Şimdi Ara

Ses Sistemi Hakkında Yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Carus

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan1461

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pascall35

quote:

aynen öyle ya cadence lere güvenemiyorum M-acoustic lere ne diyorsun ?

cadence in ne kadar saglam bir marka oldugunu bilmiyorsun herhalde , macoustic cadencenin yayindan gecemez , kafan karisik belliki ne alacagina karar verememissin , tam olarak ta butcen nedir belirtmemissin elinde teyp varmi ? arac ne ? beklentin ne ? bunlari belirtirsen cok daha isabetli tavsiyeler alirsin , parasina gore en basarili urunlerden bir kac ornek vereyim ,

stereo amfi olarak cadence xa.125.4 iyidir

sub olarak yumusak calanlardan istersen jbl gt5 12 , biraz daha sert calsin dersen pio 310d4 alabilirsin

mono amfi olarak , tek sub kullanacaksan soundmagus dk 600 isini gorur , tek 310d4 u guzel besler gt5 12 ye biraz fazla gelir gaini kisarsin sorun olmaz

mid takimi olarak infinity reference 6500 cx parasina gore en iyi calan mid takimi bence , 6030 cs bulabilirsen ilk tercihin olsun bulamazsan 6500 cx al , 2 takim alirsan cadence ile gayet guzel surersin midleri ...

teyp isine gelince cift amfi kullanacaksan 3 rca cikisli bir teyp alabilirsin pio 7000-8000 serilerinden olabilir , yukarida belirttigim gibi bahsettigim urunler parasina gore oldukca basarili sonuclar veren urunler , daha iyileri yokmu tabiki var ama parasida iyi , ne kadar para okadar kofte ...kolay gelsin...

Peki Dosdum Cadence Mono Anfi tavsiye edermisin monoda iyimidir ? ve cadence subwoofer almak isdiyorum nasıldır ? cadence xa.125.4 yerine daha üst bir model cadence tavsiye dermisin 2 takım midi gerçekden güzel beslesin isdiyorum suanda teyp felan alınmadı en başdan Kuruluyor

cadence s1 38cm
    birde cadence 1900.1 olabilir.
    bassı çiftlersen bile kaldırır bu anfi.

Bu anfi bu basa çok degilmi cadence 1300.1 yetmezmi bun suba

bass 600rms
    anfide 4ohmda 700 rms veriyor. kayıplarla birlikte tam besler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pascall35

quote:

aynen öyle ya cadence lere güvenemiyorum M-acoustic lere ne diyorsun ?

cadence in ne kadar saglam bir marka oldugunu bilmiyorsun herhalde , macoustic cadencenin yayindan gecemez , kafan karisik belliki ne alacagina karar verememissin , tam olarak ta butcen nedir belirtmemissin elinde teyp varmi ? arac ne ? beklentin ne ? bunlari belirtirsen cok daha isabetli tavsiyeler alirsin , parasina gore en basarili urunlerden bir kac ornek vereyim ,

stereo amfi olarak cadence xa.125.4 iyidir

sub olarak yumusak calanlardan istersen jbl gt5 12 , biraz daha sert calsin dersen pio 310d4 alabilirsin

mono amfi olarak , tek sub kullanacaksan soundmagus dk 600 isini gorur , tek 310d4 u guzel besler gt5 12 ye biraz fazla gelir gaini kisarsin sorun olmaz

mid takimi olarak infinity reference 6500 cx parasina gore en iyi calan mid takimi bence , 6030 cs bulabilirsen ilk tercihin olsun bulamazsan 6500 cx al , 2 takim alirsan cadence ile gayet guzel surersin midleri ...

teyp isine gelince cift amfi kullanacaksan 3 rca cikisli bir teyp alabilirsin pio 7000-8000 serilerinden olabilir , yukarida belirttigim gibi bahsettigim urunler parasina gore oldukca basarili sonuclar veren urunler , daha iyileri yokmu tabiki var ama parasida iyi , ne kadar para okadar kofte ...kolay gelsin...

Peki Dosdum Cadence Mono Anfi tavsiye edermisin monoda iyimidir ? ve cadence subwoofer almak isdiyorum nasıldır ? cadence xa.125.4 yerine daha üst bir model cadence tavsiye dermisin 2 takım midi gerçekden güzel beslesin isdiyorum suanda teyp felan alınmadı en başdan Kuruluyor

cadence s1 38cm
    birde cadence 1900.1 olabilir.
    bassı çiftlersen bile kaldırır bu anfi.

Bu anfi bu basa çok degilmi cadence 1300.1 yetmezmi bun suba

bass 600rms
    anfide 4ohmda 700 rms veriyor. kayıplarla birlikte tam besler

cadence harici herangi bi marka önerebilirmisin o subwoofer icin cünkü elden almak isdiyorum ürünü cadence 1900.1 alabilecegim yer bana uzak yarın gidip alıcam cünkü stereo anfi mono anfimi

• quote:

quote:

örnekhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-m-acoustic-m-2000.1-d-mono-amplifikator-131263163/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-amfi-soundmagus-dk1800-monoblock-bas-amfisi-142540704/detay

senin amacın ne nasıl bişey istiyosun ? bütçen ne sub + anfi için?

dosdum bütcem orta derece ben sistemin hepsini hemen dizmeyi planlamiyorum yavaş yavaş. ilk anfi leri alıcam daha sonra elime nakit gecince diger ürünleri

• quote:

quote:

quote:

örnekhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-m-acoustic-m-2000.1-d-mono-amplifikator-131263163/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-amfi-soundmagus-dk1800-monoblock-bas-amfisi-142540704/detay

dosdum bütcem orta derece ben sistemin hepsini hemen dizmeyi planlamiyorum yavaş yavaş. ilk anfi leri alıcam daha sonra elime nakit gecince diger ürünleri

mono anfi ve sub için bi bütçe söyle bana birde tonlama mı seversin sert çalmasını mı istersin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

mono anfi ve sub için bi bütçe söyle bana birde tonlama mı seversin sert çalmasını mı istersin?

hocam sert severim. anfi icin bütce 300-500 arası mono anfi icin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam sert severim. anfi icin bütce 300-500 arası mono anfi icin

sert seviyosan kıcker cvx al
    mono anfide macustic 2000.1
    anfi 500 civarı bass 700 felan sanırım.
    eğer o kadar para ayıramam diyorsan kıcker cvr al 500 rms.
    anfi olarakta yine macustic 2000.1 alabilirsin ileriye dönük olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan1461 -- 25 Kasım 2013; 19:37:18 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.