Şimdi Ara

sert sakalı yumuşatmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
74.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bak şimdi kuaförlerin kullandıgı traş sabunundan alcan sonra bir kabın içersine sıcak suyu koyup fırca ile sürcen sonra düzgün şekilde çıkış yönüne doğru kescen traştan sonrada hasass ciltler için traş sonrası kremler var kaliteli bişi al nivea gillete ne bilim al işte sür tahriş olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Orijinalden alıntı: Külyutmaz

quote:

nemlendirici kremi ısıt hocam suda. kabarcık çıkmaya başlayınca kremden limon sık ve karıştırıp sür beklet. her gece yap bu maskeyi. yarım saat sonra kremsiz bi şekilde yıka yüzünü kremi arındır ve yat zıbar

ne kadar krem ısıtcaz hocam ölçü var mı

Hocam bak şimdi detaylı anlatıyom.

Ben elimle alıyom kremi ama yaklaşık bi tatlı kaşığı dove nemlendirici kremi alıyorum. yaklaşık 1 yemek kaşığı kadar da su. alıyom bunları cezveye koyuyom pişiriyom. Ama kısık ateşte, çünkü diğer türlü krem çok ısınıyo sorun yapar yani... Neyse kısık ateşte küçük ocakta zaten yaklaşık 3-4 dakikada kabarcık çıkmaya başlıyo tabi bu arada karıştırıyom da. suyla kremi. Neyse ondan sonra kabarcık çıkmaya başlayınca alıyom ocaktan limonun yarısını sıkıyom içine yine karıştırıyom. Böle zaten biraz koyu bi kıvamı oluyo. Onu alıyom yüzüme sürüyom boca ediyom yüzüme. Tabi sakal çıkan yerlere gözünü falan boyama sakın. Neyse sonra işte yarım saat geçince sabunsuz şekilde yıkıyom. Bu olay çinlilerin olayıymış sanırım pek bilinmiyo aksuki tirisuki diyolar bu maskeye ve suratını sabunsuz yıkamanın sebebiyse sabun yine cildi kurutur...

İyide bunlar geçici çözüm. Her tıraş olduğunda yapması lazım. Bir de sabun olayı sabuna bağlı. Dove'un nemlendirici kremleride var onları kullanınca sorun olmaz.

• @day_walker
    hayat geçici sen neyden bahsediyosun?
  • Yumoş
  • quote:

quote:

quote:

nemlendirici kremi ısıt hocam suda. kabarcık çıkmaya başlayınca kremden limon sık ve karıştırıp sür beklet. her gece yap bu maskeyi. yarım saat sonra kremsiz bi şekilde yıka yüzünü kremi arındır ve yat zıbar

ne kadar krem ısıtcaz hocam ölçü var mı

Hocam bak şimdi detaylı anlatıyom.

Ben elimle alıyom kremi ama yaklaşık bi tatlı kaşığı dove nemlendirici kremi alıyorum. yaklaşık 1 yemek kaşığı kadar da su. alıyom bunları cezveye koyuyom pişiriyom. Ama kısık ateşte, çünkü diğer türlü krem çok ısınıyo sorun yapar yani... Neyse kısık ateşte küçük ocakta zaten yaklaşık 3-4 dakikada kabarcık çıkmaya başlıyo tabi bu arada karıştırıyom da. suyla kremi. Neyse ondan sonra kabarcık çıkmaya başlayınca alıyom ocaktan limonun yarısını sıkıyom içine yine karıştırıyom. Böle zaten biraz koyu bi kıvamı oluyo. Onu alıyom yüzüme sürüyom boca ediyom yüzüme. Tabi sakal çıkan yerlere gözünü falan boyama sakın. Neyse sonra işte yarım saat geçince sabunsuz şekilde yıkıyom. Bu olay çinlilerin olayıymış sanırım pek bilinmiyo aksuki tirisuki diyolar bu maskeye ve suratını sabunsuz yıkamanın sebebiyse sabun yine cildi kurutur...

