Kasap rolünde gelen gideni biçecek ama fazla göze batmayacak ve forvetleri topla buluşurken iki kere düşünmeye itecek; kornerlerde rakibi sinirlendirip kart aldıracak bir stoper lazım.
- biz aştık, türk futbolu bizim çoook gerimizde kaldı. dünyanın gıpta ettiği yıldızlar bizde artık. sadece ezeli rakiplerimizin taraftarları değil, dünyanın birçok yerinden taraftarlar yıldızlarımızı izleyebilmek için stadımıza geliyolar, ve gıpta ile izliyolar. burdan futbol federasyonuna sesleniyorum; bırakın bizi tutmayı, bırakın geleceğin futbolunu sergileyelim. bütün dünya taraftarları bizi izleyebilmek için sıraya giriyor ama siz bize engel oluyosunuz...
demirören bu açıklamayı yaptığı günden sonra bjk 2-3 hafta seri bir şekilde, içerde dışarda bütün maçlarını kaybetti (çoğunda 4 gol yiyerek ve futbol namına ortaya hiçbirşey koyamayarak) ve hala akıllanmamışlar hala boş artistlik yapmaya çalışıyolar. çocuk gibiler
Bu senenin modası da uçuk kremi desenize.
Su bilet fiyatlarınıda adam gibi yapsalarda bi kac mac izlesek..
quote:
Orijinalden alıntı: Onder1911
oda değil kim demişti şu 17 de 17 geyiğini onu merak ediyorum ben bi tek şansal büyüka demişti o zaten beşiktaşlı değil başka diyen var mı onu merak ediyorum
Mete Düren ben aslında 17 de 17 değil 25 te 25 düşünüyorum demişti
oda değil kim demişti şu 17 de 17 geyiğini onu merak ediyorum ben bi tek şansal büyüka demişti o zaten beşiktaşlı değil başka diyen var mı onu merak ediyorum
Defans Dunya yildizi mi yok birader??? hayret bisey ya..
Alirsa adam Bosingwa yi, Hamit i , bu ayarda defansi ... Yildiz transferi olmuyor mu bu??? Besiktas bu sene kayiplarini hep Defansi yuzunden yasadi, Yildizlarin olmasi ile olmamasi ile alakali degil yani bu.. Defansta bir adam bile yokken forvete Messi yi koysan yine bisey yapamaz takim. Defansimizi da dunyaca unlu isimlerle kurudugmuzda iste o zaman goreceksiniz anyayi konyayi.
oyuncu ihtiyacı yok takımın, iyi bir hoca ile bu adamlar harikalar yaratır..
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
quote:
İlk sene son haftaya lider giren,ikinci sene şampiyonluğun en önemli adayı olan bir Fenerbahçe açısı olarak kesinlik 3 sene 3 şampiyonluktan daha masum değil 17 de 17 diyip de 13 maçta 16 puan alabilmek.
quote:
Orijinalden alıntı: Cellar Door
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
quote:
quote:
İlk sene son haftaya lider giren,ikinci sene şampiyonluğun en önemli adayı olan bir Fenerbahçe açısı olarak kesinlik 3 sene 3 şampiyonluktan daha masum değil 17 de 17 diyip de 13 maçta 16 puan alabilmek.
Son haftaya lider girene şampiyonluk verilmiyor tıpkı 1 farklı yenilince puan verilmediği gibi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Cellar Door
quote:
quote:
quote:
Son haftaya lider girene şampiyonluk verilmiyor tıpkı 1 farklı yenilince puan verilmediği gibi
Yani...
Bu ''3 sene de 3 şampiyonluktan daha masum gözüküyor.'' sözünü haklı çıkarır mı?
Altta kalmamak için laf etmeyin yahu herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor.
quote:
quote:
quote:
Allah allah olayın masumu mu var yahu, adam söylemiş. Aziz Yıldırım söyleyince muhaha zuhahah sizinki söyleyince daha masum. Hayranım size, yeri gelince yorumlar ne kadar da elastik oluyor sizin için
quote:
quote:
quote:
quote:
Allah allah olayın masumu mu var yahu, adam söylemiş. Aziz Yıldırım söyleyince muhaha zuhahah sizinki söyleyince daha masum. Hayranım size, yeri gelince yorumlar ne kadar da elastik oluyor sizin için
Elastiklikle falan alakası yok bu işin. Biri 17 de 17 değil 25 te 25 ''düşünüyorum'' diyor. Biri 3 sene üst üste şampiyonluk ''sözü veriyor''.
Hangisine muhahah konmalı sence ?
Koyacaksan ikisine de koyacaksın, kendine yontmayacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: safkar14
Kasap rolünde gelen gideni biçecek ama fazla göze batmayacak ve forvetleri topla buluşurken iki kere düşünmeye itecek; kornerlerde rakibi sinirlendirip kart aldıracak bir stoper lazım.
Luganoyu alalım
Ama Fener vermezki. Hakkaten lugano gibi stoper bulunmaz. Hem sahaya atılan şişeleri, koltuk parçalarını vs de toplayıp hakemin gözüne sokuyor. Oyunun her iki yönünü oynadığı gibi 3. ve 4. yönlerini de çok iyi oynuyor
On numara adam TR ligi için.
Ben dünya bizi konuşsun istemiyorum.Ligde şampiyonluk istiyorum.Bu ne ya son 15 senede 2 şampiyonluk.Yakışıyomu hiç ???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme