Şimdi Ara

ses seviyesi yüksek tablet tavsiyesi (SAmsung, acer, asus, ipad vs hariç) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İnternet üzerinden ne alırsanız alın yasal süre 7gündür. 7gün sonra problem çıkarsa firmadan aldığınız ürünün tamirini yada değişimini isteyebilirsiniz. Fazla karamsarlığa kapılmayın.
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    ama satıcının "kullanıcı hatası" diyerek çamura yatma ihtimali var. ama bahsettiğim sitelerde bunu yaşamadım. yoksa kusurlu üründe yasal süre 7 gün değil 30 gündür bildiğim kadarıyla. ama adam dese ki" yahu kardeşim sen ekranı zorlamışsın ya da düşürmüşsündür. bizi ırgalamaz". o zaman derdini marko paşaya anlat.

tabi bunların hiç birisi olmaya da bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 18 Kasım 2013; 15:48:59 >
  • desailles D kullanıcısına yanıt
    Haklısınız
  • jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    q1003'ü daha önce araştırırken yoklamıştım. ama neden almadım bilmiyorum.fiyatı mıydı sebep yoksa çok mu şikayet vardı? hatırlayamadım.
    Fiyatıdır. Şuan gerçekten iyi fiyatta.
    en iyi fiyat nerde acaba? sanırım takip ediyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 18 Kasım 2013; 15:58:27 >
    En ucuz burada gördüm. 7adet kaldı yazmışlar. http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/artes-tabl-d1003-ips-10-1-quot-1gb-16gb-hdd-and-4-1-97955533
    ben de q1003 fiyatları düştü zannettim. d1003'ün fiyat linkini daha önce vermiştiniz yukarıda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.