Şimdi Ara

Sertifika programları(Bu hafta başvurcam ama bilgim yoq)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.Ben üniveristeye 2 sene hazılandım ve 2 senede bilgisayar programcılığına girmeye çalıştım ama düz lisede tm bölümünde olduğum ve bilgisayar programcılığıda fen bölümünde olduğundan puanım 0.8 yerine 0.3 ile çarpılması sonucu girmem benim için imkansızlaştı.Zaten puanım 4 senelik üniversiteler için yeterli değildi ama 2 senelik tüm tm bölümlerine girebiliyordum.Bende bundan dolayı 2 senelik işletme okumaktansa açıköğretim yazdım ve şimdi bilgisayar kurslarına gitmeyi düşünüyorum.

    Ben şuan bursada oturuyorum.Liseyi bitirdiğim gibi kendimi geliştireceğim devamlı çalışabilceğim bir iş aradım ama bulamadım.Para önemli değil diye düşündüm ama yine olmadıBulduğum işler genellikle eleman açığını kapatmak içindi ve 1-2 ay gibi birkaç defa gibi çalıştım.Şimdi kendimce bu sayede donanımsal olarak bilgim var.

    Ben senelerden beri mesleğimin bilgisayar ile ilgili olacağını hedefledim ama istediğim üniversiteye gidemediğim için sertiika programalarına gitmeye karar verdim.

    Bunu yazmamdaki amaç sertifika programları hakkında fazla bilgim yok ve nereden* biligi edenebilğimi bilmiyorum.Sertifika porramlarında hangi bölümde kurs alacağımıda bilmiyorum.Mesela şuan donanım,web tasarım ve az olarakta serverlar hakkında bilgim var.Ailem beni maddi olarak desteklediği için bu 3 dalada yönelmek istiyorum.Acaba yanlışmı yaparım,doğrumu?

    İnternette mcse programında bash ediliyor.Bu program sistem mühendisiliği sertifikasyon programı ile aynımı?

    Sistem mühendisliği sistem oporatörlüğü olarakta geçiyor yanılmıyorsam.Ama bu programın ayrıntılarını tam olarak bilmiyorum.Açıklayabilirmisniz?

    mcse Sertifikaları farklı bir şeyse bunların ayrıntlarını nereden öğrenebilirim.Dalları nelerdir?

    Ve bunların haricinde bilmeidğim porgramlar.

    Bursada bu programların eğitimini veren yer olarak sadece akademinet i biliyorum.Başka kurs veren yerler varmı?Kurs için gerekirse istanbula'da gidbilirim ama bu çok mu önemli?Yani her microsoft kurusnun sertifikası aynı derecede mi önem taşır ve öğrenim fark edermi?

    Şimdiden teşekkürler...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.