Şimdi Ara

Servage.net hakkındaki düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • walla bizim arkadaşın sitesinde kullanıyor ya gercekten cok gusel bi hosta benziyor

110gb alan
    1110gb bw (aylık)
    free domain
    unlimited cart curt işte siteden bakın

szice nasıl bi düşünüyrum baya hayvani host ve aylık 7$ neki diyorum ama bi düşünüyorum 110GB a ne doldurcam

ya siz
    ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostebek -- 11 Eylül 2006; 1:52:30 >

• Bildiğim ve duyduğum kadarıyla ;

Kendilerine özel bir panelleri var. (cPanel, plesk vs değil yani)
    Günlük bw kısıtlaması var.
    Mysql query (sorgu) kısıtlaması var.
    Bazı şeylere limit koyuyorlar..

Bu limitlere yaklaştığında da site açılmamaya, hata vermeye başlıyor.(Henüz 5-6 saat önce bir arkadaş yine servage gibi olan dreamhost'tan şikayetçiydi.)

Ben olsam almam.
  • quote:

Henüz 5-6 saat önce bir arkadaş yine servage gibi olan dreamhost'tan şikayetçiydi.)

hah değindiğin konu gusel hep şikayet ederiz ama sorun dream de değilmiş cunku proxden siteye girilebiliyordu ben baktım...bu da ne demek tt dns yonlendirmesini yapmıypr zaten adamlarda attıkları mailde sorun sizin internet Providerinızda diyordu

işte bak arkadaşım mail atmış aşagıda goz gezdir...

http://forum.donanimhaber.com/m_9238718/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: kostebek

quote:

Henüz 5-6 saat önce bir arkadaş yine servage gibi olan dreamhost'tan şikayetçiydi.)

hah değindiğin konu gusel hep şikayet ederiz ama sorun dream de değilmiş cunku proxden siteye girilebiliyordu ben baktım...bu da ne demek tt dns yonlendirmesini yapmıypr zaten adamlarda attıkları mailde sorun sizin internet Providerinızda diyordu

işte bak arkadaşım mail atmış aşagıda goz gezdir...

http://forum.donanimhaber.com/m_9238718/tm.htm

Pardon ama hangi siteden bahsediyorsun ? Ben sana şu site açıldı ya da açılmıyor dedim mi

Dreamhost, Servage falan bi aralar deli gibi forumlarda tanıtılıyordu.Öylesine deneme amaçlı bir tane hesap alayım dedim.Günlük 100-150 tekil hitli bir blog'um var.Bazen gayet güzel çalışıyor, bazen hiç açılmıyor, bazen o kadar yavaş açılıyor ki; 486 işlemcili bi sunucuda barınıyor sanki

Durum böyle olunca da, sadece tasarımlarını yaptığım ufak siteleri Dreamhost'ta host ediyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLiM_BoY -- 11 Eylül 2006; 4:13:58 >

• Walla ben kullanıyoum servage gayet memnunum.
    110 GB Disk Alanı 1100 GB Trafik güzel gerçekten. Üstelik hep artıyor mesela ben ilk aldığımda 75 GB Alan 600 GB Trafik veriyorlardı sonra 2 kez artırdılar.

Evet günlük bazı kısıtlamalar var mesela Günlük 40 GB BW Limitini geçmemelisin geçersen hesabın askıya alınıyor bir sonraki güne kadar. Zaten bu limitte 40*30= 1200 GB yapıyor yani aylık limitte de yetmiyor aylık yai yine aylık limitine göre düşünmüş adamlar ama yinede limit olması kötü tabi. Belki bir gün 60 GB birgün 20 GB harcayacak benim site.

MySQL Sorgu limitide var yanlış hatırlamıyorsam 40.000 bu limit. Benim hesabımı bu limitten dolayı 1 kez kapattılar günlük sorgu sayısı 410.000 e ulaştığında durdurmuşlardı. Ama belli olmaz 41.000 de de durdurabilirler.

Günlük çok fazla SQL sorgusu olmayan sitelere tavsiye ederim. Özellikle sitelerindew çok dosya barındırıcaklara ve File Hosting içinde muhteşem bir yer.

Ama arada sorunlar çıkıyor tabiki. Normal 50mb host 1gb trafik aldığın yerlerdeki kadar kaliteli değil doğal olarak. Ayrıca avrupa dan aldığın (türkiye dahil) 7.5 € aylık ve hesabında almanya veya danimarkadaki sunucularda barınıyor. Amerikadan siparişlerde 7.5$ aylık ve amerikadaki sunucularda barınıyor hesabın.

