Şimdi Ara

Serdar Ali Çelikler - Taraftarın Sesi ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aykut geleceginde uefa kupası hayali kuran 10 da 9 fenerbahçe taraftarı mi?

Geçin bu işleri

Bu adam Aykutu getirme diye bas bas bağırdı tvlerde

Al sonuç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Aykut geleceginde uefa kupası hayali kuran 10 da 9 fenerbahçe taraftarı mi?

Geçin bu işleri

Bu adam Aykutu getirme diye bas bas bağırdı tvlerde

Al sonuç

Bu " adam " nabza göre şerbet dağıtır anca. Daha hiç bir şey belli olmamışken 3 temmuzda milleti asıp kesen bunlardı.

Daha fazla alakasız argümanlarla tartışmaya gerek yok. Adamın yazıları belli. Kimi zamanında yücelttiği de belli. Eskiden olsa aziz'e ağzını açamayacak tipler şimdi herif uğraşmıyor diye ağzına geleni söylüyor. Ha ben kötü yapıyor demedim. Ama bir de diyene bakarım. Mehmet Demirkol ile bu " adam" ı kıyaslamak bile saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Bu şaklaban 3 Temmuz destekçisi ne zamandır taraftarın sesi olmuş?

Lan bu şaklabanları yüceltmeye amma meraklsınız ya. Adan senden benden farklı ne söylüyor ki? Sokaktaki 10 kişiden 8'i zaten aynı şeyleri söylüyor.

Bunlar ancak kazaklarına omuzlarına atıp ekranda aynı şeyleri söyleyip prim kasıp para kazanıyorlar.

Şunun 3 temmuz yazılarını koydurtmayın bana şimdi. Güc dengesi değişince çark eden şaklabanlardan bu

adam da fetöcü tipi var. yakında bylock tan alınmazsa ben adam değilim.
  • Cok ağir konusmus ama

• adamda sadece fetöcü tipi yok zaten fetöcü olma ihtimali %99

Serdar Ali Çelikler - Taraftarın Sesi !
    Serdar Ali Çelikler - Taraftarın Sesi !

böyle halis fenerbahçe düşmanlarını da anca bizim taraftar baş tacı eder zaten. sonra niye hakkımız yeniyor diye şaşırıyorlar

• Böyle adamlar taraftarın sesi değil anca nefreti olur. O kadar sağlam yorumcu var futboldan gelen ve yaptıkları eleştrilerde art niyet taşımayan, son derece yapıcı mantıklı düzeyde. Bunun gibi ne olduğu belirsiz tescilli FB düşmanlarının söylediği sözlerin doğru olmasının bir önemi yok. İhtiyacımız da yok.
  • Bu adamı sallayın gitsin. Bak dedikleri doğru mu doğru ama bu adam fenerbahçe'yi ağzına almamalı... gitsin başka kuluplerin kapisinda oylansın. Utanıyor musun diye soruyor bide. yahu sen utanmıyormusun konuşmaya. ...

• Aykutcuğum baya içerlemiş bu adama dün açıklamalarından belli oldu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.