Şimdi Ara

Ses Kartında Problem Lütfen Yarım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ses kartımda problem var heralde bende driver ların cd si yok format attım ve ses cıkmaz oldu müziğin üstüne tıkladımda sounddriver die bi uyarı cıkıyor ve ses ayar denetimi açılmıyor bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim Hp nin Sitesindeki bütün driverları yükledim ama yine aysı :S Bilgisayar Hp Compaq Nx7400

• Yarım Edebilecek yokmu ????
  • sitedeki driverları kendi işletim sistemin icin olani yukledin yani?

ve hatanın tamamını yazar mısın?
  • DirectSound output 2.2.8 eror

Bad DirectSound Driver. please install proper drivers or seletc another decive in configuration.
    Eror cade : 88780078

aygıt yöneticisine girdiğimde ses donanımlarının üstünde soru işari yok ama görüntülendimde saydam gösteriyor hiç bi işlem yapamıyorum
  • bak arkadasim verdigim linkte bu sorunla karsilasan yuzlerce kişi var hepsinin cozumu farklı neredeyse. LİNK

donanim yonetisinde once disable sonra enable yaparak cozen bile var

eger ingilizcen kotuyse benden ya da yanında ing bilen biri varsa ondan ytardim iste.

edit: biri de dx10 u yukleyerek sorunu cozmus.
    edit2: bir digeri silmiş yeniden yuklemiş. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Somebodysomeone -- 19 Kasım 2007; 13:14:08 >

• benimkiler ne kaldırıyor nede yükleniyor anlamadım hiç bişey hp sitesindeki driverların hepsini yükledim ama donanıma girdiğimde yine aynı gösteriyor yani saydam hiç bi işlem yapamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.