Şimdi Ara

Ses kartımın yazılımını yükleyemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, birkaç yıl önce internetten indirdiğim ses kartımın yazılımını hdd'm çöktüğü için internetten tekrar indirmem gerekti;fakat indirdiğim ses kartı yazılımını yüklediğimde mavi ekran ile karşılaşıyorum, 2 yıl önce internetten indirip yüklemesini yaptığım yazılımı şimdi indirdiğimde yükleyemiyorum;mavi ekranda bios güncellemesinden bahsediyor,biosumun tarihi 2003 gözüküyor,2003'ten beri hiç bios güncellemesi yapmadım,acaba bios güncellemesi yaparsam ses kartı yazılımımı yüklenirmi,güncelleme hakkında nerden bilgi alabilirim?

Ses kartım: Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3]

• İndirdiğiniz Driverde büyük bir ihtimalle sorun var başka sitelerden driver bulup yüklemeyi deneyiniz. Bios Sorunu gibi görünmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W4rez

İndirdiğiniz Driverde büyük bir ihtimalle sorun var başka sitelerden driver bulup yüklemeyi deneyiniz. Bios Sorunu gibi görünmuyor.

Hangi siteden indirebilirim link verirmisiniz,2 yıl önce yine böyle internetten indirmiştim ve yazılımım yüklenmişti;fakat şimdi indirdiğimi yüklerken mavi ekran hatası veriyor,tabi daha önce indirdiğim yazılım daha farklıydı,şimdi 2 yıl önce indirdiğimin aynısını bulamıyorum,ben de şimdi indirdiğimin güncel yazılım olduğunu güncel yazılımını ise yükleyebilmem için bios güncellemem gerektiğini düşünmüştüm.Mesela ekrandaki bios güncelleme linkine tıklayıp bios tarama programı ile bilgisayarımı tarattırdığımda diğer resimdeki sonuçlar çıkıyor,sonuçlarda çoklu ortam denetleyicisi kötü gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @muhammet@ -- 6 Nisan 2011; 15:52:46 >

• merhaba,aşağıdaki linkten ses kartımın yazılımını indirdim

http://downloadmirror.intel.com/6816/eng/AUD_ALL32_5.12.1.5240_PV2.EXE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.