Şimdi Ara

serhat_kk ile Coin Kazanmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
36
Favori
27.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_kk

Benim yatırım yaptığım adamlardan almışsın, çok iyi yapmışsın. Satarken birlikte coinleri sayıyor olacağız. Artık sabır kısmı kalıyor geriye. Sonra daha büyük yatırımlara doğru yol alacağız.

Geriye 50 K Coinim Kaldı Acaba Şuan Ne Yapmalıyım ? Bu Sabah 4 İle 7 Arası Bu Parayı Harcamayı Düşünüyorum.
  • 0ceanS 0 kullanıcısına yanıt
    Bütün chem style lar çok gider. Çok gitmesi değil zaten burada amaç. Amaç 150'ye alabileceğimi chem style'ı almak ki riski az olsun. 150 coinden daha fazla düşmesine imkan yok, fiyatının yükselmekten başla çaresi yok. Sermaye masrafı az, kar marjini yüksek. Bütün chem style ları kullanabilirsin. En pahalı chem style lar hunter ve shadow çünkü pace artırıyorlar. Bunlarda genelde rekabet çok oluyor, markette dramatik bir düşüş olmadığı sürece bunlarla ticaret yapmaktan kaçının çünkü rekabeti çok olyuor.
  • Şuan Vergininin Fiyatları 3.5 K Lara Kadar Düştü Sanırım Bu Karttan Verim Alamayacağız...
  • Uzun vadeli yatırımı yağtığına göre kısa vadeli methodlar sunayım sana ki takas motivasyonun devam etsin. :)

Sabah saatlerinde markete girip min price 10.000 yapıp max price 50.000 yapıp silver aratıp. Üzerinde teklif olan açık artırmaları futwiz.com sitesine oyuncunun adını girerek lowest buy now fiyatını futwiz.com dan öğrenerek oyuncuyu açık artırmayla kapabilirsin. (sonra adamı watch list'e ekleyip birde kendin arat lowest buy now'ın dan tam emin olmak için)

Veya forma ve badge alıp satabilirsin. 50k kadar çok bir para gerektirmez zaten bu.

Veya pazartesi, salı gününü bekle IF olacak muhtemel oyuncuları burada tartışalım. Kesin IF olacak bir adam ile doldur trade pile'ını ve istersen IF lar açıklanınca Çarşamba günü sat veya daha fazla kar yapmak istiyorsan Cumartesi gününe kadar beklet, daha çok kar yap. Bu yöntemle geçen hafta rodriguez i 6k 6.7k civarı alıp 20 kusur k ya sattım. Çok etkili method.

Üçünüde deneyebilirsin. paran çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_kk -- 27 Eylül 2014; 21:10:45 >

• Bugün cumartesi dostum, oyunun ingilterede çıkışın 2. günü. oyunu yeni alan çok oyuncu oldu ve packlerden çok çıktı ve silverlardan bir an önce kurtulup gold takım kurmaya çalışıyorlar. Sabret, haftaya verim alacağını göreceksin. Bu uzun vadeli bir yatırım. Geçen sene bir dönem wallysonları depoladım 7k ya 1 ay sonra 100 kadar wallyson 30k ya gitti. Silverlarda hiçbir zaman zarar etmedim. Sadece zaman alabilir. Ama zaman alsada sorun değil. Efor sarfetmeden coin kazanıyorsunuz. Sadece sabret.
  • Genelde insanlar taktiklerini pek paylaşmazlar hocam gerçekten helal olsun :) Konunuzu takipteyim
  • quote:

Uzun vadeli yatırımı yağtığına göre kısa vadeli methodlar sunayım sana ki takas motivasyonun devam etsin. :)

Sabah saatlerinde markete girip min price 10.000 yapıp max price 50.000 yapıp silver aratıp. Üzerinde teklif olan açık artırmaları futwiz.com sitesine oyuncunun adını girerek lowest buy now fiyatını futwiz.com dan öğrenerek oyuncuyu açık artırmayla kapabilirsin. (sonra adamı watch list'e ekleyip birde kendin arat lowest buy now'ın dan tam emin olmak için)

Veya forma ve badge alıp satabilirsin. 50k kadar çok bir para gerektirmez zaten bu.