sen faydasını gördün mü hocam onu söyle bizeee

• 1cmlik sakal rüzgarda dalgalanıyo hocam o derece yumuşak
  • quote:

Orijinalden alıntı: juu ichi ban tai taichou

soğan sür.ciddiyim.valla.

soğan mı sarımsagın cıkarttını bılıyorm ama soganı ilk defa duydum. faydası oluyo mu peki
  • takip edelim. hatta çok fazla bende, henüz yaşım da küçük. nasıl azaltabiliriz?
  • quote:

arkadaşlar sakalım gür değil ama kessem bile çok sert oluyo birini öpsen kızarıyo hemen karşındaki cildini tahriş ediyorm :D :D var mı bi çözümü bu sakalı nasıl daha sakinleştircez nasıl daha yumusak yapabiliriz mümkünse batmasın karşıdakine :D :D

Kardeş dayanabilirsen ağda yaptır her defasında daha yumuşak çıkar. Bir de sakın jilet vurma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • traş sonrası losyonlar bi nevi yumuşaklık sağlar

ama her şeyi de sürme yüzüne

• Kuru rendeledikten sonra tuz ile yoğurmaya başla.Yoğurmaya devam ederken bir yandan iki bardak tuz ruhu ekle hazırladığın karışıma bir yemek kaşığı barut dök.Bu karışımı yüzüne iyice yedirene kadar sür yüzünün her tarafına yaklaşık eşit şekilde dağıttığına emin olduktan sonra bir çakmak yardımı ile kılları yakmaya başla.Yeni çıkan sakallar yumuşak olacaktır
  • var mı bunun bir yolu ? konuda yazan krem-limon maskesini denedim geçen ama limon yoktu sadece krem sürdüm bir şey olmadı.
  • 10 yıllık astsubaylik meslegimi bıraktım. 14 yaşından beri yani yaklaşık 15 yildir her sabah tras oluyorum. şuan kirli sakal birakicam ama sakallarim bildiğiniz tel gibi olmuş yüzümü deliyor uzayinca. cidden tavsiyeye ihtiyacım var.

• Benim kuaforun onerisiyle dalinle yikiyorum sakallarimi. Bildigimiz bebe şampuani dalin. İşe yarıyor deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vernelle yumuşacık olsun!
  • Sert sakal çıkmasının en büyük dış etkeninin soğuk su ile olunan tıraş olduğunu söylemişti berberim...
    O günden beri sadece sıcak su ile oldum ve farkını gördüm...

• MÜHLE R41 VE FEATHER YAPRAK JİLET....
  • Sakalına bakım yapmalısın, sonuçta saç gibi kendi haline bırakınca kötü görünür, yağlanır veya çok kuru kalır ve batar. Ben çok sakalım olmasa da haftada bir gün sakal için hindistan cevizi yağı sürüyorum. Bir de elidor'un saç için çıkardığı sprey duş sonrası bakım yağını kullanıyorum.

Sakal için hindistan cevizi yağı sürmenin faydaları:https://manlinesskit.com/what-are-the-benefits-of-coconut-oil-for-beard/
    https://hastadoktor.com/sakal-icin-hindistan-cevizi-yagi-kullanmak/

• Sarımsak dövme kabina haşlanmış kuru fasulye 3 yemek kaşigı olacak sekilde konur ve iyice ezilerek püre hale getirilir, iki orta boy hıyar blenderda püre edilerek eklenir ve bir çay bardağı elma sirkesi ilave edilerek kariştirilir, karışim macun hale getirilerek temiz ellerle sert sakallara sıvanır ve sirtüstü yatılır sabah olması beklenir, sabah namazina kalkildiginda sakallar suyla sıvazlanarak macundan arındirilir.

Bu terapi en az 1 hafta araliksiz uygulanmalidir.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.