Şimdi Ara

server değişimi ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Server değişimi yapmak istedim karekterimi seçtim,gitmek istediğim server ı seçtim kredi kart bilgi bölümü geldi, girdim bilgileri devam dedim loading ekranı geldi hemen ardına karekter değişme işleminiz henüz gerçekleşmedi gibi bir yazı ile karşılaştım sanırım bir onay süreci için, trasnfer status bölümünden takip edin diyordu approval pay yazısı vardı 5 dk sonra yeşil oldu ve pay tıkı geldi tıkladım tekrar kredi kart bölümü geldi girdim 2. kez bilgileri hata mesajı geldi gerçekleşmedi diye. Sonra aynı işlemi tekrarladım yine aynısı oldu bu 2 seferdede parayı çekmemiştir herhalde değilmi sonuçta server değişimi gerçekleşmedi. Şimdi 3. kez denicem , kredi kartımla ilgilide bir sorun yok neden hata alıyorum anlamış değilim

• Blizzard bu konuda en güvenilir şirketlerden biri.Yinede emin olmak için bankanızla görüşün
  • 2Hafta kadar önce migrate yaptım bende, işlemi Cuma akşamı 9da başlattım.Karakter 24saat içinde transfer oldu, para çekim işlemide devamındaki 2gün içinde gerçeklemişti sanırım.Ama ne 2.kez bilgilerimi girdim, nede herhangi bir hata aldım.Hatta kart kuzenimindi ismini eksik yazmıştım genede sorun çıkmadı.
  • Şimdi kontrol ettim para çekilmemiş. Bu arada son denememde 3. kez yani max deneme oldu uyarısı geldi
  • oyuna giriş yapim dedim uyarı mesajı geldi girmiyor karekter taşıma işleminde diye. 3 saat oldu hala değişmedi kaç saatte gidiyor bu karekter ?
  • çözüm e-mail kutunda saklı. hadi git ve onayla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    10 yıl önce açıldı
    Ban ile ilgili..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.