Şimdi Ara

Serverlere Neden Girmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Estergonda başladım ama server kabalık değil. Çok eskiden yakamozda oynardım ve balıkçıya kadar pazar kurulurdu ve oradada ws atılırdı, şimdi herkes 1 lvl çarlarıyla pazar kurup afk oluyor Tekrar yakamozda felan başlamak istiyorum ama nasıl giricem bilmiyorum, başka server deneyin diyor?

• Sanırım eski serverlere üye alımı kapanmış. Yenilerini denerseniz sorun çözülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HungerGames

Sanırım eski serverlere üye alımı kapanmış. Yenilerini denerseniz sorun çözülebilir.

Yenilerine girmeye çalıştım zaten ama onlara girmiyor, tuvaya felan girebiliyorum ama ch1 bile bomboş, ch1 1. köy dolu olan bir servere girmek istiyorum.
  • Malazgirt mavi bayrak deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

Malazgirt mavi bayrak deneyebilirsiniz.

Malazgirt' e de girmiyor. Neyse estergonda mavi bayrağa geçtim, bayağı dolu. Mavi bayrağı sevmesemde idare etcez. Sarılar bayağı boş sanırım.
  • Sarıllar genelde boş oluyor, mavi bayrağı öneririm hangi server olursa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

Sarıllar genelde boş oluyor, mavi bayrağı öneririm hangi server olursa olsun.

Ben yakamozda oynadığım zamanlar kırmızılar çok daha fazlaydı, o yüzden kırmızılara alıştım. Maviye alışcaz artık yapcak bir şey yok. Sarılar hep azınlık oluyor, dengesiz oluyor. Bence rastgele seçilmeli veya bir taraf çok kabalık olunca oraya alımları durdurabilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera bazı sitelere girmiyor.
    20 yıl önce açıldı
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. serverim samarra'ydı. Sarı bayraktık. Son server samarra'ydı o zamanlar. İlkleri biz yaptıydık, sarı bayrak çok popüler olmustu, şimdi ise hep maviler oldu :) Ülke savaşı yapmaya kalksan yapamazsın. Eskiden kule önünde az mı savaşırdık
  • Sunucu kendisi belirliyor. Hiç beklemediğin zaman Alesta'ya bile girebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.