Şimdi Ara

Server sahipleri bi bakabilir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim bu BOEF MULTİGAMİNG ONLY ESL adlı sunucuyu ; gameservers'ten almıştım kredi kartı ile, fakat bazı gereksiz insanlardan bi duyum aldım server süresi (3ay) bitince otomatik yenilemek için kredi kartından server ücretini çekiyormuş, kafamı karıştırmıyor değil, bu bilgi doğrumudur ? Ben 3 ay dolduğunda kapatmak istiyorum..

Kulakları tırmalayan aynı şikayet: bu memlekette yaşanmaz. Doğru! Kapitalizm, Bizansın canım havasını fabrika bacaları, egzoslar, genzi ve ciğerleri kemiren murdar kokularla yaşanmaz hale getirdi. Ama efendilerimizi tedirgin eden bu lağım kokusu, bu kıyamet gününü hatırlatan insan ve makina uğultusu, bu toz, bu sinek değil ki. Onlar İstanbul'un insanından şikayetçi. İstanbul'un insanından yani kendilerinden. Aynaya tahammülleri yok. Bu memlekette yaşanmaz diyenin yüzüne tüküresim geliyor.
  • 2 yolu var,

1-gameservers suppot bolumune gir ordan ticket ac ve secili serverin uyeligi dolduktan sonra yeniden kiralamak istemedigini yaz.
    2-kredi kartini veya paypal hesabinin otomatik odemelerini kaldir. boylelikle firma senden odeme alamaz.

1. yolu dene, zaten attigin ticket sonrasinda server bilgilerinin yaninda sure dolumunda kapanacaktir gibi bir ibare cikar.

Orijinalden alıntı: Arcadius

2 yolu var,

1-gameservers suppot bolumune gir ordan ticket ac ve secili serverin uyeligi dolduktan sonra yeniden kiralamak istemedigini yaz.
    2-kredi kartini veya paypal hesabinin otomatik odemelerini kaldir. boylelikle firma senden odeme alamaz.

1. yolu dene, zaten attigin ticket sonrasinda server bilgilerinin yaninda sure dolumunda kapanacaktir gibi bir ibare cikar.

teşekkür ettim Arcadius, halloldu sorun sağol ;)

botlara selam, konu çöp pls
    Kulakları tırmalayan aynı şikayet: bu memlekette yaşanmaz. Doğru! Kapitalizm, Bizansın canım havasını fabrika bacaları, egzoslar, genzi ve ciğerleri kemiren murdar kokularla yaşanmaz hale getirdi. Ama efendilerimizi tedirgin eden bu lağım kokusu, bu kıyamet gününü hatırlatan insan ve makina uğultusu, bu toz, bu sinek değil ki. Onlar İstanbul'un insanından şikayetçi. İstanbul'un insanından yani kendilerinden. Aynaya tahammülleri yok. Bu memlekette yaşanmaz diyenin yüzüne tüküresim geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.