Şimdi Ara

ServerOyun.CoM v:1.02d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerikada bulunan server makinemden sunulan oyunun baglatı hızı 100mbit dir...Ortalama şu anda 300 400 kişliktr gelistkce dahada arttırılacaktr bu sayı.Türkiyenin global serverı olmayı planlıyoruz...
    Versiyon: 1.02D
    Exp:150x
    Drop:65%

WwW.ServerOyun.CoM Herkez Servera davetlidir arkadaslar...

• Hosting Sirketinmi waR :D Server kıraladıgına gore :)
  • evet var dostum ama site daha yapılacak oranın adıdawww.estormy.com ...
  • oyunda launcher yerı var ama ındırecek yer yok lutfen bakarsan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neophyte_

oyunda launcher yerı var ama ındırecek yer yok lutfen bakarsan sevinirim

ewet lütfen bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

Hosting Sirketinmi waR :D Server kıraladıgına gore :)

Hosting şirketi olmadanda server kiralanabilir.Her konuya atlama..
  • Trscorpion Kendim de bi ara reseller hosting alicaktim KEndi ihtiyacım ve fazlasını satarak kEndımı belese getırmek ıcın Ordan bılıorum.Kımse durduk yere sadece Oyun sunucusu acmak ıcın Server kıralamaz Sen o serverların aylık Taksıtı ne kadar bılıormusun? 400 500 dolar sen bunu verebılcekmısın? Oyun sucusu acsan sadece?Ya bakın Sızde su mantık Yok Ciddi yapılan her ısın arkaasında MAddı Gelir wardir.Durduk yere kımse kımseye oynasın dıe server acmaz vea Sunucu acmaz.
    Sen atlama bence heryere
  • bencede scorpion atlama her yere
  • arkadaşlar tamam en kısa zamanda ilgileceneceğim serverda ayar yaptığımdan pek ilgilenemedim siteyle ama clienti indirmeniz yeterli oyuna bağlanmanız için içinde launcherda var çünkü...
  • Client 200 mb
    launcher 2
  • 1.02d clienti olanlar launcherıda siteden indirebilir eklenmiştir..
  • siteye launcher koycakmısınız ???
  • sitede launcer war dosyalarin orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

Trscorpion Kendim de bi ara reseller hosting alicaktim KEndi ihtiyacım ve fazlasını satarak kEndımı belese getırmek ıcın Ordan bılıorum.Kımse durduk yere sadece Oyun sunucusu acmak ıcın Server kıralamaz Sen o serverların aylık Taksıtı ne kadar bılıormusun? 400 500 dolar sen bunu verebılcekmısın? Oyun sucusu acsan sadece?Ya bakın Sızde su mantık Yok Ciddi yapılan her ısın arkaasında MAddı Gelir wardir.Durduk yere kımse kımseye oynasın dıe server acmaz vea Sunucu acmaz.
    Sen atlama bence heryere

Ben ödüyorum zaten aylık belirli bir ücret server için ama oyun sunucusu değil.Hosting sunucusu.Benim bahsettiğim şey hosting şirketi olmadanda dedicated alınabileceğidir.
  • Alinirda Kimse durduk Yere baskasi oynasin die borc altina girmez ucunda maddi cikar wardir mutlaka.
  • konu saptı baya arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.