Şimdi Ara

SERVER EDİT TAMAMLANDI 7/24 ONLİNE ...( Mu Manisa) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gerçek Mu-Türkiye iLe bir aLakası oLdugunu sanmıyorum...

@PATEVRA

Sen yine mi server açtın??

• quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

@PATEVRA

Accounts 13
    Characters 9
    Online Users 0
    Server Status Online
    Guilds: 2 Hınzır seni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady`

quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

@PATEVRA

Accounts 13
    Characters 9
    Online Users 0
    Server Status Online
    Guilds: 2 Hınzır seni.

Server üzerindeki çaLışmaLarı bitmiş nihayet

Neyse konuyu dağıtmayaLım..

• Hayırlı olsun, başarılar dilerim..
  • Hayırlı Olsun.
  • sağolun hayırlı olur inşallah

ya anlamıyorum bir kezde kötülemeyin iyi deyin hayırlı olsun deyin sonuçta her ne olursa olsun bununla saatlerce uğraşılmış emek harcanmış paylaşım için birşeyler yapılmış pişman oldum yani serveri açtığımıza

bu arada bizde manisadanız yani mu türkiyem gibi mu türkiyede bir manisa serveri
    şu an bağlantı problemlerimiz var halletmeye çalışıyorum bahsetmiştim önceki mesajlarımda netin ne oldğu belli değil kafasına göre gidiyor geliyor en yakın zamanda inşallah 7/24 olacaz

sağlıcakla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğurtezgör -- 21 Temmuz 2008; 1:49:18 >
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: TianHuoKo

quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

bu arada umarim orjinal mu-türkiye'den telif hakkı konusunda izin almışsındır.yoksa başın ağrır

++++

Ben Bir tane Bİldim mu-turkiyem Manisa Atanet Akınsorf bayisi Tolga Abinin Server DiYerleri bence taklitci

mu turkiyem unutulmamiş

• quote:

Orjinalden alıntı: uğurtezgör

sağolun hayırlı olur inşallah

ya anlamıyorum bir kezde kötülemeyin iyi deyin hayırlı olsun deyin sonuçta her ne olursa olsun bununla saatlerce uğraşılmış emek harcanmış paylaşım için birşeyler yapılmış pişman oldum yani serveri açtığımıza

bu arada bizde manisadanız yani mu türkiyem gibi mu türkiyede bir manisa serveri
    şu an bağlantı problemlerimiz var halletmeye çalışıyorum bahsetmiştim önceki mesajlarımda netin ne oldğu belli değil kafasına göre gidiyor geliyor en yakın zamanda inşallah 7/24 olacaz

sağlıcakla kalın

Peki daha önce Mu-Türkiye diye bir server oLduğunu biLiyormuydun??
  • sen yenisin galiba ismi çalmıs
  • Mu - Türkiye yazarak player toplicaksn sandın heralde ama olmas çünkü insanlar Mu - Türkiye hiç sorun yaşamadılar sen internette yaşıyom diosn bu demektir ki çalmşsn ama neyse HAYIRLI OLSNN ne diim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_WoMeNiZeR -- 21 Temmuz 2008; 12:59:50 >

• quote:

sağlıcakla kalın

Peki Manisanin neresi icindemi evdenmi kafedenmi kafenin ismi kimsiniz nesiniz yasiniz mesleginiz muonline hakkındaki bilginiz daha once serveriniz varmiydi

Mu-Turkiyem

Gibi Bir İsmi Kullananmaya karar verdiyseniz bunlari yazin milletin - gorusleri ustununuzden ayrilmaz

iste server bole olacak soyle olacak degil tam yetki anlatiminda bulunursaniz bizde sizde rahat konusur ve -veya + arti gorusleri cevap verebilirsiniz rahat bir sekilde benim dusuncem boyle....

• quote:

Orjinalden alıntı: TianHuoKo

quote:

sağlıcakla kalın

Peki Manisanin neresi icindemi evdenmi kafedenmi kafenin ismi kimsiniz nesiniz yasiniz mesleginiz muonline hakkındaki bilginiz daha once serveriniz varmiydi

Mu-Turkiyem

Gibi Bir İsmi Kullananmaya karar verdiyseniz bunlari yazin milletin - gorusleri ustununuzden ayrilmaz

iste server bole olacak soyle olacak degil tam yetki anlatiminda bulunursaniz bizde sizde rahat konusur ve -veya + arti gorusleri cevap verebilirsiniz rahat bir sekilde benim dusuncem boyle....

Serverin ismi Mu-Türkiye

• merhaba arkadaşlar öncelikle ben uğur tezgör 22.03.1985 izmir/bornova doğumluyum işler nedeniyle 10 yıl önce manisaya yerleştik . .
    daha önceden bir serverim yoktu mu online hakkında bilgim ise süper değildir orta düzey ayrıca ben özenti değilim daha önce mu-türkiye isimli bir server olduğunu bilseydim serveri direk mu-manisa olarak açardım zaten bu konuda kusura bakmayın olmazsa ismi değiştirecem mu-manisa olarak çünki ben mu-türkiyeyi ne üye toplamak için nede başka bişey için seçtim seçmekteki tek amacım ben koyu bir türküm ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım yani mu-türkiye yi seçmemdeki amaç bu ben bu ismi her gördüğümde gururlanıyorum herseyde aynı türkiye beni mutlu ediyor anlıyomusunuz neyse iyi de olsa kötü de olsa yorumlar için teşekür ederim dediğim gibi net'im halen sorunlu ama en yakın sürede çözücem ve bu server online olayında ise kararlıyım uzun süre online kalan bir server olacak hatta niyetim hiç kapanmaması ama biz birbirimizi hacklemeye meraklıyız hacklenirsede yedekten birdaha kurarız yılmak yok :) allaha emanet olun

• Hayirli Olsun Kardes Gecen Serverinizda Kasmisdim Belki Hatirlarsin ~~NumaK~~
  • HayırLı oLsun..!
  • Ugur Mu- Turkiyem adLi mu onLine Serveri Manisada kuruldu ilk kez Sen Daha Yeni Mu onlineye adim attin heralde
  • Hayırlı olsun

Biraz Geç oldu Ama

• Hayırlı olsn madem net sorunun war net sorununu çözeseye kadar TEST süreci olsun hallettiğinde de açarsın ne diyerlim inş. kolay kolay kapanmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Man1acK_

Ugur Mu- Turkiyem adLi mu onLine Serveri Manisada kuruldu ilk kez Sen Daha Yeni Mu onlineye adim attin heralde

dikkatini çekerim " _Man1acK_ " mu turkiye :D ki artık değil ;)

tolga abiyi tanıyorum ata bilgisayar ve o serverde sonuna kadar oynadım biliyorum yani
    neyse . .

artık mumanisa
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.