Şimdi Ara

Server Transfer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kalil Kahrun ve Perento ile birleşmesi ile benim için oyun, perento serverinde bitmiş oldu. Asmolar Üstün ve yetişmesi çok zor gözüküyor günlük ap kazancımda aşırı düşme oldu server birlşemesinden sonra.

Balder Serverine transfer etmek istiyorum karakteri. ama server GER diyor. bunun ne gibi etkisi olur. ayriyetten transfer işleminde neleri götürebiliyorum nelerimiz kalıyor. gidersek birdaha geri gelebiliyormuyuz veya başka servera geçebilyiormuyuz itemlerimiz paralarımız nerde kalıyor, hesabımda bir tane daha 50 lwl karakter var onuda getirebiliyormuyum sitede yazmışlar ancak tam çeviremedim bazı kısımları ingilizcesi iyi olan bir arkadaş yazabilirmi ?

teşekkürler.

• sadece üzerinde 200milyondan fazla para olmycak brokerda itemn olmycak ve bi legionda olmycaksn onn dısında herseyini diger tarafa götürebiliyorsn. GER olmasnn tek sorunu senn icin dil olur. ve almanlarn türklerden nefret etmesi onn dısında pek bi sorunn olucagnı sanmıyorm (=
  • eskiden kalilde asmolar cok gücsüzdü ozaman hic bi elyos ses çıkarmazdı şimdi ise asmolarda güclendi. Her iki tarafta eşit gücte .taktiği iyi olan alıyo kaleleri gel gör ki zavallı elyolar yediremiyorlar bunu kendilerine tabi ezikleri ezmek kolaydı şartlar eşitlenince her elyos ağlamaya başladı;) divineyide aldık dün gece dahada bi kötü olmuşlardır şimdi:P
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlricDoRei

eskiden kalilde asmolar cok gücsüzdü ozaman hic bi elyos ses çıkarmazdı şimdi ise asmolarda güclendi. Her iki tarafta eşit gücte .taktiği iyi olan alıyo kaleleri gel gör ki zavallı elyolar yediremiyorlar bunu kendilerine tabi ezikleri ezmek kolaydı şartlar eşitlenince her elyos ağlamaya başladı;) divineyide aldık dün gece dahada bi kötü olmuşlardır şimdi:P

Eşit güçte ? Buna ağzımla gülmem işte...... LMAO ..... 1 Elyosa 10 Asmo ....

Tabi bunca zamanın ezilmişliği var sevinin bari...
    Battletag: Dovahkiin#2514 // Battlelog: Xyl1t // Xfire: Beyaban

Blade & Soul Türkiye Fan Sitesi
  • eşit derken ?
  • Kalil şimdi Perentomu oldu? Durumlar nasıl orada. Spatalos asmodianlarının en sağlam adamı gorgos'un orta seviyedeki oyuncularına denk hatta daha kötü durumda. Elyolarıda bir güzel beslemişler, adamların yarısının 20k total kill ve abyss seti var. Neye uğradığımızı şaşırdık Gorgosumu geri istiyorum.

Orijinalden alıntı: ß@TÚ

Kalil şimdi Perentomu oldu? Durumlar nasıl orada. Spatalos asmodianlarının en sağlam adamı gorgos'un orta seviyedeki oyuncularına denk hatta daha kötü durumda. Elyolarıda bir güzel beslemişler, adamların yarısının 20k total kill ve abyss seti var. Neye uğradığımızı şaşırdık Gorgosumu geri istiyorum.

Perentoda da Asmoların sayı üstünlüğü mevcut...Perento daki asmo üstünlüğünü gören diğer asmolar da servera akın edicek. işler içiinden çıkılmaz hal alıcak....

Game Over mı ne :D
    Battletag: Dovahkiin#2514 // Battlelog: Xyl1t // Xfire: Beyaban

Blade & Soul Türkiye Fan Sitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

quote:

Kalil şimdi Perentomu oldu? Durumlar nasıl orada. Spatalos asmodianlarının en sağlam adamı gorgos'un orta seviyedeki oyuncularına denk hatta daha kötü durumda. Elyolarıda bir güzel beslemişler, adamların yarısının 20k total kill ve abyss seti var. Neye uğradığımızı şaşırdık Gorgosumu geri istiyorum.

Perentoda da Asmoların sayı üstünlüğü mevcut...Perento daki asmo üstünlüğünü gören diğer asmolar da servera akın edicek. işler içiinden çıkılmaz hal alıcak....