Veya pazartesi, salı gününü bekle IF olacak muhtemel oyuncuları burada tartışalım. Kesin IF olacak bir adam ile doldur trade pile'ını ve istersen IF lar açıklanınca Çarşamba günü sat veya daha fazla kar yapmak istiyorsan Cumartesi gününe kadar beklet, daha çok kar yap. Bu yöntemle geçen hafta rodriguez i 6k 6.7k civarı alıp 20 kusur k ya sattım. Çok etkili method.

Üçünüde deneyebilirsin. paran çok

Acelem yok bu sabah kendime fener arma ve formalarını tamamlarım ve 1 er adet sizin söylediğiniz ve benim almadığım oyuncuları almayı düşünüyorum.Para kalırsada konuşuruz oyuncuları sonra başka oyuncuşar alabiliriz.Bu arada 4 tane mane almıştım ve hepsini 11 k ya aldım.Siz 14 k ya almıştınız biraz düştü kadro kurmak için satıyorlar demekki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 adette fabregasmı alsam acaba ki ama para kalmaz gümüşlerden gümüş candır

• Hocam cok guzel anlatmisiniz elinize saglik fakat benim butcem cok az 10 k kadar param var selcuk inan alip satiyorum bu aralar var mi tavsiye oyuncunuz 7k ya yakalayip 10k gibi fiyatlara satabilecegim?
    Edit:uzun donem.degilde anlik al-sat yapma istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Westside26 -- 27 Eylül 2014; 21:55:20 >
  • Hepsine 90 K mı? Şuan burda yazan her bir oyuncunun fiyatı 20-25 k bu kadar çabukmu arttı fiyat yoksa bendemi bir yanlışlık var bende alıcaktım da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ceanS

Hepsine 90 K mı? Şuan burda yazan her bir oyuncunun fiyatı 20-25 k bu kadar çabukmu arttı fiyat yoksa bendemi bir yanlışlık var bende alıcaktım da :)

Yanlış hesap yapmışsınızdır hocam çok artmadı fiyatlar

• Türkler forma alımları tamamladı herhalde 1 haftadır hareketli olan gs-bjk-fb formalarının satışında bu akşam tık yok :)
  • quote:

5 tane Mane. Mane'leri satana kadar kadıköyde saat sattırabilirsin onlara. tipi müsait.:D

şaka bir yana çok iyi yatırım yapmışsın. yattığın yerden değerlenecek coinlerin. ben farklı adamlar aldım ki silver marketin analinizini yapabileyim gelecekte ve hangi tarz oyuncuların ne kadar karlı olduğunun feedbackini alayım. Birde belki takım kurar oynarım bu süreçte. Yoksa Mane'ye yatırılabilir bütün para. Doğru iş yapmışsın.

Kardeş verdiğin bilgiler çok değerli eline sağlık.Şimdi benim elimde packten çıkarttığım if kagawa var.Bunu ne zaman satmam gerekir ki iyi bir fiyata gömçüreyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarandal -- 28 Eylül 2014; 0:11:02 >
  • 10k var bende şuan hangi oyuncuyu alayım hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

10k var bende şuan hangi oyuncuyu alayım hocam ?

Vergini veya morrison olabilir zoumada olabilir

•  serhat_kk ile Coin Kazanmak

1.7k'ya aldım 1 saat önce, 9k'ya gitti.Bu silverlar bir harikaymış dostum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leprek0n -- 28 Eylül 2014; 0:57:51 >
  • mane'yi alıyım mı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

mane'yi alıyım mı hocam ?

Yetıyorsa olur hocam değerlenecek sanırım

• fitness kartlarında durum nedir ?

yaklaşık 160 tane kadar topladım..
    800*900 arasına..

1.5 dan koyuyorum :)
    da pek gitmiyor gibi.. saatte 1*2 tane anca :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.