Şimdi Ara

Serverda çok fazla booster var (qq)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi anlamda çok fazla var riot bunu biliyor ama bunlara çözüm getirmiyor.Hepiniz bir ara lose streaka girmişsinizdir konuşmalarından bronz kaçkını olduğu kişilerle aynı oyuna düşüyorsun sen yırtınsan da o oyun taşınmıyor.

Elo boosterlar nasıl taşıyor derseniz tamam zaten onlar gayet iyi oynuyor ama genelikle pre giriyolar ve challenger bir kişinin kendinden bir hayli düşük ligtekilerle oynayınca alıyolar tamam ona lafım yok ama bu etkenler büyük etkenler . Challenger olan bir boosterın bronz-silver-gold-plat - diamond liglerine çıkması kolay hele ki pre ile giriyorsa sonuçta onlardan kat kat iyi . Diamonddan -challengera bost pahalı ve en çok zaman isteyen birşey olduğunu belirtiyolar

Şimdi örnek vericem ligleri kafadan atıyorum

silver 3 te olan birisi oynayış olarak gold 4 ü hak ediyor belki anlıyacağınız çok olmasa da o fark orayı hak ediyor her ne kadar iyi oynasa da girdiği lose streaktan kurtulamaz çünkü çok iyi bir oyuncu değil ama bulunduğu yerden az olmıyacak şekilde daha yüksek yeri hak ediyor .

Tamam elinde sonunda hak ettiğin yere geliceksin çünkü bir win streakta oluyorsun aşırı kolay bir şekilde maç kazanıp puan alıyorsun veya aşırı kötü bir şekilde yenilip puan kaybediyorsun ee zaten adı üstünde zevk almak için oynadığın oyunlarda hangisinden zevk aldın çok kolay kazandığın mı çok kolay yenilidiğin mi ? açıkçası ben hiç birinden almadım. 22 puan gelip 18 puan gidiyorsa yenilgide sen oyun başı ortalama 6-7 lp kazanıyorsun iyi şartlarda bu şekilde lig atlamak için ne kadar zaman lazım .

Mesela lose streaktasın yine sana gerçekten çok kötü oynayan 4 kişiyi attı takımına ne yapacağını söylüyorsun tamam uyguluyolar o tür oyunculara taktik vererek onlarla düştüğün oyunların %7 sini kazanıyorsun ama tutup birde laf dinlemeyenler var , takım savaşı kazandın kule aldın ejderi almaya gidelim diyorsun adamlar doğdu bunlar hala kule kesme derdinde doğan adamlar zaten bizden iyi durumda yine kesiyor bunları ne kazancımız oldu bizim bu tf'den . Veya gittin tf kazandın geri diyorsun adamlar doğdu gidip fiddle ile adamların redini çalmaya çalışıp ölüyorsun .

HERKESİN KÖTÜ OYNADIĞI OYUN OLUR AMA BUNLARIN Kİ KÖTÜ OYNAMAK DEĞİL BEYİN GERİLİĞİ , ben başka serverda da oynadım yenilidğim oldu ama zevk aldım eğlendim yani bir kazanma hırsı var bu kadar basit hatalar yok ben bunların hep boost olduğuna inanıyorum şahsen .

Sen gider nasusla 30. dakkada 700 stack kasarsın , takımının yanında oynayarak onlara yardım edip adam aldırarak ama takımın ciddi anlamda 0 olur hiç biri iş yapamaz , karşı takım bansheileri alır abartısız söylüyorum takım savaşında tam 3 kişiyi tutuyorum hepsi ultisini skillerini bana atıyor syndra - thresh- leesin adamlar tutup ordan iki kişiyi almaktan aciz . Bir oyun böyle değil lee ile jaxa counter jung gitmeye çalışıp ölenler mi dersin feedleyip delay var ben afk mı dersin oyun başında feederr varsa söylesin şimdiden çıkayım diyip bluesini aldılar diye afk kalanlar mı dersin 2li feeder bot prenin dayanışması mı dersin öyle böyle değil öyle basit küfürlerle anneye laf edenler mi dersin gerçekten içler acısı birşey .

