Şimdi Ara

Serhat Akın: Fener'in bizim karşımızda pek şansı yok...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesindeki rakibi Belçika'nın Anderlecht kulübüyle olan sözleşmesi süren sarı-lacivertli takımın eski futbolcusu Serhat Akın, Anderlecht'i turu daha yakın taraf olarak gösterdi.
    Serhat Akın, kendisine ait ''www.serhatakin9.com'' adlı web sitesinde yer alan yazısında, Anderlecht'in, eski takımı Fenerbahçe ile eşleşmesinin büyük tesadüf olduğunu vurgulayarak, ''Bir tarafta beni ben yapan ve bugünlere taşıyan Fenerbahçe, bir tarafta ise ekmek paramı kazandığım kulübüm Anderlecht. Yani duygularımla mantığımın çarpışması. Ama tabii ki her ne kadar gönlüm Fenerbahçe'nin tur atlamasını istiyorsa da mantığım kulübümün yoluna devam etmesini söylüyor'' dedi.

    KADRODA YOK

    Serhat Akın, şunları kaydetti:
    ''Aslına bakarsanız belki de Fenerbahçe'ye karşı sakatlığım nedeniyle oynayamayacak olmak benim için büyük şans. Yoksa çok zorlanırdım. Netice Fenerbahçe'ye karşı forma giyme şansı bulabilseydim, terimin son damlasına kadar mücadele ederdim. Fırsat bulasaydım gol ya da gollerimi atmak için tereddüt bile etmezdim. İşte profesyonellik böyle bir şey.
    Öte yandan üzücü bir geçek de var. Maalesef Fenerbahçe'nin bizim karşımızda pek fazla şansı bulunmadığını düşünüyorum. Her ne kadar Roberto Carlos gibi bir flaş transferle kadrosunu güçlendirmiş olsa bile, Avrupa kupalarında Anderlecht kadar tecrübeli olmayışı ve kaybedecek çok şeyinin bulunması Fenerbahçe'nin en büyük dezavantajı.
    Bir Türk olarak izlemesi bile benim için çok zor olacak diyebilirim.'' Geçirdiği ağır sakatlık sonrası kendisini toparlamanın uzun zaman aldığını anlatan Serhat Akın, ''Ama Allah'a çok şükür artık çok iyiyim. Önümüzdeki hafta antrenmanlara başlıyorum. Deyimi yerindeyse hani, bomba gibiyim. Bir an önce yeşil sahalarla buluşup, gollerime kaldığım yerden devam etmek için sabırsızlanıyorum'' dedi.
    Serhat ayrıca, ''Transfer zor iş bir futbolcu için. Karar vermek, kulüp değiştirmek öyle çok kolay değil. Nitekim ben de bu kararsız dönemi yaşıyorum. Birçok transfer teklifi aldım. Kimisinin vizyonu ve misyonu yok, kimisi ise maddi açıdan tatminkar değil. Bonservisim konusunda kulübüm her türlü kolaylığı göstereceği garantisini bana verdi. Ama ben geçtiğimiz senelerde yaşadığım tatsızlıklar sonrası, aslında Anderlecht'i pek istememe rağmen profesyonelce düşünerek Belçika'da kalmanın benim için en doğru seçenek olduğuna karar verdim'' değerlendirmesini yaptı.








  • Gereksiz bir açıklama olmuş...
  • fenerde inşallah elerde kapak olur
  • Konuşan fenerli
  • Doğru söylemiş. Bu haldeyken bırak anderlechti bravilasta adında takım kurup getirseler onun karşısında bile şansımız olmaz. Rezalet durumdayız. Çoluk çocuğun maskarası olan mahalle takımlarından beter haldeyiz. Millet idman olsun diye maç ayarlayacak hale geldik iyice. Avrupada başarı diye kuduran yönetim aksine işler yapmak için elinden geleni yapmayı eksik etmiyor. Anlamıyorum bu takım ne için bu hale getirildi ne mantıkla transferler yapıldı .Para kazanmak ise takım başarı yakaladıkça para kazanmaz mı? Niye bu düşünülmüyor?
  • Ya kusura bakmayında 1 Maçda Bunu Nasıl Anladınız?
    Yenilmemizin Oynayamamamızın sebebi Rakibi Küçük görmemiz. Olay bu O maç Orda kaldı ve Bitti.
    Bu maç Avrupa kupası Tüm Kafalar değişti Farklı Motive Oluyorlar Maç Kadıköyde Ve yenilmemizde bır bakıma daha iyi oldu daha Konsantre cıkacaklar maça.

    Geçen senede sakaryaya yenilmişti dimi Bu takım ? Noldu sakarya sonra
    2sene oncede İstanbula Saraçoğlunda 0-3 yenilmişti İstanbul"a noldu sonra?
    sene 78 de Aydın spor"a 6-1 kendı evınde yenılmıstı noldu sonra?
    hepsinde Şampiyon olduk ve karşı rakipler Küme düştü.

    Şimdi Hepsinin Ayakları yere Basıyor. Anderleti burda yenecez Ordada En kotu berabere kalacağız. Hepiniz Göreceksiniz.

    HEP DESTEK TAM DESTEK.
  • ArdaR kusura bakmada takımın şampiyon olması birşey değiştirmiyor. 50 sene şampiyon olsa arka arkaya farketmez. Gider avrupa maçında az alkmaar a elenirsen yok yere , dinamo kiev den saçma sapan goller yersen , Milan gibi bir takıma italyada berabereyken artizlik yaparsan başarı maşarı hikaye. Ben artık bu takımı avrupada ses getirirken görmek istiyorum.Hiçbirşey yapamıyolarsa gitsinler uefada çeyrek final oynasınlar. Şu kadroyu işi bilen adama ver final oynatmazsa futbol muhabbetini bırakır galatasaray formasıyla dolanırım.
  • Vallahi Ne olursa Olsun Başta Hiç Bir şekilde Gs forması gıyınmem Ortada Hele Hiç Dolaşmam.
    Ben önceden Bahsetmıyorum Avrupada Şimdiden Çarşamba Günü Hepberaber Göreceğiz.

