Merhaba arkadaşlar, hayırlı forumlar. Mikrofonum yok. Telefonu (android) WO MİC yazılımıyla pc de kullanıyorum, USB ile bağlanıyorum. Çalışmasında sorun yok. Youtube üzerinden dinlediğim bir şarkı üzerine ses kaydıyla birlikte kayıt almak istiyorum (video değil sadece ses kaydı. MP3/vaw gibi. Kayıt aygıtı olarak mikseri seçtim, varsayılan yaptım ama kayıtta benim sesimide alması için Mikrofonu (dinle) dersem kendi sesim kendime geliyor ve dikkat dağılıyor. Mikrofonu dinle demezsemde sadece youtubeta çalan şarkının sesini kaydetmiş oluyorum.
Ses kayıt programı olarakta high definition audionun kendi basit ses kayıt uygulamasını kullanıyorum. Hiç bir ayarı yok. Kaydet ve durdur şeklinde çalışıyor. Bazı uygulamalara baktım ama profesyonele yönelik kes kopyala gibi karmaşık özellikleri olduğundan anlamadım.
En basit haliyle ben hem kendi sesimi hem de youtubeta çalan bir şarkıyı aynı anda kayda almak istiyorum fakat kayıt sırasında kendi sesimin bana hoparlörden/kulaklıktan geri gelmesini istemiyorum. Nedir bunun çözümü?
Bu mevzudan anlayan yok demek. Hala cevap veren olmamış. İnsanlar tatilde herhalde.