Şimdi Ara

şerit ledmi daha parlak mantar ledmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tabiki ikisininde uygun maximum voltajında hangisi daha parlar daha çok etrafı aydınlatır onu soruyorum

• şeritine ve mantarına göre değişir. Yani bütün mantar led ler yada bütün şerit ledler aynı lümen gücünde diildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

şeritine ve mantarına göre değişir. Yani bütün mantar led ler yada bütün şerit ledler aynı lümen gücünde diildir.

ee nasıl anlıcam ne olduğunu
  • aldığın ürünün teknik bilgilerini bulabilirsen ki biraz zor. araştıracaksın.

yada deneyerek bakacaksın.
  • Deneyerek almanı tavsiye ederim

Ama genel olarak mantar ledler daha parlaktır ancak şerit ledde ki kolaylığı sağlamazlar.
  • Gayet basit bir yöntemi var. Gidip bir adet lümen ölçen ölçü aleti alacaksın. Almaya gittiğin ledin nominal voltajını ve akımını vererek kaç lümen verdiğini ölçeceksin. Işığa duyarlı ölçü aletleri de çok pahalı değiller. 200 TL civarına bulabilirsin. RGB derinliği yüksek olan bir tane seç. İlerde işine yarar belki :)

Almadan önce sormayı dene rahat edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goçhisar

Gayet basit bir yöntemi var. Gidip bir adet lümen ölçen ölçü aleti alacaksın. Almaya gittiğin ledin nominal voltajını ve akımını vererek kaç lümen verdiğini ölçeceksin. Işığa duyarlı ölçü aletleri de çok pahalı değiller. 200 TL civarına bulabilirsin. RGB derinliği yüksek olan bir tane seç. İlerde işine yarar belki :)

uçuk bi yorum olmuş :D genel olarka ben polis çakarı yaptım bisikletime ya. şerit eldlerin etkisinin az olduğunu düşünyüorum mantaar ledmi koysam diye düşündüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Işık sızması normal mi
    5 yıl önce açıldı
    Evim için hangi şerit led?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkansevke

quote:

Orijinalden Çalıntı: goçhisar

Gayet basit bir yöntemi var. Gidip bir adet lümen ölçen ölçü aleti alacaksın. Almaya gittiğin ledin nominal voltajını ve akımını vererek kaç lümen verdiğini ölçeceksin. Işığa duyarlı ölçü aletleri de çok pahalı değiller. 200 TL civarına bulabilirsin. RGB derinliği yüksek olan bir tane seç. İlerde işine yarar belki :)

uçuk bi yorum olmuş :D genel olarka ben polis çakarı yaptım bisikletime ya. şerit eldlerin etkisinin az olduğunu düşünyüorum mantaar ledmi koysam diye düşündüm
    Furkan polis çakarı için 3w ve üzeri power led kullanıyorlar. Hatta metal gövdeli 30W ledler var. Onlarda mantar tipi değil. Birde çakarların önemli bir özelliği merceği. Mercekler ledin ışığını yoğunlaştırıp güçlü gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: goçhisar

quote:

quote:

Orijinalden Çalıntı: goçhisar

Furkan polis çakarı için 3w ve üzeri power led kullanıyorlar. Hatta metal gövdeli 30W ledler var. Onlarda mantar tipi değil. Birde çakarların önemli bir özelliği merceği. Mercekler ledin ışığını yoğunlaştırıp güçlü gösterir.

abi bisikletime polis çakarı yapıcam polis arabasına değil :D bana 12v lık aküye göre en uygun en parlak ışık tipi lazım ne kullanabilirim.

• 3w led al. Gayet güçlü. Bende var, gözümle bakamıyorum bile. Bakınca 20 saniye gözümün önünden gitmiyor.
  • quote:

abi bisikletime polis çakarı yapıcam polis arabasına değil :D bana 12v lık aküye göre en uygun en parlak ışık tipi lazım ne kullanabilirim.

Şerit ledlerin uzunluğunu arttır yada fazla miktarda mantar led kullan.

Çok fazla parlaklık olursa başına iş açarsın.
  • power led kullan. 1 wattlık bile olsa baya sağlam çakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

power led kullan. 1 wattlık bile olsa baya sağlam çakar.

peki bu power led nedir normal direk bağlanarak çalışırmı pahalımıdır kaç paradır. power led sürücü devreleri falan var ne olduğunu anlıyamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

quote:

Şerit ledlerin uzunluğunu arttır yada fazla miktarda mantar led kullan.

Çok fazla parlaklık olursa başına iş açarsın.

uzunluğunu arttırmak etkilemez. ççünkü sadace karşısına ışık yayıyor. etrafada yayması gerek
  • quote:

uzunluğunu arttırmak etkilemez. ççünkü sadace karşısına ışık yayıyor. etrafada yayması gerek

O zaman mantar led kullan bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.