Şimdi Ara

Serdar Kesimal vardı ne oldu ona ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rem0te

quote:

Orijinalden alıntı: buthoan

Zamanında Sezer ve Özer'e ne olduysa Serdar Kesimal, Özgür Çek, Salih Uçan, Recep Niyaz'a da o olacak. A.Kocaman hiç birine yeterli şansı vermedi, vermiyor, vermeyecek. A.Kocaman'da o cesareti göremiyorum. Genç oyuncu yetiştirme yetisini de görmüyorum...

Sizin Sercan'a Mehmet Batdal'a Ceyhuna,Yekta'ya yaptığınız gibi değil mi?

m.batdal ı ve yekta yı fatih hoca almadı ama bu demek değilki es geçecek.Bakın ben tek tek değerlendireyim
    Yekta: Hoca kendisi aldrıtmadı ama batdal gibi de es geçmedi hatta çok beğendiğini bir kaç kez söyledi. Geçen sene sakattı (sezon başından play off lara kadar) şimdi iyileşti ve son bir kaç maçtır 30 dk ya yakın süre alıyor. Bence şuan melodan daha iyi. hatya gir gs bölümüne yektayı tutan beğenen çoktur ben de dahil. hocanın oyun yapısına da uyuyor

M.Batdal: Onu Hoca takıma almadı,, geçen sene kadrodaydı ama hoca hiç beğenmiyordu kendisini. genç ve yerli old. için alternatif olur diye kadroda kalmıştı. bu sene yeni forvetler gelince yollar ayrıldı

Sercan: Evet bunu hoca aldı ama şuan kadroda "geçen seneki m.batdal konumunda" iyisi alınırsa gider. yerli ve geçnç olduğu için duruyor öyle. Hoca da baroş a vermediği şansı sercan a defalarca verdi veriyor. ama tabiki kadroda düşünmediği belli. aslında o da zorunluluktan alınmıştı bir şeyler bekleniyordu olmadı aslen olmayacağı da bursadan belliydi

Ceyhun: Bu 4 oyuncu dan en çok üzüldüğüm ne forma şansı bulabiliyor ne de taktiğe uyuyor. şuan hoca onu anca stoperde dener sezon sonu gidecek belli. ama kumaşı iyi bence sadece taktiğe uymuyor. hoca da boşuna isteyip aldırmış oldu. hoca birine şans vermiyorsa o tek kişidir ceyhun

bunların dışında furkan özçal var şuanki durumunu hiç bilmiyorum. bir de gökhan zan var onu sal zaten.

* neyse asıl can alıcı noktaya geleyim artık. 3 büyüklerde genç oyuncu kazandırmaksa mesele GS açık ara 1. sırada gelir... 2000 yıllarına 17 yaşlarında emre çıkarıldı ilk, sonra arda geldi 2 side dönemlerinin süper yetenekleri şimdi emre çolak-semih. işin belki ilginç belki planlı tarafı şuan hepsi aynı jenerasyonun içinde milli takımda!!! işte diğer büyük takımlarda bunu göremiyoruz gs 1998 den 2012 yılına kadar milli takıma bir jenerasyon kazanırdı...gerçekten can alıcı değil mi!!!

hiç birinden son 5-10 dk oyuna alınarak bir şey beklenmedi. Hazır olduklarında ilk 11 başladılar --> arda bir uefa maçında başlayıp 2 gol atmıştı galiba, semih önünde servet ve g.zan gibi milli stoperler olmasına rağmen kayseriyle olan lig maçında ilk 11 başladı, eme çolak fb gibi bir derbide ilk 11 başladı. Dikkat ettiysen çoğu zor maçlarda başlayıp formayı kendileri aldılar. A.Kocaman da işte ben bunu görmüyorum bir taraf en zor maçlarda direk 11 de başlatırken A.K. kupa maçlarında yeni bilmem ney belediye maçlarında 2. yarı vs. alıyor.

Aslında yalnızca oynatıp oynatmama da değil mesele. Şimdi bizde 2008 de konyaya son dk attığı bir golle 4 sene ekmek yiyen aydın fatih hocayla ayağa kalktı. yani t.d de bir şeyler verir o oyunculara veremeyeceği oyuncuları da anlar 1-1 gönderir (dün m.batdal gitti yarın sercan gider büyük ihtimal)
    Yalnız * başlayan paragraf önemli cidden!!!

• Serdar Kesimal stoperse bende Puyolum..

oyuna sokuyo dıyorlar boyuna bam güm.
    Ne adam tutar Ne adam kovalar ne kafa topuna çıkar.

Fenerbahçenin stoperi asla olamaz.
  • Bu 'gömlek' denilen şey yeni bir ölçü birimimi? Mesela bir gömlek kaç kiloya denk geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsunspor a 3-1 yenildiğimiz maçta defansı berbat etti.Çok zor kadroya girmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donsuz gezen adam

quote:

Orijinalden alıntı: %99

quote:

Orijinalden alıntı: Blastois

Yobo-Serdar değilde Lugano-Serdar olcaktı off off Puyol-Pique gibi olurdu.

pique kimmiş ya serdar varken

"Gibi" kelimesinin anlamini biliyor musun? Hayir adam barcelonanin yeni piquesi mi olur demis? boyle bi yorum yapip muhahahalar koymak nasil bi mantigin urunu?

keske nickini donsuz yerine beyinsiz yazsaydın daha cok uyumlu oldurdun...

• Bekir kazmasından iyi olduğu kesin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donsuz gezen adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blastois

Yobo-Serdar değilde Lugano-Serdar olcaktı off off Puyol-Pique gibi olurdu.

pique kimmiş ya serdar varken

"Gibi" kelimesinin anlamini biliyor musun? Hayir adam barcelonanin yeni piquesi mi olur demis? boyle bi yorum yapip muhahahalar koymak nasil bi mantigin urunu?

keske nickini donsuz yerine beyinsiz yazsaydın daha cok uyumlu oldurdun...

Oyle yapsam ilgini cekmezdi :) :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.