Şimdi Ara

Sereness's Tears

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba dün gece fw ye gittiğimde bir adet sereness tears düşürdüm.İyi para ettiğinin farkındayım ve bi global attım bir çok teklif geldi.Şimdi size gelen teklifleri yazacağım.Şunu sölemek istiyorum charım warrior 2h +7 nova advsiz setimde sadece head nova eksik.Teklifler şöyle ;

11d sox b grade elixir ( Bunu istiyorum çünkü silahımı +9 yapabilrim )
    101+9 nova l.armor head ( bunu istiyorum çünkü tek eksiğim nova head )
    101+7 nova l.armor head adv siz + 500m ( Buda düşündüğüm bi teklif gerçekten )

Ancak şöyle birşey var bu kadar yüksek tekliflerin olduğu bi itemi satmak mantıklı mı beklesem diyorum kolay kolay diğer talismanlar düşmüyor ve zamanım pek yok iş güç . Napacağıma karar veremedim sizden yardım istiyorum fikirlerinizi dikkate alıcam . Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar olsun :)

• Kendin talihman biriktirmiyosun galiba? Bence kafalığı al derim. Tek son item ekisiğin oymuş onu tamamla derim. +7 + 500m olanı al...
  • Biriktirmiyorum ama çok zor çıkan bişey çıkınca kafam karıştı.Bende o teklifi düşünüyorum aslında en mantıklısı +7 head + 500m.Bu arada 1.6bil tırınk para teklifide geldi.Kafam çok karışıkk yardım edin arkadaşlar Sağol Aazam

Ne olursan ol göründüğün kadarsın,nasıl görünürsen görün sana baktığım kadarsın...!
    KnightOnline USER ^^
  • Bi kaç hafta daha beklesem artar fiyatı çünkü yavaş yavaş diğerlerini düşürüyolar ama beklemek istemiyorum pek fazla.Yarını bekleyip takası yapıcam artık bi teklifi seçip

Ayrıca teklifler yüksek değil çunku adv B weapon class duşurmek okadar zor değil sadece millet nasıl yapılacagını bilmiyor bu yuzdende fiyatı pahalı.

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hols -- 11 Şubat 2011; 19:52:51 >
    Critical Artıran Stone
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Ben şanslıyım bana iki kez düştü sereness tears birini kendi koleksiyonuma ekledim diğerinide Commander patch ile takas yaptım nihayetinde koleksiyonunu tamamlayıp nova bowumu aldım.

hayırlı olsun bizede kısmet olur inşallah da wizardıma nova staff nukerıme nova spear alırım
  • Hols peki bana b grade elixir düşürme yöntemini biraz anlatır mısın özelden 2. olarakda egypt a grade itemin novadan çok farkı olduğunu düşünmüyorum ha tabi görüntü farkı bile yetiyor mesela alexde nereye baksam nova stafflı adam ama a grade stafflı adam gelince bi farkı oluyor farkını ortaya koyuyor

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Hols peki bana b grade elixir düşürme yöntemini biraz anlatır mısın özelden 2. olarakda egypt a grade itemin novadan çok farkı olduğunu düşünmüyorum ha tabi görüntü farkı bile yetiyor mesela alexde nereye baksam nova stafflı adam ama a grade stafflı adam gelince bi farkı oluyor farkını ortaya koyuyor

ona sormuşsun ama ben yardımcı oluyum minimum +5 fb bi silah al kırdır yüksek ihtimal düşer kırdırdığın dg nin 1 üst dg si mesela d8 +5 fb bişi kırdır kırdırdığın itemin cinsinden d9 b grade adv elixir verir ama arada vermediği oluyor a grade için sox bişi kırdırman yeterli

Ne olursan ol göründüğün kadarsın,nasıl görünürsen görün sana baktığım kadarsın...!
    KnightOnline USER ^^

• Sağol bilgi için yalnız bana sox b grade lazım olduğu için nova kırmak gerekiyo oda biraz pahalı

Sağol bilgi için yalnız bana sox b grade lazım olduğu için nova kırmak gerekiyo oda biraz pahalı

özelden yazdım

L.armor nova +9 head + 200m a anlaştım sonunda ve verdim hayırlısı olur inşallah fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar iyi forumlar olsun.

Geçmiş Olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 12 Şubat 2011; 1:35:46 >
  • Setimdeki tek eksik olmasaydı yapmazdım takası Birde a grade egypt 2 hları inceledim çok farkı yok gibi geldi ama yinede onunla bi başka olurdu Hayırlısı olsun ne diyelim pek vaktim olmadığı için 8ini birden toplayacak vaktimde yok zaten.

Setimdeki tek eksik olmasaydı yapmazdım takası Birde a grade egypt 2 hları inceledim çok farkı yok gibi geldi ama yinede onunla bi başka olurdu Hayırlısı olsun ne diyelim pek vaktim olmadığı için 8ini birden toplayacak vaktimde yok zaten.

Egypt itemler sadece şekil mi?

Normal 11dg nova = eski SOS = +5
    A grade = eski SOM = +10
    B grade = eski SUN = +15

@Zena
    imzamı çok güzel çalmışsında koşeye getirmeyi becerememişsin heralde.

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Setimdeki tek eksik olmasaydı yapmazdım takası Birde a grade egypt 2 hları inceledim çok farkı yok gibi geldi ama yinede onunla bi başka olurdu Hayırlısı olsun ne diyelim pek vaktim olmadığı için 8ini birden toplayacak vaktimde yok zaten.

Egypt itemler sadece şekil mi?

Normal 11dg nova = eski SOS = +5
    A grade = eski SOM = +10
    B grade = eski SUN = +15

Bildiğim kadarıyla fark o kadar yok. Benim bildiğim Agrade nova+2 B grade Nova+4.

• A grade nova silah ile novayı karşılaştırın farkı anlarsınız staffda fark ortaya çıkabilir ama ben kendim için söleyeyim 2h da çok bi fark yok.
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.