Şimdi Ara

Ses Kartı iyi Anakartlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ses kartı iyi olan yayın için kullanabileceğim ve aynı zaman oyun oynayacağım skylake işlemciyi stock vaziyette kullanacağım bir anakart arıyorum

Bütçem 250-400 lira civarı

Sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Overlockçu

Ses kartı iyi olan yayın için kullanabileceğim ve aynı zaman oyun oynayacağım skylake işlemciyi stock vaziyette kullanacağım bir anakart arıyorum

Bütçem 250-400 lira civarı

Sağolun

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-b150-gaming-m3-intel-b150-soket-1151-ddr4-2133mhz-usb31-anakart.html

Vatan fiyatı 415₺ diğer firmalarda da aşağı yukarı aynı fiyat da.İyi bir ses yongası ve bileşenleri tam da kullanımına uygun oc' a müsait olmayan fakat killer ethernet , gaming tasarım gibi üç beş ekstra dan sunulan özelliklerle bezenmiş iyi bir anakart

Hala devam ediyor mu ve hangi model kartlarda geçerli bilmiyorum ama MSI anakartlar için bir miktar para iadesi kampanyası vardı belki ondan da faydalanabilirsin şayet devam ediyorsa.

400 liraya kadar çıkabiliyorken bu anakartı almanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 15 Şubat 2016; 1:35:15 >

• O fiyatda ki tüm anakartlarda ALC1150 vardır, birbirinden farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

O fiyatda ki tüm anakartlarda ALC1150 vardır, birbirinden farkı yok.

MSI modelini tavsiye etme sebebimi emin olmamakla birlikte ikinci cümlemde açıkladım hocam :)

200 liralık anakartta da 1000 liralıkta da Z97,Z170 v.s chipsetleri oluyor fakat farkı ayrıntılar belirleyebiliyor ses yongaları için de bu geçerli sadece yongayı entegre etmekle işin bitmediğini siz de az çok biliyorsunuzdur.Tabi uzun uzun bu farkları pratikte araştırmış,karşılaştırmış değilim kendi fikrimdir arkadaşın bütçesini de aşmadığı için uygun görüp tavsiye ettim.

Yinede bir cahillik edip ne arkadaşı yanıltmak ne de sizi üzmek isterim bir hatam varsa düzeltiniz lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 15 Şubat 2016; 2:59:42 >

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Hocam H110M PRO-VD bu kartta Alc-882 mi var acaba? Nasıldır kalitesi. Audio Boost mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Hocam H110M PRO-VD bu kartta Alc-882 mi var acaba? Nasıldır kalitesi. Audio Boost mevcut.

Realtek® ALC887 Codec'i var o anakartta.

Eğer iyi bir ses istiyorsanız ve buna uygun kaliteli kulaklık,headset ses,sinema sistemi v.s yatırımı yapmış veya yapacaksanız bütçeniz de yetiyorken yatırımınızın karşılığını alabileceğiniz anakart ile sisteminizi kurun , benim gibi 30 ar liralık f/p kulaklık ve speaker kullanacaksanız zaten fazla incelemenize gerek yok h110M de yeterlidir

Edit : Konu sahibi arkadaş sanarak cevapladım bu arada düzelteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 15 Şubat 2016; 3:23:57 >

• Bu kadar bilgili insanların yardımcı olucağını tahmin etmemiştim umarım diğer bakıcak olan arkadaşlarada yardımcı olmuştur

Şuan için 2 anakart seçeneği var aklımda

Msi B150 m3 gaming
    Msi bazooka

Eğer bileşen olarak kalite farkı yoksa ( bazooka askeri sınıf vesaire diyorlar) aradaki 50 lira farka aldırmadan sistemimde b150 m3 alıcam sizce hangisi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı tavsiye
    15 yıl önce açıldı
    Onboard ekran ile performans
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlockçu

Bu kadar bilgili insanların yardımcı olucağını tahmin etmemiştim umarım diğer bakıcak olan arkadaşlarada yardımcı olmuştur

Şuan için 2 anakart seçeneği var aklımda

Msi B150 m3 gaming
    Msi bazooka

Eğer bileşen olarak kalite farkı yoksa ( bazooka askeri sınıf vesaire diyorlar) aradaki 50 lira farka aldırmadan sistemimde b150 m3 alıcam sizce hangisi ?

