Şimdi Ara

Ses Sistemi Hakkında Yardım Edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde 2 adet amfi var. Biri Roadstar Rda 5040 1800w diğeri Jameson usa 6004 1500w.
    Teyp pioneer deh4300ub.
    Ön kapılarda 2 adet mid.
    Arkada 2 adet oval Jameson JS-60 900w.
    Bass Sony xplod 1800w.
    Roadstar amfiyi bağladım bass ile arka ovalleri amfiden aldım mid takımınıda teypten aldım ama hiç hoş bi ses alamadım.

Bu malzemeler ile hangi amfiyi kullanmalıyım ve bi bağlantı şekli önerirmisiniz.

• İki anfiyi de kullan.roadstar anfiyi sadece subwoofer a bagla, ayarını da subwoofer ayarında getir anfi üzerinde.diger anfiyi hem ön midlere hem arka koaksiyellere bagla ayarları iyi yap.subwoofer i mid ayarı ile baglarsan patatesci hoparlörü gibi çalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci anfiyi nasıl bağlayım tekrardan aküden kaplo çekmek zor iş döşemeleri falan sökmek baya uğraştırır başka çözümü var mı bunun.

• Tek kablo üzerinden sür,hem besleme hem de line kablosunu ve tetik kablosunu bağladığın anfiden cogalt.sadece on midlere kablo cekecesin onu ta teyp bağlantısının arkasından teyp cikisindan ayırıp anfiden gelen hoparlör kablosunu bağlaman yeterli.yani sadece bagajdaki anfiden teybe 2 hoparlör kablosu çekeceksin.bir çift y line kablosu çoğaltıcı gerekecek.eger 8ga veya altı bir besleme kablosu kullandiysan iki anfiyi de besler.saseleri sağlam yerden almaya dikkat et.

• Anfiye gelen + kablosunu diğer anfiye paralel yapsam olur mu şase ve + bide remote yi anfiden anfiye çeksem olur mu

• Aynen öyle yapiyoruz.tek kablo yeterli eğer akuden gelen kablo çok ince değilse.rca kablosunu çoğaltırken mutlaka y kablo kullanın yoksa parazit yapar

• Aküden gelen kablo baya bi kalın anfinin girişine bile girmedi hafiften inceltmek zorunda kaldım. Peki değer anfiye çekerken basıt bi kablo kullanmalımıyım aynı kalınlıkla olsa anfinin girişinden diğer anfiye çekemem girmez yuvaya. Peki rca yı nasıl çoğaltıcam 2 adet y kablo var birini bass olan anfiye takıcam diğeri yetersiz kalıcak o nasıl olucak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    Ses Sistemi - Tavsiye - Yardım
    9 yıl önce açıldı
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Y kablonun birisi sol birisi sağ ses kanali için.teypten gelen kabloyu y kablonun tekli ucuna baglayacaksin.boylece 2 adet çıkış ucu elde edeceksin.1ini birinci anfinin RCA girişine ikincisini subwoofer amfinin RCA girişine.aynisini diğer ses kanalı için de yapacaksin.ses kalitesi düşmez.12 volt kablosunu anfiye girmeden önce ikiye bölerek yapman daha kolay olur.yani birinci anfinin üzerinden almak yerine iki adet kabloyu akuden gelen uca elle bağlayıp y şeklinde iki adet uç elde edersin birini bir anfiye digerini diğer anfiye.islemi yaparken akü kutup başını veya aküye bağladığın sigorta yi sokmeyi unutma.is bitince tekrar baglarsin.bir de ek yerini çok iyi bantla.

• Roma'yi yeniden kesfetmiyoruz.bu uygulama yi 100 den fazla araca uyguladim.dedigim gibi baglaman yeterli.sana kolay gelsin.

• Eyvallah saolasın. Peki son bi sorum daha olucak benim rca ucunu y kablo ile çoğalttım 4 uc yaptım bunlar yeterli olur mu yoksa anfi çoğalcıya ihtiyac var mı

• Dediğin gibi bağladım rca ları 2 ucunu roadstar anfiye diğer 2 ucunuda jameson anfiye bağladım arka hoparlör ve bass çalıştı fakat jameson anfinin ön kanal girişine midleri mağladım çalışmadı rca mı eksik kaldı acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.