Şimdi Ara

SERVİS ÇEKMEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
4
Favori
101.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsdanger

    Herkezin bildiği gibi piyasa berbat durumda, üniversite mezunları işsiz geziyor... Bunların biri de benim...


    Herkesi "herkez" diye yazan üniversite mezunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 2 Şubat 2013; 8:51:46 >
  • merhaba arkadaşlar
    konuyu hortlatıcam ama

    şoförlüğü bende cok seviyorum ve şuan abimin şirketine servis lazım bende yaklaşık 15 bin bulunmakta ve bu işe girmek istiyorum konuya hakim arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum.

    bu işi yapmak için src belgesi vb. evraklar gerekli mi ya da hangi evraklar istenir, hepsinin maliyeti ne olabilir

    şimdiden teşekkür ederim.








  • sweetboy55 S kullanıcısına yanıt
    psikoteknik belge gerekli. başlangıç için 60 - 70 tl lik araçlar düşünebilirsin. Elindekini peşinat sayıp, kalanı kredi ile yapılabilir
  • Slm arkadaşlar konuya bende ortak oluyum dedim. Benim gönlümden geçen sprinter almak var. Fakat ben bu servis işini daha önce hiç yapmadım mesela turlara kiralamak. istanbulda bu işin dizaynı yapan firmalar var her konuda bilgi almak için aradım. araç sıfır peşin 90000 tl önden 15000 peşin geri kalan kredi çıkartıyorlarmış 60 ay vade ve bu durumda araç bana yaklaşık 1400000 tlye geliyor bunun yanında aylık 7000 tl istanbulun seçkin kolejlerinde sözleşmeli iş imkanı sağlıyorlarmış yakıt bana ait yani 2000 tl aylık yakıtı varmış elime geçen 5000 tl miş. Saadete geliyorum ben vadeli araca ödüyeceğim para 140000 bin civarı peki diyelim aldım sözleşmemi imzaladım işe başladım yarın birgün 1 ay sonra adamlar demezmi bana kardeşim iş yok. sizce bu para berilirmi riske girilirmi yapılırmı yada altımda sıfır sprinterim istediğim yerde iş bulabilirmiyim lütfen görüşlerinizi yorumlarınızı belliyorum tşklet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Servisçilik işinin detaylarını,püf noktalarını bende merak ediyorum.Bu iş ile ilgili düşüncelerim olduğundan işin ehli olan yazacak arkadaşlara şindiden Teşekkür ederim.
  • Bende girmeyi dusunuyorum servis isine bayaa bir arastirdim. Serviscilerle konustum. Konustugum servisci sprinter arac kullaniyordu.
    100 bine araci almis 15 bin masraf etmis 115 bine maletmisti sermayeyi.
    Arac kendinin ayda tum bakim ve mazot masraflari ciktiktan sonra eline 2500 tl para kaldigini soyledi.
    Sprinteri kullanmak icin E sinifi ehliyet ve src belgeleri gerekli oldugunu soyledi lakin bu belgelerin kaca mal oldugunu soylemedi.
    Bir sofor tutsam aylik 1000 tl ye bana getirisi 1500 tl olacak ve 1500 tl getiri icin ise 100+ bin baglamak cok mantikli olmadigindan sektorun de raconunu bilmedigimden ve yatirimimin karsiligini almamin 1neredeyse bagladigim paranin bana donusunun 10 sene olmasi ve bu sure zarfinda yeni bir arac alip yenileme masrafini bile kurtarmayacagini dusundugumden bu ise girmekten vazgectim.
    Ancak kendiniz kullanirsaniz da yatiriminizi geri almaniz 25 ay sureceginden gene de cok mantikli gelmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bızde servıs ısıne gırmek ıstıyoruz nasıl yapılırmı bı acıklarsan iyi olur
  • istanbulda özel plaka yok ankara ve bazı şehirlerde var
  • Konu eski ama google da servis isi deyince cikiyor bende hani yine birileri merak ederse diye anlatiyim biraz dedim.. 6 senedir ankarada serviscilik yapıyorum. Bu isi yapacaksanız tahtit olan yerde yapacaksiniz yani ankara İzmir antalya izmit vs. Her şehirde tahtit yok. Tahtit demek özel plaka yani o isi her önüne gelen yapamaz. Ben ankarada bu isi yapiyorum. Bu isin eksisi yoktur arkadaşlar hep artisi vardir. Plakaniz her sene değer kazanir asla kaybetmez. 2007 aralik ayında 90bin TL ye aldim plakayi şuan 500 bin TL. Ankarada 18 kişilik bir arabaniz varsa ortalama 5 bin TL para birakir yakittan sonra tabi bunun amortismanini sigortası vergisi vs düşünce ortalama 4 bin TL kaldigini düşünün. Türkiye şartlarında iyi para. Hem kendi işinin patronu hem plaka değer kazaniyor hem de kimseye muhtaç olmazsiniz. Genelde sabah 3 saat aksam 3 saat gibi calisma sureniz olur öğlen size kalir.. Eğer biraz da isi bilirseniz kazanciniz daha da artacaktır.. Şuan 18 kişilik arabayla okul acikken yakittan sonra 7.700 TL para birakiyor benim servis.
    Unutmadan src ve piskoteknik gibi belgeler gerekli değil ama yinede polis sorduğu için almak zorunda kaliyoruz onların fiyatida yanlis hatirlamiyorsam zamaninda 100 liraya src 60 liraya piskoteknik belgelerini almistim galiba.. Yani öyle çok abarti bisey değil.. Ankarada servis isi ulastirma bakanligi özel izni ile yapildigi için karayolları yönetmeliğinde gecen src vs gibi belgeler bizi bağlamaz ama polis yinede soruyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin79 -- 24 Mart 2014; 0:06:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bazılarının kendi arabalarıyla servis çektikelerini duymuştum normalden daha az fiyata
  • Arkadaşlar bende bu işi düşündüm biraz şöyle bir site buldum. servis aracı arayan firmaların verdikleri ilanlara başvurabiliyoruz. www.aracariyorum.com
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engin79