B150M Bazooka anakartda "ALC 887" yongası var kesinlikle ses senin için mühimse 50 lira fazla vererek B150M Gaming M3 modelini almanı öneririm , daha iyi ses yongası ve bileşenlerine ayrıca daha iyi ethernet yongasına sahip

Bazooka askeri sınıf şöyle böyle demese satamaz anakartı zaten demiyor ki 50 lira üzeri modelde 1150 varken bunda ALC 887 ses yongası var ayrıca demez ki gaming modelde Killer,Gigabit Ethernet Lan varken Bazooka da Realtek RTL LAN var

Her bütçenin bir karşılığı olsun diye bir sürü model üretiyorlar mutlaka bir alıcısı var o arada derede ki modellerin de fakat senin bir kriterin var o da ses ve sanırım yayın da yapacaksın bunun için de ethernet de önem kazanıyor bu ikisi için de fark oluşturacak modeli seçmen yararına olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 15 Şubat 2016; 3:38:46 >

• Provisioner kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok teşekkür ederim yıllardır forumlardayım sizin gibi net ve açıklayıcı bilgi veren yardımcı olan birini görmedim istanbuldaysan kalıcak yer lazım olursa veya her hangi bişey mesaj atman yeterli sağolasın :)

• Provisioner kullanıcısına yanıt
    Hocam Logitech Z-2300 kullanıyorum. Eski MSI P45-NEO-3 FR anakartımda yetiyordu bana kalitesi. Kulaklık olarak kulak içi Audio Technica CKS 77 kullanıyorum. Çok üst düzey ürünler değil. Ancak eski anakartımdan daha iyi ses vereceğini düşünüyorum. Daha kuramadım sistemi, kutuda bekliyor.
    Edit: Eski anakartımda ALC-888 vardı yanlış hatırlamıyorsam.

• Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    Daha kullanamasanda hayırlısıyla kullanırsın inşallah kulağının pası silinir bi güzel :) bana onboard yeterli çok yüksek ses sistemleri kurmıcam ama speakerı kaliteli bişey aldığımda ses kartına takılmamak maksatlı ileriye dönük olsun diye düşündüm sağolsun hemen yardımcı oldular.

Msi B150 m3 gaming anakartına tek slot 8 gb ddr4 takabilir miyim ?

Yoksa illa çift kanal mı takmak zorundayım 4x4 veya 8x8?

• Overlockçu O kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, askerlik görevimi yapıyorum kısmetse önümüzdeki ayın sonunda çıkıyorum. Bu arada bir iki ürün aldım yurtdışından onlar gelecek o ara. Daha önce ses kartı kullanmadığım için bunda da bir eksiklik olacağını hissetmem. Bu arada istediğiniz Ddr4 rami tadabilirsiniz hocam. Ancak 4 adet ram slotuna sahip b150 anakart. Bu yüzden 2 adet 4gb alırsanız çift kanal olarak çalışır daha verimli olur. Seçim size kalmış. Tek 8gb alsanızda aradaki farkı hissedemezsin. Ancak test programlarında görebilirsin ufak farklar. Bir de render alırken sanırım çift modül azıcık daha hızlı oluyor. Oyunlarda vs. fark olmaz.

• Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    Oo maşallah hayırlı teskereler olur inşallah geldiğinde mis gibi sistemini toplarsın :) cevabın içinde ayrı teşekkür ederim tek slot kullanıcam şimdilik ayrıca askerlik görecini yerine getirip vatanımızın canımızın güvenliği için ailenden sevdiklerinden ayrı düşüp görevini yerine getirdiğin için teşekkür ederim

• Overlockçu O kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam elimizden geldiğince yapıyoruz vatan borcumuzu, bende tek modül almanızdan yanayım daha sonra olur ya yetmezse bir adet daha 8gb eklersiniz mis gibi olur. Hem paradan da tasarruf etmiş olursunuz tek modül alırsanız. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.