ben hiç bir oyunda serverları göremiyorum. Oyunu açıyorum Server listesine tıkladıgımda bomboş.
Team Fortress 2 Left 4 dead Left 4 Dead 2 Counter Strike Source Call of Duty Black Ops
ve daha niceleri. Hepside orjinal oyun.
Şimdi ben uydunet kullanıcısıyım. Hep bi şüphe vardı içimde bu modem veya internet yüzünden kesin demiştim.
Kaptım kasayı götürdüm dükkana. Dükkanda TTNET var. Taktım. +5000 +10000 server. Eee? demek ki bilgisayardan değil sorun. Akşam bi arayacağız uyduneti ama sizden de bilen varsa bi yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarda hiç bir sorun yok.
Port açmayı denedim DNS değiştirmeyi denedim.
Olmuyor.
CS 1.6 oyuncusuyum.Server listesine tıkladığında zaten bomboş olur.Orayı biz server IP lerini ekleyerek serverleri görürüz. game-monitor.com dan hangi oyunun serverini istiyorsan ipsini bulabilirsin.
bunlar orjinal kardeş, tıkladımmı direk 10000 tane server önüme dizilmesi lazim. ama 0(10534)
quote:
Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik
CS 1.6 oyuncusuyum.Server listesine tıkladığında zaten bomboş olur.Orayı biz server IP lerini ekleyerek serverleri görürüz. game-monitor.com dan hangi oyunun serverini istiyorsan ipsini bulabilirsin.