Neyse içimi döktüm '' tamam '' diyerek postunuzu kasabilirsiniz

edit : Ben çok iyi olduğumu felan idda etmiyorum amacım oyundan zevk almak uzayan oyunlar istiyorum . geride olmasına rağmen sürekli tf girip tekrar ölüp daha da geri düşen bir takımla değil , lanede 6-7 kill veren , öldüğünde jungle suç atan , rankedda hero deniyen , blue alamayınca ben troll diyen , all chatten bak bu ne yapıyor bak bu ne diyor diyen adamlarla değil yenilsen bile zevk alarak oynamak amacım.

karşına gelen adam kötü olsa bile kule altı kalıp feedlemese çok daha iyi olabilirdi .

Kaç kere turnuvaya katıldık farklı farklı takımlarla karşımda challenger oyuncuda oldu silver oyuncuda emin olun hiç bir zaman ezilmedik ne lanede ne oyunda kaybettik ama ezilmedik maçı uzattık admaları terlettik. Diamond 3-2-1 olan takımları da kazandık kazanmak umrumuzda değildi zevk aldık işte neyse ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -zed- -- 17 Haziran 2014; 13:28:36 >

• tamam qq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam
  • sayende ülkede eloboost durdu sağ ol
  • Hepsini okudumda amaç ne onu anlamadym?
  • biliyoruz bunları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shu VII

Hepsini okudumda amaç ne onu anlamadym?

amaç yok içimi döktüm ama demek istediğim şu oyunda ya çok açık ara farkla yeniyorsun ya da yeniliyorsun riot sana bu idiotları taşırsan üst ligdesin şartı koyuyor resmen,böyle olmayıp iki takımda biraz uğraşssa maç uzasa felan çok iyi olur diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ok

• OK.
  • ilk cümleden sonrasını okumadım
  • XD harbimi
  • Oqumadım

• Baya uzunmuş haklısındır heralde
  • tamam

• HEPİNİZ AYNISINIZ...

• Hacım 25 oyun oldu %100 le gidiyoruz bir arkadaşla .Hesaplar sürekli farklı o veriyor ben oynuyorum şu ana kadar bronze gold 3 arası baya bir yerde oynadım oyunlar easy kendiniz gibi birini bulun taşırsınız her türlü .Support kalıyor oyun sonu adcnin 2 katı dmg atıyorum farm almadan geçen senenin bronzeu gibi tr golddan aşağısı .Westte oynuyorum zaten normalde tr de ban yesem umrumda değil yani TR nin kalitesini forumda öven arkadaşların gıcıklığına boost yapıyorum genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Hacım 25 oyun oldu %100 le gidiyoruz bir arkadaşla .Hesaplar sürekli farklı o veriyor ben oynuyorum şu ana kadar bronze gold 3 arası baya bir yerde oynadım oyunlar easy kendiniz gibi birini bulun taşırsınız her türlü .Support kalıyor oyun sonu adcnin 2 katı dmg atıyorum farm almadan geçen senenin bronzeu gibi tr golddan aşağısı .Westte oynuyorum zaten normalde tr de ban yesem umrumda değil yani TR nin kalitesini forumda öven arkadaşların gıcıklığına boost yapıyorum genelde

o ligleri bende geçtim platta takılldım özelden porfilimi atayım bak istersen takımımdaki adamların skorlarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: brutalmen38

quote:

Hacım 25 oyun oldu %100 le gidiyoruz bir arkadaşla .Hesaplar sürekli farklı o veriyor ben oynuyorum şu ana kadar bronze gold 3 arası baya bir yerde oynadım oyunlar easy kendiniz gibi birini bulun taşırsınız her türlü .Support kalıyor oyun sonu adcnin 2 katı dmg atıyorum farm almadan geçen senenin bronzeu gibi tr golddan aşağısı .Westte oynuyorum zaten normalde tr de ban yesem umrumda değil yani TR nin kalitesini forumda öven arkadaşların gıcıklığına boost yapıyorum genelde

o ligleri bende geçtim platta takılldım özelden porfilimi atayım bak istersen takımımdaki adamların skorlarına

%80ni silver çerceveli duo bul çıkarsın oyun spamla gene çıkarsın .Tek yapmaman gereken o ligte 400-500 maç adamlarla ters gitme mutele ,yoksa saçma işler yapıyorlar

• quote:

bizide boostlasana kanka
  • Sonuna kadar haklısın,örnek vereceğim dedigin paragraf anlatmak isteyip anlatamadığım şey. (Ya da anlamak istemiyorlar)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.