Spatalos Asmolarının çoğu Perentoya geçmek üzere bu hafta. Sanırım NCSoft için Game Over

• quote:

quote:

quote:

Spatalos Asmolarının çoğu Perentoya geçmek üzere bu hafta. Sanırım NCSoft için Game Over

Evet biz gececeğiz Batu. Sende gel

• quote:

Orijinalden alıntı: Virtus

quote:

quote:

quote:

Evet biz gececeğiz Batu. Sende gel

Siz önden bi deneyin ben peşinizden geliyorum

• nasrettin hoca hikayesinde gibi ncsoft kendi bindiği dalı kesti farkında deil suan kendilerini piyasada alternatifsiz olarak gören bu firma nasıl böle inanılmaz derecede aptallıklar yapar hala aklım almıyor
    arkadaşlar oyunun closed beta evresinden beri ynuyorum tam 3 server gezdim 3 farklı karakter kastım 2 si asmo sideda 1 de elyos tarafında popülasyonu dengelemek adına yapılan bu server mergeden sonra elimizdeki mevcut bilgisayar sistemi bu oyunu oynatmaz hale geldi
    son 1 haftaya kadar olan oyun yasantımda bilgiayarımdan bu oyunda savaslara katılmamda dahil olmak üzere hic sorun almıyordum sistemimi oyun baslamadn yenilemistim zaten malesef artık ne savas ne pvp sistem mort oldu bilgisayarımda sağlıklı bi sekilde oyunu oynamam mümkün deil zaten bu yüzden severek kastıgım özedigim charımı satısa cıkardım
    bana göre burda oyuncu popülasyonunu bi araya toplamak hic mantıklı deil zaten grafik olarak en yüksek seviyede bi oyunu oynamak icin 2000tl + pc toplayamıycagımza göre o zaman bu oyunda saglıklı bi pvepvp bitmis demektir zaten yeri kadar yerli yabancı forum sitelerinde bu duruma isyan eden insanlar fazlasıyla mevcut benim gibi bu durumdan huzursuz olan binlerce kiside ya charını satacak yada 2,0 a kadar bekleyeceklerdir
    ayrıca rekabet ortamıda bitti sayılır her serverda kendi ayarında adam bulma imkanı vardı eskiden simdi full abyss gearını dizen elyo asmo karsısındakini eziyor
    neyse bu oyun benim icin the end umarım baska boktan bi merge getirmezlerde oynayan arkadaslar oyundan zevk alabilir

• Haklısın Muratcım, Bakalım bende popilasyonu az olan bir servera geçicem sadece para biriktiriyim diyorum 2.0 da belki para ile bişeyler yapılabilir durumda oluruz da yetişme imkanımız olur. şuan 200 m paran olsada bişeye yaramıyor craftda hayat yok abyss giyen akıyor. e abysde birikmez artık napcaz beklicez bakalım

quote:

Orijinalden alıntı: AlricDoRei

eskiden kalilde asmolar cok gücsüzdü ozaman hic bi elyos ses çıkarmazdı şimdi ise asmolarda güclendi. Her iki tarafta eşit gücte .taktiği iyi olan alıyo kaleleri gel gör ki zavallı elyolar yediremiyorlar bunu kendilerine tabi ezikleri ezmek kolaydı şartlar eşitlenince her elyos ağlamaya başladı;) divineyide aldık dün gece dahada bi kötü olmuşlardır şimdi:P

Eşit güçte ? Buna ağzımla gülmem işte...... LMAO ..... 1 Elyosa 10 Asmo ....

Tabi bunca zamanın ezilmişliği var sevinin bari...

arkadaşım bak bakalım kaç tane iyi guild var sizin tarafta ve de asmo tarafına. Hem neyine ezileyim? altı üstü oyun sanki gerçek yaşam.. ayrıca yorum yaparsan adam akıllı yorum yap ben orda arkadaşa şaka maksatında söledim. Artı dediğin bi nokta doğru kalili sende biliyorsun senin demene göre diyorum kalilin eski hali şuan elyoslar ama guidlere baktığında yine eşitlik gözüküyor. Ayrıca asmo tarafı çok az sayıda iken(elyolara karşı) hiçbir elyos söylenmiyordu. şimdi neden elyo oynayanlar söylenip duruyor bunu demek istedim.. tabi anlayana. Herkese iyi oyunlar.

ekleme: bende isterim tabiki her iki taraf eşit olsun umarım öylede yaparlar. yoksa oyunun harbiden moku cıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 21 Temmuz 2010; 0:39:49 >

• edit......konu yanlış yere kopyalanmış......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyfa3 -- 21 Temmuz 2010; 15:52:51 >
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.