Şimdi Ara

Servis Sağlayıcı Seçiminde Yeni Dönem - Paket Sihirbazı - internetharitasi.com (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ULTILIX

Sol allta sunucu seçimi var. Şuanlık sadece 1 sunucu aktif evdekinin yazılımı vs hazırdı kullanıyordum onu uzun zamandır geliştirirken bu sisteme olan entegresini eklemeyi unutuyorum.
    34 ms nin 27 ms si de Frankfurt ile Slovenya IPv6 lab arası . Kendi evimden Türknet ile yüksek bir gecikme alıyorum şuanda.
    Hocam paketler api'dan mı çekiliyor yoksa elle mi ekliyorsunuz?
  • Muco kullanıcısına yanıt
    Elle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bir iki yenilikten bahsetmek istiyorum.

Harita kısmında bilginin ne zaman eklendiğine -düzenlenmişse en son ne zaman düzenlendiğine- dair tarih bilgisini eklemiş bulunuyoruz. Haritada bulunan noktanın artık ne kadar güncel olduğunu görebileceksiniz.

Diğer iki yenilik ise paket sihirbazı tarafında oldu:

+Kota bazlı arama eklendi
    +Bundan böyle belirli bir aralığı arayabileceksiniz. Örneğin paket fiyatı 50 ile 100TL arasındaki paketleri incelemek istiyorsanız, paket fiyatı bölümüne 50-100 değerini girmeniz yeterli olacaktır.

Konudan aldığımız geri bildirimlerle, haritamızı ve paket sihirbazımızı güncellemeye devam edeceğiz. Haritaya olan destekleriniz ve geri bildirimleriniz bizim için çok önemli.

Servis Sağlayıcı Seçiminde Yeni Dönem - Paket Sihirbazı - internetharitasi.com

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.