Şimdi Ara

Server Hakkidna Bi kac sorunumuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Kardesim İste Ve pek Giremiyor Vede Dogrusu Ben Pek anlamam Server İslerinden

Sizden Bi akc Ricam Var Yardimci oalcak arkadaslara Ayrica Tesekurlerimi Bi borc Bilirim Soruma Geceyim

1. Mg Kundun Takmasini İStiyorum

2. Guilden cikilmiyor id isteniyoır Bunu Nasil kapata bilirim id Mevsuzunu

3 monster hplerinin guclenirilmis ve sole 150000 stsatlilarin bile zor kestigi Moster hp dosyasi olna avrsa verebilirmi veya verdihimin uzerinde duzenleme yapabilirmi

Simdide Yardimlariniz İcin Tesekurler Gercekten Yardimci Olacaklar Cevap evrisse sevinirim Cevaplar icin Ayrdica tesekur ederim

• 1. MuServer\MuServer\Data\Lang\kor giriyoruz item kor txt olacak senin server lang hangısıne ayarli ise bulacan dedigim txt acacan

//Index x y sirial drop Name level DamMin DamMax Speed Dur MagDur Str Agil DW/SM DK/BK Elf/ME MG //
    11 1 4 1 1 1 "Kundun Staff" 117 130 140 35 0 100 56 20 2 0 0 1

kırmızı ile yaptıgım yrler karekter takabilirmi 0 hayırdır 1 evettir.

Sorun 2 hatirladigima gore darskteam yaptıgı filesde bir proplemdi columlu cozum olmasi gerekti bakmadan gormeden bisi diyemem msql table columlerden anahtar anlatsam anlamazsin :D o proplemi yaz google yi arat + /serverinfo /info yap kimin dosya ogren

Soru 3 monster hp lerini ise \MuServer\MuServer\Data Monster.txt vardir ac burda hangi moop hp vs gucunu azatmak cogaltmak istersen ayarla

bunlari ben girip yapmam kusura bakma kendi anlattiklarimi gore yap

//===========================================================================================================================================================================================================================================
    //Numb Rate Name Level HP MP MinDmg MaxDmg Def MagDef Attack Success Move AttType Range View MoveSpeed AttSpeed Regen Attri ItemR MoneyR MaxI ResWind ResPois ResIce ResWater ResFire
    //===========================================================================================================================================================================================================================================
    0 1 "Bull Fighter" 45 121 0 25 32 6 0 30 6 3 0 1 5 400 1600 2 2 130 10 5 0 0 0 0 0

bak yaziyor ustte ne oldugu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himmet Bozoğlu -- 5 Mayıs 2014; 18:03:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

Arkadaslar Kardesim İste Ve pek Giremiyor Vede Dogrusu Ben Pek anlamam Server İslerinden

Sizden Bi akc Ricam Var Yardimci oalcak arkadaslara Ayrica Tesekurlerimi Bi borc Bilirim Soruma Geceyim

3 monster hplerinin guclenirilmis ve sole 150000 stsatlilarin bile zor kestigi Moster hp dosyasi olna avrsa verebilirmi veya verdihimin uzerinde duzenleme yapabilirmi

Simdide Yardimlariniz İcin Tesekurler Gercekten Yardimci Olacaklar Cevap evrisse sevinirim Cevaplar icin Ayrdica tesekur ederim

query analyzir'i ac.

USE MUONLINE
    UPDATE sno_numb='1' WHERE MEMB_INFO

YAZ F5 E BAS herkezin id 1 olur, bunun iki uc yontemi vardir create acount procedure koyarsan daha acarkan herkezin id yi otomatik 1 verirsin yada website'lerin cogunda vardi ayar bunla ilgili.
    yada comple disable yapabiliyorsun ama hangi procedure degisiyordu emin degilim zira DB ye bakmak lazim 97d.

• Eywallah arkadaşlar simdi PC gectidimde dediğimizi düzenlemeye calisacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S7Jumper

quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

Arkadaslar Kardesim İste Ve pek Giremiyor Vede Dogrusu Ben Pek anlamam Server İslerinden

query analyzir'i ac.

USE MUONLINE
    UPDATE sno_numb='1' WHERE MEMB_INFO

YAZ F5 E BAS herkezin id 1 olur, bunun iki uc yontemi vardir create acount procedure koyarsan daha acarkan herkezin id yi otomatik 1 verirsin yada website'lerin cogunda vardi ayar bunla ilgili.
    yada comple disable yapabiliyorsun ama hangi procedure degisiyordu emin degilim zira DB ye bakmak lazim 97d.

3 sorunu 1 quest supersin adamlari basitini ogretecen quest dedinmi dusunecek table acmayi ogrense kurculaya kurcalaya cozer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.