Şimdi Ara

Serverimi değiştiriyorum West mi ? East mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce 1.5 yıl NA da oynadım ve bu ping sorunun oyunumu kötü etkilediğine karar kıldım TR serverine hayatta geçmem zaten aklımda iki server var West or East?

Bana göre Westin iyi Yanları : Oyuncu sayısı yüksek Genel dil ingilizce Troll veya bilerek feedleyen sayısı az.

Kötü yanları : Her 3 oyunda birine Türk düşmesi sanki şöyle bir olay olmuş: Weste geçen puro oluyo qnq gibisinden herkez büyük küçük dahil weste doluşmuş

Bana göre Eastin iyi Yanları : Weste saydıklarımın Hepsi + Türk Yok denecek kadar az ( burda Türklere laf etmek gibi anlaşılmasın ama tr sunucusu herşeyi açıklıyor...)

Kötü yanları : sanırım ingilizce westteki kadar sıklıkla konuşulmuyor polaklar ve isveçler çok fazla (isveçleri çok severim hangi oyunda görsem pro oluyolar )

Evet benim gözlemlerim bunlar eksik veya fazlalık olabilir sizde görüşlerinizi yazarsanız sevinirim yardımlarınızı esirgemeyin iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.H.R -- 8 Ocak 2014; 19:24:24 >

• up
  • bence weste bebelerin doluşması konusunda haklısın ama bu sadece low eloda ve düşük liglerde geçerli , lig atlayabilirsen west derim yoksa east
  • westte çok ingilizce bilen yok.
  • ben her türlü east derim eastte yaş ortalaması westten en az 3 yaş büyük
  • trden bi an önce ayrılda nereye gidersen git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

trden bi an önce ayrılda nereye gidersen git.

okuman iyiymiş öğretmenin kurdelanı versin öyle gel. Daha önce NA da oynuyodum Trde hiç oynamadım
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.H.R

quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

trden bi an önce ayrılda nereye gidersen git.

okuman iyiymiş öğretmenin kurdelanı versin öyle gel. Daha önce NA da oynuyodum Trde hiç oynamadım

uuuuuuuuuu fenaaa laff
  • west low elo haricinde çok daha sağlam playerler var çıkabilirsen west
  • aynen weste sadce bronze ve silverin 5-4-3-2 de falan rastlarsın turklere daha yukarı çıktıkça sayı çok çok azalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 8 Ocak 2014; 20:06:38 >
  • East derim ben oyuna orada başlamıştım feeder yok denecek kadar az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne varsa yıldızda var ayda var, Türke yalnız yine Türkten fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Ne varsa yıldızda var ayda var, Türke yalnız yine Türkten fayda var.

Nevar ki Küfür Her dilde aynı anlama geliyo Çocuk her yerde çocuktur zaten Türk'ün yetişkinine lafımız yok ama wolfteamdan lole geçenler bu oyunu gibmiş :)

Edit Nick OP : Türklüğünü çok güzel yansıtmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.H.R -- 8 Ocak 2014; 20:20:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.