Şimdi Ara

serviste arabaya baktirmayip km sini düşürmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    belki görmüşsünüzdür birkaç konu açtım bir abimize araba bakıyoruz beraber.zaman buldukça da beraber görüyoruz araçları ben de bir şeyler öğrenme derdindeyim hani ilerde belki çoluğumuz çocuğumuz olur eşimiz dostumuz olur yine araç bakan veya kendimize bakariz diyerekten.
    2. el piyasasinda çok sıkıntılı bir durumla karşılaştık.arabalari yeni şekilde alıyorlar diyelim 2011 12 13te,
    sonra arabayi servise sokmayip sanayiye götürüyorlar.buraya kadar herşey tamam.
    sonra bir de km sini düşürüyor yepyeni arabanin muayeneye girmeden önce
    böyle bir durum geldi başımıza.
    2011 fiesta araç,20 binde diyor kazasiz boyasiz kayitsiz,çelik jant fulda lastik var,bagajdaki lastik good year
    aldik servise götürdük arabayi.
    ford diyor ki bu araba bize alindigindan beri gelmemiş.
    yanimdaki adam diyor bakimlar pahali diye sanayiye götürdük.(2014te 15binde muayeneye sokmuş arabayi)
    yahu peki eski jantları nerde,yok diyor attık.
    ekspertizde 4 lastiği balon çıktı bu arabanın,eski lastikleri nerde?
    değiştirdik.
    niye?
    spor lastik taktık.
    abicim 20 bindeki araba 2 takım lastik eskitir mi,eski jant atılır mı?
    ses yok.
    Birkaç araçta daha aynı durum var internette görüştüğümüz.
    Yok yemin ederim ben servis pahali diye götürmedim,yok motorum yüzde 100 çıkıyor.
    servise diyorum kardeş sen bu arabanin 20 bindemi 100 binde mi olduğunu anlayabilir misin?
    imkansiz diyor senle Allah arasinda.
    Maalesef kanun boşluğu ciddi sıkıntı memlekette.arabalarin her sene muayeneye çekilmesi lazim.böyle olmuyor.
    Velhasıl kelam bizde abiye mecburen servis bakımlı araç bakmaya başladık.Koca sahibinden.comun listesi aramalara ekleyince minnacık oldu küçüldü ya,herkes çakallık peşinde
    Ne yapalım sabredeceğiz.Allah herkesin yardımcısı olsun kardeşlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 27 Haziran 2015; 20:58:51 >

• O olay oyle olmuyor.
    3 ayda 15000 km yapiyorlar sonra sanayiiye gidiyorlar
    Sonra bir 15000 daha gene sanayiiye.
    Sonra 1 sene boyle suruyorlar. Km dusuruyolar 14850 diye yetkili servise goturuyorlar.rutin senelik 15000 bakimi.
    Bir sonraki sene de aynen 40 50 bin km yapip gerekli bakimlari sanayiiye yaptirip 2. Sene dolunca km yi 29550 ye cekip yetkili servise goturuyorlar.
    2 sene sonra muayneye de 35000 de girip lastikleri degistirip satiyorlar.

Aslinda araba 110 bin km de
    Cogu agir bakimlari idareten yapilmis.
    Tum hasarlar sanayiide yapilmis
    Vs.

Ama gorunen su ki
    Kazasiz
    35000 km de
    Lastikleri yenilenmis
    Masrafsiz
    Hatasiz
    Yetkili servis bakimli.
    Fiyati da uygun.

Bizim gariban vatandasta 35000 km de 0 km ayarinda 2 senelik araba aldim diye seviniyor garibim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilbilgisi kurallarına dikkat etmediğinizden yazınızı okumak insanı yoruyor,bilginiz olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar 2. elin riskleri. Herşey olabilir. Ama şu var madem bu riskleri göz ardı edemiyorsak gidip sıfır araba alıcaz kimse kusura bakmasın. Yukarıda ne güzel anlatılmış . Adam geziyor 30-40.000 km daha sonrasında km yi düşürüp 10.000 15.000 bin bakımlarında servise götürüyor . Satarken ise al sana 15.000 de servis bakımlı tertemiz araç. Riskler bu yönde öbür türlü kimse anlayamaz düştüğünü. Lastiklerini de aynı takımdan alır takar bak bakalım neresinden anlayacaksın ? 2.el risktir ama alınır neden alınmasın . Gün gelecek 10 sene sonra 200.000 deki 300.000 deki arabaları temiz araba diye alacağız . 25-30 senelik arabalar.
  • Geçenlerde bir haberde km düşürme olayına hapis cezası verilmişti.
  • yurt dışındada böylemi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.