slm arkadaşlar bende via chipsetli bianakart war bun un onboard ses sisteminde bi problem war çözemedim bitürlü bide size sorayım dedim neyse problem makinadan ses alamam. driverlarını yükledim denetim masasındansesleri ayarladım ama bi türlü ses gelmiyo acaba anakarttan olabilirmi?? ses karı realtek ac 97 internettende indirdim ama sonuç alamadım
ses sisteminde bi sorun war mi kontrol ettin mi?
Biostan açık mı, onu kontrol ettin mi?
bıos tan açık kontrol ettim değişen bişey yok
çok ilginç bir durum.. driverı anakartın sitesindenmi indirdin yoksa başka bir yerdenmi?
driwer ın anakartına gerek yok zaten xp otomatik olarak tanıyo ama ben internettende indirdim yine değişen bişey yok acaba anakarttamı bi problem war
walla kardeş bütün kabloları falan da kontrol ettiysen ses çıkış kablosunu bilmiyorum.. heralde farklı çıkışları da denemişsindir kulaklık hoparlör vs.. dediğim gibi en güncel en doğru sürücüyü bir dene istersen.. anakartının modelini falan al resmi siteye gir indir ses sürücüsünü..
kablolarda falan poroblem yok kardeş ama yinede saol son bi kez öyle deneyim olmazsa anakartta problem war demektir.
hallettim arkadaşlar saolun
quote:
Orjinalden alıntı: kaeii
hallettim arkadaşlar saolun
nasıl halloldu.ben de driverlar yüklü olduğu halde sorun veriyor bunla ilgili başlık açmıştım daha cvp gelmedi.sen sorunu nasıl çözdün bir açıklasan
ya önce bıos ayarlarına bak. ses ordan kapalı olabilir. kapalı değilse internet üzerinden ses kartının güncellenmiş driverını internet üzerinden bul.(vinly audio code diye bişey)http://www.softwarepatch.com/utilities/index2.html adresinden ulaşabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme