Şimdi Ara

Şeref Meselesi - Kerem Bürsin & Şükrü Özyıldız | BİTTİ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
2
Favori
11.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayrıntılara dikkat ederim, telefonda konuşanın sesi gelmedi bu 1. ikincisi ise emir gözlükleri çıkartıp sert bi bakış attı arabaya, imalı bir bakıştı. onlar ihbar etmemiş ama sanki ben bulurum der gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

ayrıntılara dikkat ederim, telefonda konuşanın sesi gelmedi bu 1. ikincisi ise emir gözlükleri çıkartıp sert bi bakış attı arabaya, imalı bir bakıştı. onlar ihbar etmemiş ama sanki ben bulurum der gibi..

Olabilir hocam. Telefondada bizimle olduğun için teşekkürler demişti ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    tamam ama sadece selim'e teklif yaptığı ne malum? bence başka iş çıkacak altından, selimin aklı karıştı. ama teklifi kabul etmedi. bence.
  • quote:

tamam ama sadece selim'e teklif yaptığı ne malum? bence başka iş çıkacak altından, selimin aklı karıştı. ama teklifi kabul etmedi. bence.

Bakalım hocam görücez

• dizi ne alemde arkadaşlar bayağıdır izleyemedim iyi gidiyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben de detaylara dikkat ederim, yigitle hakki dugun oncesi kapida konusurlarken yigit "bu isi kim yaptiysa cezasini ellerimle kesecegim" dediginde selimin yuz ifadesini gorunce emin oldum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

bana sanki selim ihbar etmedi gibi geldi ama kim olabilir?

Selim etti hocam kim edecek başka

Alıntıları Göster
    Son bölümü doğru düzgün izleyemedim ama ihbar eden büyük ihtimal Selim. Çünkü daha önceden Yiğitle atıştılar, zaten Selim de oldu olası Yiğit'in emir dağıtmasına kıl oluyor. Emir de adalet adamı olacam diye iyice antipatik gıcık bi herife dönüştü. Güzel bölümdü. Bu arada, şu müziğe bitiyorum be. Ezel'in müziklerini bile tokatlar vallaha.

• Dizinin boku çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    %100 Hakkinin oglu yilmaz baska ihtimal yok. net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazanovaxd

%100 Hakkinin oglu yilmaz baska ihtimal yok. net.
    Senaristler yine şaşırttılar. Selim'e yazık oldu acıdım, umarım Yiğit vurmamıştır. Ayrıca işine gelmeyince Hakkı'nın nasıl da ailesini koruduğunu gördük. Gerçi dizinin ilk bölümünde Yiğit vuruyordu Hakkı'yı ama beklemezdim böyle bir şey. Ayrıca Selim neden o paraları aldı, niye bu kadar şüpheli davrandı bunları açıklamaları lazım yoksa saçma olur. Bölüm fenaydı. Beklenen finale de az kaldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

Senaristler yine şaşırttılar. Selim'e yazık oldu acıdım, umarım Yiğit vurmamıştır. Ayrıca işine gelmeyince Hakkı'nın nasıl da ailesini koruduğunu gördük. Gerçi dizinin ilk bölümünde Yiğit vuruyordu Hakkı'yı ama beklemezdim böyle bir şey. Ayrıca Selim neden o paraları aldı, niye bu kadar şüpheli davrandı bunları açıklamaları lazım yoksa saçma olur. Bölüm fenaydı. Beklenen finale de az kaldı...

Aynen öyle.O paralar neyin nesiydi o zaman ? Bunu açığa kavuşturmaları lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

çünkü tedirgindi, selimi belkide yem etmek için serbest bıraktılar? selimde bundan tedirgin oldu? ya da dediğim gibi selimin aklı karıştı ve aksi davrandı -geçen seferki olay gibi.
    paraları da her ihtimale karşı sakladı, polisler el koymasın diye. benim düşüncelerim bunlar.
  • Métropol kullanıcısına yanıt
    mantıklı ama en azından bi ziyaretlerine giderdi yiğit ve enderin. gereğinden fazla şüpheli davrandı. belki de gerçekten kaçmaya çalıştı zaten oldu olası bu işlerden çıkmak istiyor selim. gelecek bölümde belli olur artık
  • Kerem ağır abiyi oynayamıyor aga işte nedir bu kerem bürsin'den kuzey tekinoğlu yaratma çabası?
  • Mr.Grey kullanıcısına yanıt
    katılıyorum zengin rolleri gidiyor ona
  • Al benden de o kadar
  • Fragmanlar çok ters köşe duruyo, Selim'i öldürmedi bence, o kan başka bi olaydan dolayı oldu.

• quote:

quote:

bana sanki selim ihbar etmedi gibi geldi ama kim olabilir?

Selim etti hocam kim edecek başka

Alıntıları Göster
    edit : Yeni bölüm müthişti, gene dumur etti senaristler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 6 Nisan 2015; 13:22:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alakurt79

edit : Yeni bölüm müthişti, gene dumur etti senaristler.

Alıntıları Göster
    Yeni bölüm müthişti.Yine ters köşe olduk
  • quote:

Yeni bölüm müthişti.Yine ters köşe olduk

Alıntıları Göster
    @Jimmy McGill @Omer_Faruk. ama ben size dedim :))
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.