Şimdi Ara

Serkan kırıntılı'nın tweeti attığı tarih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Serkan kırıntılı'nın tweeti attığı tarih

Beyler serkan kırıntılının bu tweeti gündem olmuş şike iddiaları başlamış ama serkan kırıntılı'nın bu tweeti attığı tarih 2012 yılı 23 nisan günü o aralar serkan fenerbahçe'de oynuyodu bu tweeti atması oldukça normal değilmi ?

• İlk yarıdaki maçı acıp izlesinler serkana laf edenler kaçtane top çıkardı o maç yanlış hatırlamıyorsam penaltı bile kurtarmıştı.

Ayrıca bu takım sırasıyla GS yi ve BJK yi yendi Rize yi mi yenemeyecek ? kendilerini yapamadıklarını anadolu takımlarından mı bekliyorlar ?
  • Tarih olarak 22 Nisan 2012 de GS-FB maçı vardı, 1 gün sonra bu twet atılmış. Bu maçla alakalı mı olabilir, olayı tam idrak edemedim ama derbi maçıyla ile ilgili bi şey söylemek istiyordur sanırım.
  • Abi millet işsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veysel sariya laf edenler gelsin bi😄gerci size serbest hersey dimi ok pardon 😄😄😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

Veysel sariya laf edenler gelsin bi😄gerci size serbest hersey dimi ok pardon 😄😄😄

Şunun dediğini anlayan 1 tane insan evladı varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

Veysel sariya laf edenler gelsin bi😄gerci size serbest hersey dimi ok pardon 😄😄😄

Serkan sene sonu bize dönecek değil mi . Yada bizim maçımız 11 dk geç başladı hadi onuda geçtim serkan sahaya cıkıyorken koridordan geri döndü ve bizim bir yöneticimizle görüştü sanki.

Bırakın bu ayakları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • skandal
  • Ersun yanal'ın da twitterında mutluluk fenerbahçe'de olmaktır yazısı var,trabzonu da satın aldık dimi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarih 2012 serkan fenerde ağlanıcak haldesiniz harbiden ağlanıcak haldesiniz.
  • İşte karşımızdaki kitlenin nasıl ayak oyunlarına başvurduğunun bir kanıtı daha. Bu kitle her şeyi kullanır alttan alttan kuyu kazar. Yalanı iftirayı atar ve bunları yaparkende dürstlük maskesini takar.
    Ben boşuna Aziz Yıldırım şike yapsın umarım yapmıştır demiyorum. Karşında böyleleri varken mücadele etmek için senin daha kötü olman lazım. İyi olmak aptallıktır bu futbol aleminde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

İşte karşımızdaki kitlenin nasıl ayak oyunlarına başvurduğunun bir kanıtı daha. Bu kitle her şeyi kullanır alttan alttan kuyu kazar. Yalanı iftirayı atar ve bunları yaparkende dürstlük maskesini takar.
    Ben boşuna Aziz Yıldırım şike yapsın umarım yapmıştır demiyorum. Karşında böyleleri varken mücadele etmek için senin daha kötü olman lazım. İyi olmak aptallıktır bu futbol aleminde.

yav heheheeee

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attığı tweetin tarihine değilde yediği gollere bakmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bear-Hunter

quote:

Orijinalden alıntı: baris01

İşte karşımızdaki kitlenin nasıl ayak oyunlarına başvurduğunun bir kanıtı daha. Bu kitle her şeyi kullanır alttan alttan kuyu kazar. Yalanı iftirayı atar ve bunları yaparkende dürstlük maskesini takar.

yav heheheeee

yov ho hoo ho
  • Size 6 attığımız golde de Mondragon dahil tüm gs takımını satın aldık, itiraf ediyorum.
  • quote:

skandal

Skandal olan ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Attığı tweetin tarihine değilde yediği gollere bakmak lazım

ligin ilk yarısındaki maçı izlemiş miydin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

quote:

skandal

Skandal olan ne?

tweet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.