Panelleri kendi özel panaelleri çok profesyonel değil tabi plesk cpanel gibi ama oldukça kullanışlı bir panelleri var.

Ayrıca almak isteyenlere extra fazla özellik sağlayacak kupon kodu da var elimde. İsteyene veririm. PM atabilir

Benim gözlemlediklerim bunlar servage ile ilgili 3 aydır kullanıyorum.

• evet promo kod la giriş yaponca 5gb hediye veriyorlar sanırım
  • Ben şikayet edeni duymadım. Sanırım günlük 20 gb bw sınırı varmış dolunca ertesi güne kadar site donduruluyormuş. Eğer çok aşırı bw yiyen bir siteniz yoksa bence sorun değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana bu ölçülerde bir host bu fiyata mantıksız geliyor.. nerdeyse bir sunucu kiralıyorsun gibi. tek site ama ölçüler bunu gösteriyor. yarın öbürgün şikayetler başlayacaktır bence..

Saygılarımla..
  • quote:

Pardon ama hangi siteden bahsediyorsun ? Ben sana şu site açıldı ya da açılmıyor dedim mi

sorun vardı demişsiniz bende sorunun kaynagını belirtme ihtiyacı duydum...benım sitemde dreamde barınıyor benımkıde acılmıyorduda o bakımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostebek -- 11 Eylül 2006; 17:23:57 >
  • quote:

evet promo kod la giriş yaponca 5gb hediye veriyorlar sanırım

Evet aynen öyle @kostebek extra alan kazanıyorsun 5 GB isteyene verebilirim promo kodunu.

quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Ben şikayet edeni duymadım. Sanırım günlük 20 gb bw sınırı varmış dolunca ertesi güne kadar site donduruluyormuş. Eğer çok aşırı bw yiyen bir siteniz yoksa bence sorun değil.

Evet gerçekten bu fiyata bu özellikleri veren birkaç şirket daha var ama hepsinden çok şikayetler geliyor. Servage bu konuda en iyilerden birisi ve oldukça iyi. Bir ticked açtığımda bile detaylı olarak ticked ın cevabı geliyor. Evet gerçekten geliyor şaşırmış olabilirsiniz
    @fuzbing yüstteki yazdığım mesajı okusaydın görürdün. Günlük BW limiti 20 GB değil 40 GB ancak benim gibi aşırı trafik yiyen siteleriniz yoksa zaten bu limit çok çok fazla gelir

quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

bana bu ölçülerde bir host bu fiyata mantıksız geliyor.. nerdeyse bir sunucu kiralıyorsun gibi. tek site ama ölçüler bunu gösteriyor. yarın öbürgün şikayetler başlayacaktır bence..
    Saygılarımla..

@Lilattah tabi sen host satıcısı olduğun ve senin fiyatların bunun yüzlerce katı olduğu için bunları demek normaldir tabiki. Ama Servage ucuz fiyatlara yüksek hizmeti yıllardır veriyor. Ayrıca ben dahil birçok kişi uzun zamandır kullanıyor ve bir problemlerinin olduğunu duymadım ki olabilir ufak defek problemler heryerde. Özellikle böyle devasa hizmet sağlayan yerlerde çokça olabilir ama olmuyor işte. Bir ticked açıyorsun cevabı geliyor. Sitende ufak bir kesilme olsa (3 ayda 1 kez oldu 5-10 dk) hemen detaylı olarak nedenleri geliyor özür dileniyor vs.

• İşte arkadaşımda kullanıyor davutpasha.com da walla ben bi eksiğini görmedim ayrıca deli gibi download yapıyoruz şimdilin doldurmadık hiç ama

işte oyle boyle şöyle aslında gusel ama kısıtlama olayını sql sorgularında felan da oldugunu bilmiyodum o yanı kotuymuş accuk
  • quote:

işte oyle boyle şöyle aslında gusel ama kısıtlama olayını sql sorgularında felan da oldugunu bilmiyodum o yanı kotuymuş accuk

Evet öyle herzaman kısıtlamalar kötüdür ama günlük 40.000 sorgyu kaç site yapıyor ki zaten 40.000 de kapatmadılar hiç benimkini. 400.000 in az üzerine çıkmıştı o zaman kapattılar sorgudan benim hesabı.

Ama kötü olan şey şu 40 GB günlük yetmiyor bana 2. hesabı aldırtacak bana sonunda
    Örnek:http://www.loadimg.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.