Şimdi Ara

Servis aracı vurmuş gizlice boyatmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle olay (büyük olasılıkla) yargıya intikal edeceği için isimleri vermeyeceğiz.

Araç çok yakın bir akrabamın aracı bir motor sorunu için servise verdik(servise ben verdim).
    normalde en fazla bir gün süren işlem için servis çeşitli sorunların ortaya çıktığını söyleyerek bizi oyaladı(sonradan bunu daha net anladık) aracı6 iş günü sonra alabildik.
    normalde 200 tl'ye anlaşılan iş ilave masraflarla 1200 tl'ye maloldu.

Ama asıl sorun sonra ortaya çıktı.
    aracı bügün oto yıkamacıya götürdük.Yıkamacı aracı yıkadıktan sonra kurulama esnasında abi araca yeni pasta çekmişsin galiba dedi.
    Bizde araca pasta cila çekilmediğini söyledik ama adam ısrarla aracın sol arka tarafının işlemden geçtiğini söyledi.
    gerçekten de pasta kalınlıları ilgili bölgede mevcuttu.
    Sahibinin aracı satacağını söylediğimde ısrarla bu kadar masraf yaptınız aracı satmayın demesi de şimdi daha bir anlamlı oldu benim için.
    O an kafamdan kaynar sular döküldü(sonuçta servise ben teslim ettim ben teslim aldım)pazar olduğu için boya kalınlığına da baktıramadık.

P.tesi ilk iş boya kalınlığına baktıracağız

Servisten henüz fatura gelmedi sadece iş emri fotokopisi var.Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyiz.

• Arac nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servislerede güven kalmadı arkadaş artık. Bu okuduğum kaçıncı servis rezaleti

Bunlar yüzünden motoru satıp arabada alamayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 16 Şubat 2014; 13:35:03 >
  • Yetkili servisse dava açın.Bayilikleri bile düşebilme ihtimali.Araç yüksek modelse 2012 felanse üstüne para verip sıfırı ile değiştirmeyi talep edebilirsiniz.Ya da resmi bayi ise ve 2.el yeri varsa piyasa değerinde aracı almaya ve aynı markadan alacaksanız indirim talep edin.Unutmayın boya ölçüm sonuçlarını alın araç servisteyken güvenlik kamerası görüntülerini hemen alın silmeye kalkabilirler.Birde servis kayıtlarına geçmeden boya işlemi ve fatura kesmeden bunu yaptıkları için maliyeyede şikayet edebilirsiniz.
  • araç ve servis ismini şimdilik vermeyeceğim
    araç çok yeni değil (5 yaş üzeri)
    açıkçası için içimi yiyiyor p.tesi boya kalınlığını ölçtükten herşey ortaya çıkacak
  • piyasada daha ucuza ve daha kaliteli bakım yaptıra biliyorsunuz. Başıma gelen1-2 olaydan sonra servise gitmiyorum artık.
  • artık para için ne yalan dolanlar yapmaya başladılar, yazıklar olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok geçmiş olsun aracı siz verdiğiniz için sorumluluk duygusu ile baş etmek var birde. dava açın genel merkezi arayıp şikayette edin
  • Valla bu servislerde yaşanan sıkıntıları aracı aldığım ilk günden beri her yerde yazıyorum. Yok kardeşim yok bu memlekette denetleme mekanizması çalışmıyor cezalar çok hafif,isteyen istediği gibi at koşturuyor. Bu vaka kaçıncı servis vakası Allah bilir. Ve bundan sonrada olacaktır. Bu seervislerin bize faydası ne.? Her şey dört beş kat daha fazla pahalı,garanti kapsamında dersin hemen saba cevabı yapıştırır yokkkk o kullanıcı hatası deyip çıkıyorlar işininden. Silecek aldım kendim taktım bir ay sonrada bakımı geldi servise gittim,yağ,filtre vs sv değiştirilecekti yapmışlar faturayı getirdiler bir baktım silecekleride değiştirmişler, kardeşim silecekleri neden değiştirdiniz, beyefendi araç yıllık bakımlarda mutlaka sileceklerde değiştirilir ve silecekleriniz çok yıpranmıştı. Bana sordunuzmu kardeşim, yok biz hiç bir müşteriye sormayız değştiririz.? Hadi ya çıkardım sileceğin fişini gösterdim daha bir ay önce alınmış ve takılmış sen neyi değitiriyorsun, baktı ama bu böyle dedi,hadi len dedim sök şunları asabımı bozma, taktıkları sileceğin ücreti 25.tl benim aldığım aynı silecek 7. tl,sonra özür buyrun bir şeyler ikram edelim vs vs daha binlerce örneği vardır. Yemin ediyorum sadece insanları sömürmekten başka hiç bir işe yaramıyor bu servisler. Şimdi birileri diyecekki aaa öyle deme işte benim aracın şanzuman ı bozulmuştu komple değiştirdiler,biri diyecekki benimde aracı beyni bozulmuştu komple yenisi ile değiştirdiler,(İstisnalar kaideyi bozmaz)soruyorum bu güne kadar yüzde olarak kaç kişi servislerden % 100 memnun olarak ayrıldı:? bu oran en fazla % 12 dir % 88 hayal kırıklığıdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.