Arkadaşlar server kapasitesi 5000 olur mu olursa ne zaman olur ? Genede crowded/kalabalık olur mu?
Olmaz.
olsada değişen bişi olmaz, pc sinde 8 char açanlar var. çoğuda server doluluğundan 1 yada 2 char sokabiliyor. server artarsa bu 2 den fazla sokamayan dayılar onlarıda sokucak ve değişen bişi olmayacak. joymax için serverin dolu olması iyi. eğer servere girişi rahatlatmak istese server genişletmek yerine tek pcde 1den çok silkroad açmayı önler vede server masrafına girmez.
bunlar olmayacak şeyler. çünkü bot, 1den fazla oyun vede açılan yeni server joymax a kar olarak geri dönüyor.
Olacağını zannetmiyorum . . .
O değilde Apollo nun ki ne zaman artacak
pff Gbotları tamamen silsin serverdan isterse 3000 olsun kapasite abi anca giriyon onadada gbotlardan exp kasamıyon saçma saçma iş yapıyor joymax
quote:
Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR
O değilde Apollo nun ki ne zaman artacak
evet yaw bi artsa süper olcak
DipNot: Bu arada Apollo'da ufaktan bir Wizz kasıyom PM (Hepatit)
şimdi serverlar 3500 kapasiteli ve bunun en az 3000 tanesi bot veya afk oynayıcı (Stall kuranlar,bot kapanlar)
eğer kapasite 5000 olursa bu olay daha kötü olacak 4500 bot 5000 kişinin aynı anda oyuna girmesi ile oluşan lag da eskisine göre iyice artacak yani joymaxın bunu getireceğini pek sanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: silahşor
şimdi serverlar 3500 kapasiteli ve bunun en az 3000 tanesi bot veya afk oynayıcı (Stall kuranlar,bot kapanlar)
eğer kapasite 5000 olursa bu olay daha kötü olacak 4500 bot 5000 kişinin aynı anda oyuna girmesi ile oluşan lag da eskisine göre iyice artacak yani joymaxın bunu getireceğini pek sanmıyorum
Oo lagın çoğu ttnet yüzünden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme