Şimdi Ara

SEOUL GT-5000 mü REDLINE CS 100X mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıdaki iki uydu arasında kaldım. Arkadaşlar bu uydu alıcılarından birisini ve iki tane çanak almayı düşünüyorum. Uydu güncellemesi yapıyor diyor ikisi içinde ancak bu güncelleme hotbirdde oluyor mu mesela? Turksattaki kanalları ve hodbirdd deki kanalları ayna gibi seyretmek istiyorum sorunsuz şekilde. Ayrıca bu erotik kanalları bu uydu alıcılar gösterir mi ? Şifrelerinin çözülmesi olayı bunlarda var mı ? Yardımcı olursnaız sevinirim.

• redline ın fiyatı seoul ün nerdeyse 3 katı onu da hesaplamak lazım
  • Arkadaşlar ben de seoul almayı düşünüyorum.
    Hangi şifreli yayınları seyredebiliyoruz veya seyredebiliyor muyuz?
  • redline diyorum başka birşey demiyorum
  • Redline diyorsun da neden diyorsun?
    Ben seyredebildiğim kadar şifreli ve şifresiz yayın istiyorum.
    Nasıl bir çözüm uygulamam lazım?
    Çok ciddi yardıma ihtiyacım var.
    Bilgisayar ve internetle uğraşmak istemiyorum.
    Antalya'dayım. Burada kim bu tip bir sistem satar?

Teşekkürler.
  • arkadaşlar gerçekten bunlar güncellemeyi kendileri yapabiiyorlar mı yahu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende redline 14500 xxt var çokta memnunum ki sizin alıcağınız cs100x bunun iki üst modeli adamlar öyle bir firmaki reklam yapmıyorlar tvde filan göremezsin benim bu makinayla tanışmamda tam anlamıyla bir tesadüf ama aldığım için çok memnunum

REDLİNE CS100X İN ÖZELLİKLERİ

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

· CS 100X den Sürpriz Özellikler
    · Uydudan yazılım güncellemeye devam...
    · CS 100X’te uydudan güncelleme özelliği çok geliştirildi.
    · Artık yazılım almak için beklemeye gerek yok. Yazılımı kendinize özel hemen oluşturabiliyorsunuz. Yazılım çok kısa sürede aramasını bitirip güncelleşmeyi gerçekleştiriyor. Böylece zaman kaybı minimum süreye iniyor.
    · Yeni Bir Sistem Uydudan Frekans Yükleme
    · Redline CS100X’le birlikte ayaklarınızı uzatıp Tv izlemeye hazır olun. Çünkü yeni Redline herşeyi siz yorulmadan yapacak..
    · Örneğin Show Tv’nin frekansı değişmiş olabilir.Önceden yapmanız gereken frekans listesi aramak ya da ‘easy promo’ya gelmek,network açmak veya bilgisayardan kanal listesi atmak vs. veya servise götürüp yeni kanalın frekansını frekansını ücret karşılığında ekletmekti.
    · Yani işiniz çok zordu.
    · Redline CS100X’te bunların hiç birine gerek kalmayacak. CS100X yeni frekansı uydudan kendisi yükler , eski frekansı siler , kanal sıralamasını bozmadan yeni kanalı eski yerine ekler ve keyifli seyirler diler...
    · CS100X Sürprizi
    · Uydudan Kanal Listesi Güncelleme
    · Dakikalarca uyduları taratmak Diseg ayarlarını yapmak, tek tek kanal sıralamak şifrelemek, haberleri yan yana almak istenmeyen kanalları silmek vb... saatlerce süren bir iş idi.
    · Redline CS100X bunların hepsine ‘SON’ veriyor. Sadece beş dakika gibi bir zamanda bütün bu bahsettiğimiz şeyleri CS100X uydudan otomatik yapabiliyor…
    · Siz ayaklarınızı uzatın ve sadece Tv seyretmenin keyfini yaşayın.
    · Kanal Sıralama, Kanal Taşıma, Kanal Şifreleme, Kanal Silme Derdine Son
    · Eski modellerde kanal taşıma ve kanal sıralama tek tek yapılıyordu. Bu da tüketicilerin zaman kaybını arttırıyordu. CS100X’te bu durum ortadan kaldırıldı...
    · Hızlı toplu kolay olarak tüm fonksiyonlar düzenlendi... Artık kanal sıralamak çok kolay ve çok hızlı.
    · 2 modül çakılı+2 modül yeriniz daha var
    · Redline CS100X’te iki tane All Cam modül çakılı olarak bulunmaktadır. Bu da satın aldığınız kartlar için modül alma zorunluluğunuzu ortadan kaldırıp size maddi avantaj sağlıyor.Bugün en hesaplı modülün bile 50 USD civarında olduğunu düşünürsek Redline CS100X’in ne kadar avantajlı olduğu daha iyi anlayabilirsiniz.....
    · Ayrıca modül almak isteyen müşterilerimizi de düşündük ve 2 boş modül yuvası ekledik. İstediğiniz modülü alıp takabiliceksiniz...
    · Kolay kullanımlı menü yenilendi
    · Bazı kişilerin alışkanlıklarını değiştirmek çok zordur. Eski Redline menülerine alışamayanlar için CS100X ideal... Redline menüsünü sizin alışkanlıklarınıza göre yeniden düzenledi. Şimdi her şey sizin rahatınız için…
    · Oyunlar çocuklar için
    · Redline CS100X’e keyif alacağınız oyunlar eklendi. Eğlenceli oyunlar sizleri bekliyor...
    · Ekranı 4/6/8/16 ya bölme
    · Redline CS100X’te ekranı istediğiniz kadar karelere bölebilirsiniz. Farklı kanalların görüntülerini kesitler halinde izleyebileceksiniz.
    · Pip ekran içinde ekranı
    · Redline CS100X ‘te bir tv kanalını izlerken aynı bantta olması koşuluyla, başka bir Tv kanalını canlı olarak aynı anda izleyebilirsiniz...
    · Ekran zoom
    · Daha yakından istediğiniz ekranı 3 kat zoom yapma özelliğine sahipsiniz.. Redline CS100X uzağı size yaklaştırıyor.
    · Ekran dondurma pause
    · Redline CS100X ekrandaki görüntüyü sizin için dondurur, siz tekrar başla dediğinizde ise devam eder.
    · Teletext
    · Teletex ile Tv keyfiniz bilgi ile daha da artacak Tv izlerken bilgileneceksiniz.
    · 2 yıl garanti

BUDA BENİM MAKİNA:

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

· (SEXWIEW XXX KANALI 24 SAAT BEDAVA)
    · Mükemel görüntü ve performans
    · İnanılmaz ebatlarda (slim case) RL14500 XX TURBO uydu alicisi
    · NEOTION Video link ile PC ''nize dogrudan gerçek zamanli kayit olanagi
    · Dogrudan HD,CD.DVD ye kayit imkani)
    · Hizli kurulum ve kolay kulanim
    · DiseqC1.2
    · 16 ayri favori kanal listeleme (8 TV ve 8 Radio)
    · 4000 kanal hafizasi
    · 15 degisik menu dili ve elektronik programlama
    · Smart Card reader (Smartkart okuyucu ) (çakili @sky modul)
    · NEOTION kosullu erisim sistemi:NEOTION Cryp, SHL, SHL Easy (@sky çakili modul)
    · InfoCast Servis: Mail ve yazilim güncelleme ve multimedia çözümler
    · En son güncellemeleri uydu üzerinde Infocast Uptade ''den alin.
    · MEMORY:SDRAM: 8 Mbyte-Flash: 2 Mbyte 15 OSD lsanguages OSD Teletxt (DVB compliant) and subtitle function support Automatic network search for newly added transponders
    · INPUT / OUTPUT:Video output: 1 RCA, 2 scart (TV/VCR) 1Rf modulator
    · Audio output: 2 RCA (right &left),1 Digital output (1 RCA)
    · Data RS 232C Interface: RS232C, baud rate 9600~115200.
    · USB Interface:input / output (Activated with Cartridge SC & Cartridge SC-CI )
    · TUNER:Frequency Range :9500 to 2150 MHz
    · Signal Input Level: -65 to -25 dBm
    · LNB supply: 13.0/18.0V -400 mA
    · 22 KHz Tone:Frequency 22+/- 4 KHz
    · DISEqC: Version 1.2 Compatible
    · Connector: 2 X Type F (input and loop-through)
    · QPSK DEMODULATION:Type:MCPC – SCPC
    · Input Symbol Rate: 2-45 MSPS
    · Number of Programs:4000 TV & Radios
    · Lists of favourites: 6 lists for TV & 6 for Radios
    · VIDEO DECODING:Profile Level: MPEG-2 MP@ML
    · Input rate: Max, 60 Mbps
    · Aspect ratio:4/3 & 16/9 with Pan vector
    · Video Resolution: 720x576 (PAL),720x480 (NTSC)
    · 2 yıl garanti

• quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

redline diyorum başka birşey demiyorum

+1
    cs100x
    bende var .ilk uydum ama araştırdığıma göre gayet iyi.

güncelleme devamlı oluyo ne istersen var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 28 Ağustos 2007; 2:31:27 >
  • arkadaşlar, redline cs10 x mi yoksa SEOUL GT-5000 hangisi daha iyidir, uydu güncelleme ve görüntü kalitesi bakımından, seoul 0.6 saniyede kanal geçişi yapıyomuş, redline nın hızı nasıl, seoulun mu güncellemesi daha iyidir yoksa redlğine nın mı ,, hangisi tercih edilmeli...
  • redline a fazla para vermeye gerek yok.aynı işi soeul de yapıyor.soeul al bence..ayrıca evde internet varsa next super plus usb al bence.uydudan güncelleme yok ama harika bir cihaz.redline lig tv aboneleri için kötü bir cihazdır.
  • arkadaşlar bence redline hepsinden güzel. çünki D+ ları ve premierre kanallarını bile auto açıyor. dahası polsat'ları auto güncelliyor. tps zaten cabası.
    bence redline.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiyimben

redline a fazla para vermeye gerek yok.aynı işi soeul de yapıyor.soeul al bence..ayrıca evde internet varsa next super plus usb al bence.uydudan güncelleme yok ama harika bir cihaz.redline lig tv aboneleri için kötü bir cihazdır.

arkadaşım lig tv sorunu aşıldı yazılmla aşıldı o sorunlar artık makina canavar ufak tefek şeyler dışında her makinadaki şeyler
  • bende goldmaster 9450 alacaktım ama redlıne cs100x ondan daha mı iyi?öyleyse onu alayım.birde fiyatını yazsanız.
  • 250 ye alırsın 270 e filan git sor uyduculara al redline ı yazılımla filan uğraşma
  • Arkadaşım ben direkt anabayiiden aldığım cihazı satıyorum. 2 yıl garantisi var. Ayrıca redline lig tv kullanıcıları için kötü bir cihaz denilmiş, buna anlam veremedim. Redline Ligtvyi evdeki eski kaon receiverlardan daha hızlı açıyor ve takılma yok!

Bu adreste de benim cihazın ilanı:
    http://forum.donanimhaber.com/m_17136652/mpage_1/key_redline//tm.htm#17136652
     SEOUL GT-5000 mü REDLINE CS 100X mi ?

• kaça vericeksin neden satıyorsun
  • fiyatı 220 ytl'miş.atasat'tan almış.aslında fiyat uygun,cihaz kaliteli ama internetten alışveriş yapmıyorum ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

fiyatı 220 ytl'miş.atasat'tan almış.aslında fiyat uygun,cihaz kaliteli ama internetten alışveriş yapmıyorum ben.

kişilerden redline alınmaz başka uyduları bilmiyorumda redline alınmaz git bayiden al 50 ytl daha ver
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.