  • ArdaR göreceğiz ne olcağını. İki senedir katlandığımız rezaleti bir maçta silecek değilim. Ben sizin tahmin ettiğinizden daha çok severim takımımı ama görülen o ki bu ne zicoyla ne bu tarz bir futbolla olacak iş değil. Basmayan, koşmayan, top tutup gol atamayan, golü attığı gibi yiyen bir takımın avrupada başarılı olması çok zor bana göre.
  • Bu konuda katılıyorum Kesinlikle Ziconun Antrenörlüğünü Takımın Durumunu. Ama Anderlect maçı Farklı Olacak. Yani İ.büyükşehir maçıyla karıştırmayın dedım.
  • İBB maçını salladığımı mı sanıyosun? Lig de küme düşsek umrumda değil. Tek derdim Aziz Yıldırım her sene boş vaat şeklinde söylediği Avrupada başarı. Yapamıyorsak bile bir yerlere gelmek. Kardeşim takımı yıldızlar kampına çevirceğine müzene bir iki düzgün kupa sok.
  • besle kargayı oysun gözünü hesabı olmus
  • yönetimin hedefi şampiyonlar ligi değil.uefa'ya gidelim belki bir maç kazanırız mantığıyla hareket ediyorlar.aslında yaptıkları mantıksızlığın dik alası.

    ne demektir ön eleme sonucuna göre transfer yapabiliriz?sen ihtiyacın olduğunu ön elemeden önce göremiyor musun?

    ha gs transfer yaptı diye,ona nispet olarak transfer yapmışın,ha elemeyi bekleyerek,ona göre transfer yapmışın.ne fark eder.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    Şu kadroyu işi bilen adama ver final oynatmazsa futbol muhabbetini bırakır galatasaray formasıyla dolanırım.



    çok abarttın bence gs lıyım fener kadrosu bencede iyi ama final falan..... yok okadar da iyi değil şu var anderleti rahat elemeli bu takım guruptan cıkması da basarı sayılmalı gerisi gelmez zaten
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yavkar@fb

    yönetimin hedefi şampiyonlar ligi değil.uefa'ya gidelim belki bir maç kazanırız mantığıyla hareket ediyorlar.aslında yaptıkları mantıksızlığın dik alası.

    ne demektir ön eleme sonucuna göre transfer yapabiliriz?sen ihtiyacın olduğunu ön elemeden önce göremiyor musun?

    ha gs transfer yaptı diye,ona nispet olarak transfer yapmışın,ha elemeyi bekleyerek,ona göre transfer yapmışın.ne fark eder.

    Karne hediyesi alıcaklar akılları sıra. Çocuk kandırıyorlar
  • Rainman138 işi bilen bir adam bu takımı her türlü finale kadar sürükler. Uefa da karşına gelebilecek takımlar nelerdir? Kadroları karşılaştırıp hangilerinin Fenerbahçe den iyi olduğunu yazabilir misin?
    2 sene üst üste uefa alan Sevilla nın Fenerbahçe den üstün yanı nedir?
    Fenerbahçe değil mi Milan gibi bir takımla italya da maçı başa baş götüren?
    Fenerbahçe değil mi kötülendiği vakitlerde Newcastle gibi bir takımı elinden kaçıran?

    Bana kimse maral okumasın. O zamanlara nazaran şuan kadro çok daha iyi ve güçlü. Tuncay kaybı olabilir ama onun yeri doldurulmayacak gibi değildir. En azından daha teknik ve aynı derece koşan bir wederson var. Tuncay gibi bir futbolcu olmayabilir ama sol açığı götürecek bir oyuncudur. Sağ kanat mı yok? Ali Bilgin Colin Kazım neci? Orta sahada Alex hala var. Aurelio hala var. Appiah hala var. Forvet mi yok? Semih Kezman neci? Defans da önder edu lugano var carlos geldi yanlarına abi olarak yetmez mi? Bu kadroya karşı bana daha üstün bir uefa takımı çıkarsana. Tek kaybımız ne biliyor musunuz? Hala amatör düşünüyoruz. Hala kendimizi küçümsüyoruz. Kimse bana yalandan yere bu takım birşey yapamaz demesin. Bu takım istese ve isteyen birisi tarafından yönetilse uefayı titretir de nerde o kafa bizim yönetimde.




  • doğru söylemiş
  • valla ben alıştım artık geçen seneki alkmaar rezaletinden sonra anderlecht e elensek de pek üzülmem

    fener bunu yıllardır yapıo siz de alışın artık arkadaşlar
  • iyide serhat anderlecht takımında değil ki sakat olduğum için oynayamayacağım falan ne alaka
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    ArdaR kusura bakmada takımın şampiyon olması birşey değiştirmiyor. 50 sene şampiyon olsa arka arkaya farketmez. Gider avrupa maçında az alkmaar a elenirsen yok yere , dinamo kiev den saçma sapan goller yersen , Milan gibi bir takıma italyada berabereyken artizlik yaparsan başarı maşarı hikaye. Ben artık bu takımı avrupada ses getirirken görmek istiyorum.Hiçbirşey yapamıyolarsa gitsinler uefada çeyrek final oynasınlar. Şu kadroyu işi bilen adama ver final oynatmazsa futbol muhabbetini bırakır galatasaray formasıyla dolanırım.

    fb nin avrupa başarısızlıklarından gına geldi artık dimi, hocam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.