vaillant tan ne farkımız var oda aynı parçayı kullanıyor bende garanti bizde veriyoruz motorsuz 150 tl olur normalde kullanıcıya parça vermem ağzımdan çıktı bi kere daha ekonomik dersen hurdalığı gez derim karar senin işte forumuda bu yüzden sevmiyorum herkes işini bedavaya kapatmaya bakıyor karşı tarafı düşünen az biz bu işe herkes kafelerde avm lerde orda bu gezerken yıllarımızı verdik öyle pis evlere girdikki köpeği bağlasan durmaz kolay değil bu işler
burada sadece parçayı gödereceğinizi söylüyorsunuz herhalde sonradan o fiyatın içine sökme takma dahil diyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: abd1984
500 de derim bedavada o bana kalmış herkes özgür tepkiye falan gerek yok
bende ticaretle uğraşıyorum ama sizin söylediğiniz gibi ben hiç bir müşterime söylemedim şimdiye kadar sanırım siz ticareti farkı uyguluyorsunuz
hatırlatayım ticaretin birinci kuralı dürüstlüktür en has kuralı nedir biliyormusunuz onuda söyleyeyim müşteri ne olursa olsun herzaman haklıdır bunları uygulamayanın sonu herzaman hüsrandır
belliki işinizde tecrübelisiniz ve ustasınız herkes avmlerde gezerken siz çalışmışsınız ayrıca köpek bağlasan durmayacak evlerde çalışmışsınız bunların karşılığınıda maddi ve bilgi olarak mutlaka almışsınızdır ama şurada attığınız 3 mesajla ticari görüşünüzü ortaya koydunuz bunun için siz vailant firmasının verdiği garantiyi hiçbir zaman veremezsiniz
bütün bunlara rağmen genede hayırlı işler
nabza göre şerbet misali dedimya bedavada yollarım 500 tl de anlayışlı insan olana kapımız sonuna kadar açık
öncelikle vailant değil vaillant garantiye gelince vermediğimi nerden biliyorsun bölge şefliği yapmış biri olarak söylüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme