Şimdi Ara

Server Kurdum Ama Benden Başkası GİREMİYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
18.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ßeyler bnhttp://forum.donanimhaber.com/m_19868475/tm.htm daki server kurulumunu aynen yaptım

ama server ı açıp oyundan kendi server ıma sadece bn girebiliyorum başka arkadaşlar fln hiç kimse giremiyor bunun nedeni nedir bulamadım

• Güvenlik duvarını kapat belki o sorun yaratıyordur açık bi port'un olması lasım galiba başkalarının girebilmesi için warcraft dota için öyle misal herkes host olamıyor ben olabiliyorum güvenlik duvarını kaldırdıgım zman herkes girebiliyor güvenlik duvarını actıgım zman giremiolar engelleniolar aynı mantık olabilir bence port açılması lazım galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hover_Craft

Güvenlik duvarını kapat belki o sorun yaratıyordur açık bi port'un olması lasım galiba başkalarının girebilmesi için warcraft dota için öyle misal herkes host olamıyor ben olabiliyorum güvenlik duvarını kaldırdıgım zman herkes girebiliyor güvenlik duvarını actıgım zman giremiolar engelleniolar aynı mantık olabilir bence port açılması lazım galiba.

Bedava server açılabilyor mu harbiden ya ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be®kaLp

quote:

Orjinalden alıntı: Hover_Craft

Güvenlik duvarını kapat belki o sorun yaratıyordur açık bi port'un olması lasım galiba başkalarının girebilmesi için warcraft dota için öyle misal herkes host olamıyor ben olabiliyorum güvenlik duvarını kaldırdıgım zman herkes girebiliyor güvenlik duvarını actıgım zman giremiolar engelleniolar aynı mantık olabilir bence port açılması lazım galiba.

Bedava server açılabilyor mu harbiden ya ?

Evet bu mümkün.

• port derken
  • up.
  • Becere bilirsen sende kura bilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yasin1baba123 Y kullanıcısına yanıt
    konuyu iyi hortlatmışsın :D
  • sw kurdum ama hiç kimse giremıyor neden cs servere
  • hayırlı olsun
  • 3 Ocak 2008 oha :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cs servere kurdum hiçkimse giremiyo bilen varsa bi yardımcı olsun
  • ne hortlamış be
  • Seo Hocası kullanıcısına yanıt

hostname [SamP]-ZTurk]Group]-Xtreme [v4.0.4] - Stunt/DM/Park 88.238.109.224

bütün herkes si beklerim

• Selam bende hortlatıyı en iyisi port için 20 tl aylık ücret ödeyip statik ip geçiyon  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.