Şimdi Ara

Ses kısılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar uzun bir zamandır aracımdaki ses sisteminden sorun yasıyorum ama nadir sıklıkta Bugun tekrar yaptı ve bi oto elektronikçisine gittim. Sorunum sesi fazla actığımda bi anda ses gidiyor basstan böğürme sesi geliyor fakat kıstığımda tekrar düzeliyor. Aracımda 1500 watt Magnet xtc subwofer, crunch mono bass amfisi, jbL Stereo amfi, 13cm kompenant sistemi, 380 watt pioneer kabin ve pioneer 6050 cd calar teyp bulunmakta adam jbL amfimden olabiliceğini amfinin zamanla değerini kaybedebiliceğini söyledi.

    Bu konuda hakkında bilgisi olan yda tavsiyesi olan varsa bekliyorum . iyi aksamlar



  • kardeş senin sorunun anfiden kaynaklanıyo büyük ihtimalle anfilerin birinde çatlak var sesi açtığındada arıza kendisini belli ediyor basın bağlı olduğu anfiyi iptal edip 4 kanal anfiyle bi dinle gene yaparsa 4 kanal anfiden yapmazsa mono anfinden kaynaklanıyodur,tamir edilebilir bi sorun bulunduğun yerde bu işlerle uğraşan deneyimli bi arkadaş sorunu çözecektir en kısa zamanda yaptır basın bobininide yakabilirsin bu şekilde dinlemeye devam edersen iyi günler.
  • teşekkürler Ali arkadasım denicem söylediklerini tekrar sagol
  • Kapasitör işi çözer mi ki...

    Elektrikle alakalı olabilir gibi geldi bana.Aküsü zayıfsa yada alt yapı vs...
  • sorun elektriksel bağlantıda büyük bir ihtimal

    sigortaların hepsini kontrol edin, bazı sigortalar atmayla atmama arasında kalıyor.

    elektrik bağlantı noktalarını kontrol edin, bunlarda sorun yoksa amfinin içinde ana elektriği (12voltu) taşıyan hatlarda sorun vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.