Şimdi Ara

Seramik Kaplama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Seramik kaplama öyle 5-10 kat yapılan birşey değil.



    Ayrıca çakmak ve anahtar testlerine inanmayın.



    Seramik kaplama direk yapılmaz araca. Araçta öncelikle demir tozu, böcek, zift temizliği yapılır. Sonra kil ile temizlenir. İhtiyaç var iste araç durumuna göre pasta yapılır. Sonra özel temizleyicler ile yüzey yağdan pastadan arındırılır. En son koruma işi yapılır.



    Gyeon, Gtechniq , Dr.Beasleys, vb gibi işin piri markalar seçilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba sıfır bir araç aldim kısmetse temmuz sonunda elime ulaşacak bu araça seramik kaplama ve cam filmi yaptırmak istiyordun ancak bir muhabbet ortamında tanıdık bir kişi seramik yatıracaksan her yerde aracını yıkayamazsın dedi mahvolur dedi ayrıca çok dikkat etmek lazım ucuz olan yerler yarın şişe kullanıyorlar dedi bilmiyorum herhalde sadece cam filmi yaptıracağım bir anda sogudum seramikten böyle birşey varmı her yerde yıkayamazmıyız.ayriva fatih tarafına yakın bu işlemleri yatırabileceğim bir yer varmı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seramik kaplama bir işe yaramaz lafları açıkçası hikaye isim vermek istemiyorum ama bu işi en iyi yapan yerlerden birinde çalışıyordum. 5-6 kat atılan bir ürün değil. Tek seferde sürülür. Üründen ürüne etkisi değişir. 1000-2500 arası fiyatları var. Fiyata görede 1 yıldan 7 yıla kadar aracın üstünde durabiliyor. Tabi bu sizin aracınıza nasıl baktığınıza göre değişir. Fırça ile veya kirli sünger ile yıkarsanız ve dandik şampuan kullanırsanız 1ayda aracınız eski haline bile dönebilir. Mesela DBY detailing gibi bireyde yaptırırsanız memnun kalırsınız. Taş içinde kaputu LLumar film çektirebilirsiniz. LLumar filmler güneş ışığını gördüğü zaman üzerindeki çizikler kayboluyor. Ayrıca servise yaptırmanızı tavsiye etmem. Gene marka vermeyim bir Alman otomobilinin yetkili servisinde takılan kaput filminin yandığına şahit olmuştum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.