Şimdi Ara

server 2003

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba, server 2003 bilgisayarımın açılış şifresi değişmiş, nasıl değişti bende bilmiyorum, hastanede domain bilgisayarı olarak kullanıyoruz, ama windowsa geçip ayar yapamıyorum, nasıl olduda değişti şifresi anlamadım. bunu nasıl kırabilirm? erd commander 2005le boot etmeyi denedim mavi ekran hatası veriyor, bunun dışında nasıl kırıcaz arkadaşlar bu şifreyi...bileniniz varmı arkadaslar..

• erd nin yeni sürümlerini dene yada cd bozuk olabilir.
  • bilgisayarı yeniden bile başlatamıyorum direk reset atmam gerekiyor, erd ile boot etmek icin, bi iki kere resetledim işletim sistemine yada raide bişey olucak simdi tam parti olcak o zamanda, nasıl yapcaz bunu yawww
  • 3 TANE AYRI AYRI DENEDİM ERD COMMANDER 2005 İLE 2005DEN ÜST VERSİYONU VARMI BU ERDNİN?
  • var tabi olmazmı birde onlarla dene
  • yada admin hakları olan başka bi kullanıcı yokmu ?
  • minipe yi denemende fayda var. ERD ile aynı mantığa sahip ama daha sağlamdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Private Server'lar
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.tech-pro.net/howto-lost-administrator-password.html

Yukarida ki link Spotmau Powersuite programi icindir. Programi kurduktan sonra cd'ye yazip bilgisayari bu cd ile boot edin. Karsiniza gelen arayuzden password recovery'i secin ve gerisi cok basit.

Saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 11 Nisan 2009; 15:16:40 >
  • Ek olarak bu gibi durumlarda sorun yaşamamanız için Active Directory de asla user bazlı yetki vermeyin.
    Bir group açıp userları oraya tanımlayın yada bir userin mutlaka bir alternetifi olsun.

kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.