Bildirim
server ne demek?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam server siz çalışmaz diye bir durum yok, makina çalışır ve gayet güzel kullanırsınız.
Server ise nete bağlı olarak kullanılır ve size verilen server a göre bir çok şifreli kanalı izlemenizi sağlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beceriksiz Adam -- 1 Nisan 2009; 19:18:16 > -
Ayrıca muhtemelen Dreambox 500s klonu olan bir cihaz verecekleri. İşim uyduculuk değil, serverla da satanları bilmek dışında alakam yok. Ancak size uyducu olmayan ben bu cihazı daha ucuza verebilirim. 280'e kendime mal eder size 350'ye gönderir kargo parasını da üstlenirim. Yani hiç uyduculukla alakası olmayan sadece hobi sahibi olarak benim bile iştahımı kabartacak bir fiyat çekmişler size.
Bu arada Skybox amg6688 veya Inpax almanızı öneririm. Aynı cihazdır Dreambox500s ile ve karşınızda garanti veren muhatap firma vardır. Dreambox 500s üretimden kalkmıştır 2 senedir, piyasadaki bütün 500s'ler sahtedir dolayısıyla sahte malın garantisini resmen verip de sahtekarlığı resmen sahiplenen firma bulamazsınız. Yine de fazla ürkmeyin sahta de olsa arıza yapacak anlamına gelmez. 200 liradan bilemediniz sırf dolaşmamak için 220 liradan fazla da para vermeyin klon 500s'e. Server dahil 250-300 arasına çıkarmaya bakın. 300'den fazlası fahiş, 280 piyasa fiyatı, 250 ise çok uygun fiyattır.
-
cihaz 105$ dır. 1.kalite klon gidip kazıklanmayın saga sola -
görüştügüm kişiye dreambox sormuştum oda bana skybox AMG le ikisin aslında aynı oldugunu bana skybox + 6 ay server + 2 anten ve kurulumu 500 tl verecegini soyledi .ürünlerin garantili ve belgeli oldugunu söylüyor .Acaba bana vermiş oldugu fiyat uygun bi fiyat mı?
bide ilerde (6 ay sonra) bu server a tekradan ihtiyac duyarsam bana maliyeti ne olucak? -
200 YTL cihaz, 100 lira server 2x40=80 çanak, 2x15=30 Lnb, 5 lira diseqc, 40 lira kablo, 50 lira kurulum= 500
Hesaplamadan yaptım ama tam denk geldi :)
Yalnız verdiğim fiyata 100 metre standart kalite kablo fiyatı koydum, 17,5 liraya da ikili LNB vardır. Serverı da fazla yazdım çok az. Yani sen git adama söyle sana 2 diseqc ve ikili lnb takıp evine çift kablo çeksin ki 2. bir receiver alırsan evin başka yerine orada da kablon hazır olsun. Git sor ama "500'e bunlar da olur mu" diye mırın kırın ederek sorma, parayı koy cebine oluyorsa hemen yapalım olmazsa da ben kaçayım kıvamında git ciddi alıcı olduğunu görüp yapsın.
Fiyat ucuz değil, pahallı da değil. Acından ölecek değil ya bu adamlar normal bir fiyatla satacaklar ki gittiğinde bulasın...
Yalnız server ücretini de öğren 6 ay sonra ne ödeyeceğini. 100 lira dediğim serverlarda De-Şımart ile cicitürk de vardır. Onu da göz önüne al, turksatın yanında cicitürk ve hotbirde de çanak taktıracağını düşünerek de bence sen bir 60 daha ver 3. çanak da takılsın olmuşken.
-
3.çanak ne için??quote:
Orjinalden alıntı: engunaydin
200 YTL cihaz, 100 lira server 2x40=80 çanak, 2x15=30 Lnb, 5 lira diseqc, 40 lira kablo, 50 lira kurulum= 500
Hesaplamadan yaptım ama tam denk geldi :)
Yalnız verdiğim fiyata 100 metre standart kalite kablo fiyatı koydum, 17,5 liraya da ikili LNB vardır. Serverı da fazla yazdım çok az. Yani sen git adama söyle sana 2 diseqc ve ikili lnb takıp evine çift kablo çeksin ki 2. bir receiver alırsan evin başka yerine orada da kablon hazır olsun. Git sor ama "500'e bunlar da olur mu" diye mırın kırın ederek sorma, parayı koy cebine oluyorsa hemen yapalım olmazsa da ben kaçayım kıvamında git ciddi alıcı olduğunu görüp yapsın.
Fiyat ucuz değil, pahallı da değil. Acından ölecek değil ya bu adamlar normal bir fiyatla satacaklar ki gittiğinde bulasın...
Yalnız server ücretini de öğren 6 ay sonra ne ödeyeceğini. 100 lira dediğim serverlarda De-Şımart ile cicitürk de vardır. Onu da göz önüne al, turksatın yanında cicitürk ve hotbirde de çanak taktıracağını düşünerek de bence sen bir 60 daha ver 3. çanak da takılsın olmuşken.
-
Evet ilerde 2. bi alıcı takmayı planlıyordum bu kablo durumunu anlatmanız çok iyi oldu .
Bilgi verdiginiz için Teşekkürler . -
quote:
Orjinalden alıntı: lamburlumbur
Evet ilerde 2. bi alıcı takmayı planlıyordum bu kablo durumunu anlatmanız çok iyi oldu .
Bilgi verdiginiz için Teşekkürler .
Sadece kablo değil lnb de çift çıkışlı olacak. 4 çıkışa kadar LNB'ler de mevcut uygun fiyatlara. 8'ler de var ama biraz pahallı biliyorum. İlerde 3. 4. kabloyu çektirmen gerekebilirse en azından en çok izlenen Turksata 4'lü lnb de taktırabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X