Şimdi Ara

server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biz bi server kurduk kendimiz (admin)olarak servera baglanabilioruz
    userlere ip port verioruz onlarda oyuna girior fakat tıklama yerine basınca biraz bekliip disconnect verior neden olabilir yardımcı olurmusunuz acaba?*??

• daha cok yolunuz var ogrenir gidersin dee simdi ayni seyi sanada dicem sen nedne bos topic aciosun kardesim bunlar 100 kere soruldu gir forumun eski konularina bak adami deli etmeyin olm boz topic acip durmayin
  • ya lütfen yardimci oln ya ben cok bişey istemioprum ki ben bulamadı full link ver o zmn bana
  • cevap vermicekmisiniz
  • server dısa acmamısınız
  • cs ve iplist data internet ip gir
    dısa acmıs olursun ve girersin
    saygılar
  • saolun arkadaslar
  • Site Felan yap bizide söle oynarizz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qen!Editör

daha cok yolunuz var ogrenir gidersin dee simdi ayni seyi sanada dicem sen nedne bos topic aciosun kardesim bunlar 100 kere soruldu gir forumun eski konularina bak adami deli etmeyin olm boz topic acip durmayin

Adamım sen yenisin galiba post kasmak için her konuya uhalefetlik yapion.
    O kadar eski sayfaları kurcalamaya calişmak zaten sacmalık bi mesajı bulabilmek için 2 ay gerimi donecek.

yazmış işte bi sorun mu var?
  • o garenti karayak
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qen!Editör

daha cok yolunuz var ogrenir gidersin dee simdi ayni seyi sanada dicem sen nedne bos topic aciosun kardesim bunlar 100 kere soruldu gir forumun eski konularina bak adami deli etmeyin olm boz topic acip durmayin

Hemen milleti kötülemeyin! Adam topic acmıs yardıma ihtiyacı var demekki.
  • sadece d/muserver/cs/data/serverlist'ewww.whatismyip.com dan ip adresini yazıp ve aynı ip adresini arkadaslarına vermen yeterli
  • Versiyona gore o konum degisebilir mesela 1.00l de d/muserver/cs/data/serverlist'e serverslist die bisey yok yapacagın en iyi sey Muserver in icinde ya cs yada connectserver die bir klasor vardır versiyon ne bilmiyorum onun icinde ip yazılacak yada o klasorun icinde nerelere ip yazdıysan oralara dıs ipini yazacaksın sadece o klasordekilere yazman yeterli ozaman dısa acılır server...
  • Herşey için tşkrler arkadaşlar serverımızın 2-3 gun içerisinde online olacaktır daha yeniyiz serverın ne kadar acık durucaına pek emn olamıyoruz o yüzden.Herkese ii oyunlar
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.