Şimdi Ara

servis isigi nasil sondurulur (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
56.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Servis ışığıdediğiniz şey bakım lambası değil mi? Kullanıcıya bakım vaktini haber vermeye yarıyor ve kilometre yada süreye göre çalışıyor. Önce hangisi dolarsa ona göre ikaz veriyor. Bu bir arıza değil ki. Servisin bakıma gittiğinizde söndürmesi gerekirdi. Bu forumda vakit kaybetmeyip yapmayı unuttukları şeyi yapmaları için servise götürün bence. Burada bilen bilmeyen konuşuyor. Markaya kızgın yada kuytruk acısı olanların ekmeğine tereyağı sürüyorsunuz. BU BİR ARIZA DEĞİL ve o lamba bir yere basınca sönmez. Ancak servislerdeki araç bilgisayarına bağlayıp söndürebilirler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Zingavella

    Servis ışığıdediğiniz şey bakım lambası değil mi? Kullanıcıya bakım vaktini haber vermeye yarıyor ve kilometre yada süreye göre çalışıyor. Önce hangisi dolarsa ona göre ikaz veriyor. Bu bir arıza değil ki. Servisin bakıma gittiğinizde söndürmesi gerekirdi. Bu forumda vakit kaybetmeyip yapmayı unuttukları şeyi yapmaları için servise götürün bence. Burada bilen bilmeyen konuşuyor. Markaya kızgın yada kuytruk acısı olanların ekmeğine tereyağı sürüyorsunuz. BU BİR ARIZA DEĞİL ve o lamba bir yere basınca sönmez. Ancak servislerdeki araç bilgisayarına bağlayıp söndürebilirler.


    araç bilgisayara bağlı değilken söndürüyolar bende servise gittiğimde nasıl yapacaklarına bakacekken konuşmaya takılınca tam olarak göremedim ama kadrandaki 2 düğme ile yaptılar bunu




  • Kontak kapalıyken gostergede ki 2 duğmeye basın sonra kontak acın 10-9 diye geri sayım yapacak 0 a geldinde her sey 0 lanır
  • o bakım lambası ve siz onu km dolmadan gitmem diyerek söndürmek isetiyorsunuz. devam edin arkadaşlar hiçbirşeyden anlamadığınız buradan belli kullandığınız yağlar tam sentetik yağlar ve kullanım ömrü sadece bir yıl 1 yıl sonunda kesinlikle bozuluyor bu yağlar km ne ki 1 yılda 5000 km yaptım götürmeyin bakıma birkaç sene sonra anlarsınız ki aracın motoruna ne kadar zarar verdiğiizi görürsünüz.:)
  • Merhaba arkadaşlar araçlarda Servis Işığı Sıfırlama işlemleri aşağıda belirtilmiştir.
    Manuel Servis Işığı Sıfırlama işlemlerini buradan görebilirsiniz.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.