Şimdi Ara

services.exe kılıklı trojan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımın eski olmasından dolayı surekli olrak antivirus prorami kullanamiyorum. Dun avast anti virusu kurup bi bakayim dedim. c:\windows klasorunde Services.exe isimli bir trojan buldu. Bu trojani buluyor bulmasına ama bi sekilde silinmiyor. Gene ayni sekilde c:\windows\system32 de fservice.exe ve c:\windows\system dosyasinda sservice.exe olarak bulunuyor, bunlara bagli bi de c:\windows\system\reginv.dll dosyasi var. reginv.dll ve service.exe dosyalarinin silinmesine windows izin vermiyor. digerleri siliniyor ama sonra tekrar olusuyor.

Msconfig yaptigim zaman 100 kadar run dosyasinin isaretli oldugunu goruyorum. Windows 98 kullaniyorum. bu trojandan nasil kurtulurum bilen varsa lutfen yardim etsin. su programi kullan kesin silinir dediginiz bir program varmi? Bilgisayar yavas oldugundan norton tarzi programlar kullanamiyorum. simdiden tesekkurler.

• Valla senin işin zor gördüğüm kadarıyla.Ama bahsettiğin exe uzantılı dosyalar sistem dosyaları gibi görünüyor.Bu sistem dosyalarını google da ara ve bulduklarını indir.Sonra virüslülerle değiştir.Ama bunu yapmadan önce sistem geri yüklemeyi kapat.Değiştirdikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp sistem scan yap.Kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: collossus

Valla senin işin zor gördüğüm kadarıyla.Ama bahsettiğin exe uzantılı dosyalar sistem dosyaları gibi görünüyor.Bu sistem dosyalarını google da ara ve bulduklarını indir.Sonra virüslülerle değiştir.Ama bunu yapmadan önce sistem geri yüklemeyi kapat.Değiştirdikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp sistem scan yap.Kolay gelsin...

Win98 de sistem geri yükleme varmıydı ya
  • Yoktu dimi ee aradan yıllar geçti mirim.Ne günlerdi onlar hey gidi hey...
  • saolun arkadaslar sorunu simdilik avg isimli bir programla cozdum gibi. Dosyalar gozukmuyor, msconfigde de run dosyalari kayboldu ama sanki dosyalar tekrar hortlayacakmis gibi bi his var icimde.
  • Ölmez o ölü numarası yapar. Sen yinede dediğimi yap bence nolur nolmaz.Hatta 98 cd sinin içindende kopyalayabilirsin o exe dosyalarını...
  • quote:

Orjinalden alıntı: collossus

Ölmez o ölü numarası yapar. Sen yinede dediğimi yap bence nolur nolmaz.Hatta 98 cd sinin içindende kopyalayabilirsin o exe dosyalarını...

Valla tecrübelerime dayanarak bi kez virüs girdiyse istediğin kadar sil en iyisi temiz format en azından benim içim rahat etmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome.exe virüsü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hijack Kullan kesın çözüm verir yalnız fixlemeden önce 10 kez düşünmek gerekir benden söylemesi vardı böyle bir konu hatta ama bulamadım
  • Ben de bi arkadaşdan o trojan ı denemek için almıştım...( Arkadaş "şu trojanı alırmısın çalışıp çalışmadığını deniyeceğim dedi bende nede olsa sonra silerim diye almış çalıştırmışdım)

Bir çok program denedim onu silmek için ama en fazla buldular silemediler... antitrojanlar/antivirüsler/ antispylar falan filan. Ama silinmiyor. Bende format attım kurtuldum.

Bilgisayarda ne prog çalıştırdıysam hangi siteye girdiysem klavyede hangi tuşlara bastıysam hepsini ve dolayısıyla msn yahoo vb tüm şifrelerim listelenip belirtilen mail adresine gidiyor.

Virüsten kurtulana kadar şifreleri falan ekran klavyesinde yazmakta fayda var. Allah kimsenin pc sine düşürmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalilhan86 -- 13 Eylül 2006; 12:47:24 >

• safe mode da acip oyle virus taramasi yapmak gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.