Şimdi Ara

server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • varmı cesareti olan? s4e2 server açıcam. ortak arıyorum. 7/24 açık olucak. yeter artık yeniden canlandıralım türkiyede mu yu

• Tebrikler bu konuyu acan 9174681. Kisi sen oldun Dostum
    Mu Online artik ölu benim gozumde kimsede canlandiramaz.
    Sebebi ise ; Eskiden DW kasardim Blast buyusunu kullanip davias kale (davias3) orda Elite Yetileri tek tek oldurup kasardim cunku spot yoktu. Herkes Fun serverlara alismis agzina kadar dolu spotlara simdi 5 yaratik gorse "ADMİN SPOTLARA EL AT BU SPOTTA KASİLMAZ Kİ" der. Adam basar spotu AFK kalirsin 1 gune full olursun sonra oyundan cikar bi daha girmezsin. Simdi bakiyorum Cabal, Lol, metin2, silkroad vs. Oyunlarda genelde herkes afk kalamiyor spotlar cok daginik tek tek geziyosun Mu'da ise ole degil f11 yap olmedigin surece sorun yok aksamina fullsun
    Metin2den pek anlamam arkadas oynardi bazen izlerdim seti falan parlak guzel seti vardi adam Metin denen tasi 30dk da zor kesti. Mu Onlinede en guclu yaratik Night Mare yada Kundun (kalimadaki) bunlarda full statli chardan biri gelsin 2dkda kesiyo. Hatta 2 dk bile fazla soledim 30sn surmuyo o yuzden kalitesiz bi oyun charlar guclu moblar ezik bi zevki yok diye dusunuyorum.

Ama cidden Mu Online eski haline gelcegini bilsem elimdeki dosyalar olsun azda olsa bilgim olsun maddi manevi destek veririm ama MU ONLİNE BENCE ÖLÜ
    İnsallah Mu2 bu duruma gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s4e2 server kurmayı planlıyorum. 50xp 20 drop. dağınık spotlar. afk kapalı.
    anti hack satın alıcam gelicek ay s4 için. 2 ay sonra server tamamen hazır olucak.
    oyun motoru s4de sağlam olduğu için s4ü seçtim. titan brave v.b. soketli setler/itemler olmayacak.
    donate item satışı olmayacak. oynayan bilir dropmu ve strikemu yu. onun soketsiz setini açıcam işte.
  • sezon 4 de yenilikler = soket system + items. onlari koymucaksan sezon 3 neden acmiyorsun, ayiptir sormasi
  • Dostum banada ex700den Summoner Rage charlari itemleri skilleri kaldirabilirmisin? Sevdigim bi surum ama o charlar bence gereksiz.

Bi surum neyse bence o. Mesela adamin biri server kurmus arena kapali arena spotlari lost7de ve agzina kadar dolu. Mantiksiz is yani lutfen sen ole bisey yapma

Orjinali neyse birak ole kalsin kur ac cansin derim o zaman sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4E2 de ki soket system olmayacak sadece. doğal bi mu istiyorum. neden s3 değilde s4? çünkü güçlü bi sistem. yönetici içinde oyuncu içinde kolay editleme/oynama.
    yeni setler olucak. sadece soket kapalı.
    şuan test aşamasındayım. website kurulum için yardımcı arıyorum. bulamazsam onuda yurtdışına yaptırıcam.
    webshop var, donate yok, gm satın alma yok, webshoptan kredi satın alımı var ( fo +13 itemlerin fiyatları öyle dışarıdaki serverler gibi uçuk değil hatta kredi bile almanıza gerek yok. vote ile biriktirip alabilirsiniz 1 ayda setinizi )
    illaki yardımcıya ihtiyacım olucak. server açılınca gidişata bakıp bi form yayınlıyacağım. formunuz uygun bulunursa ilk ay test gm olacaksınız. oyuncular ne kadar memnun kalırsa o kadar terfii edersiniz (co-adminliğe kadar yolu var.)
    her mapın kendi spotu o mapta. orjinalde neyse o. arenadaki mob lost7'ye falan düşmeyecek. zorlaştırılacak iki-üç tane mob var. kundunlar/tarkan2deki goldenler/atlans3teki moblar ( tarkanla bağlantı noktasındaki büyük moblar )
    100x/35drop düşünüyorum şimdilik. görüşleriniz önerileriniz?

• tek yenilik onlar değil sende biliyosun :D
    sadece soket kapalı.

• spotlari 2-3 yap tek oynarsin kanka :D
  • yılbaşına yetişmesini ümit ediyoruz :)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.