    Konu eski ama google da servis isi deyince cikiyor bende hani yine birileri merak ederse diye anlatiyim biraz dedim.. 6 senedir ankarada serviscilik yapıyorum. Bu isi yapacaksanız tahtit olan yerde yapacaksiniz yani ankara İzmir antalya izmit vs. Her şehirde tahtit yok. Tahtit demek özel plaka yani o isi her önüne gelen yapamaz. Ben ankarada bu isi yapiyorum. Bu isin eksisi yoktur arkadaşlar hep artisi vardir. Plakaniz her sene değer kazanir asla kaybetmez. 2007 aralik ayında 90bin TL ye aldim plakayi şuan 500 bin TL. Ankarada 18 kişilik bir arabaniz varsa ortalama 5 bin TL para birakir yakittan sonra tabi bunun amortismanini sigortası vergisi vs düşünce ortalama 4 bin TL kaldigini düşünün. Türkiye şartlarında iyi para. Hem kendi işinin patronu hem plaka değer kazaniyor hem de kimseye muhtaç olmazsiniz. Genelde sabah 3 saat aksam 3 saat gibi calisma sureniz olur öğlen size kalir.. Eğer biraz da isi bilirseniz kazanciniz daha da artacaktır.. Şuan 18 kişilik arabayla okul acikken yakittan sonra 7.700 TL para birakiyor benim servis.
    Unutmadan src ve piskoteknik gibi belgeler gerekli değil ama yinede polis sorduğu için almak zorunda kaliyoruz onların fiyatida yanlis hatirlamiyorsam zamaninda 100 liraya src 60 liraya piskoteknik belgelerini almistim galiba.. Yani öyle çok abarti bisey değil.. Ankarada servis isi ulastirma bakanligi özel izni ile yapildigi için karayolları yönetmeliğinde gecen src vs gibi belgeler bizi bağlamaz ama polis yinede soruyor..

    plaka tahtidi istanbulda işte bu yuzden cıkarmıyorlar sırf kendı ceplerı dolsun baskası para kazanmasın dıye ,senın saydıgın işlerin aynısını burda yapan adam yarısını kazanıyor malesef,ve cıkartmayıda dusunmuyorlar plakayı çunku bu sefer su ankı paralara eşşek bulamıcaklar kar marjları %50 dusucek ısterlermı ıstemezler,kafadakılerde alıp avantasını tamam bak ısıne yok plaka rahat ol dedımı olan butun gun dıreksıyon sallayan adama oluyor,mılletın sırtından para kazananlara ses yok herzamankı gıbı Allahından bulsunlar ne dıyelım.




  • Arkadaşlar bi sorum olucak ben şimdi 16+1 crafter almayı düşünüyorum fakat ehliyetim b sınıfı kullanmamda bi sıkıntı olurmu acaba bu işi yapan kişilere sordum bir sorun olmaz dendi ama emin olamadım bilgisi olan bir yardımcı olursa çok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysf8666

    Arkadaşlar bi sorum olucak ben şimdi 16+1 crafter almayı düşünüyorum fakat ehliyetim b sınıfı kullanmamda bi sıkıntı olurmu acaba bu işi yapan kişilere sordum bir sorun olmaz dendi ama emin olamadım bilgisi olan bir yardımcı olursa çok sevinirim

    16+1 b kullanır 17+1 e gerekir
  • Çok teşekkürler hocam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önemli değil :), + src belgesı de alman gerek yakalarlarsa buyuk sıkıntı yaparlar,ssk gırısın 2000 yılından önceyse sınavsız harc yatırarak alabılırsın eger yıl tutmuyorsa sınavı var onu gecmen lazım.
  • Src şart zaten de sınav olarak hangisini dediniz onu anlayamadım tam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysf8666 Y kullanıcısına yanıt
    src almak için sınava sokuyorlar ehlıyet gıbı
  • redkiwi kullanıcısına yanıt
    Ben bilmiyordum sınavla olduğunu bide onunla mı uğraşıcaz şimdi neyse söylediğiniz iyi oldu cevaplarınız içinde teşekkür ederim
  • Bu işi vitolarla yaptık.Öncelikle şunu söyleyeyim hiç çevren yoksa üstünden ekmek yerler bol bol.Bir nevi savunmasız oluyorsun her denilene tamam demek zorund akalıyorsun.Şoförü ayrı dert,mazotu ayrı dert,araç bakımı ayrı dert.İnternette görmüşsünüz ''minübüs alana 4 yıl iş garantisi'' diye işte işin kaymağını yiyen onlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.