Şimdi Ara

SEOFabrika - Seo'da Yinelenen İçerik (Duplicate Content) Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Duplicate content (yinelenen içerik) bir sitenin başarısızlık göstergelerinden biridir. Google gibi arama motorları da, kullanıcılar için kötü bir deneyim ve zaman kaybı olan yinelenen içerik barındıran web sitelerini olumlu karşılamaz.
    Yinelenen içerik birden fazla URL nin aynı içeriğe yani aynı sayfa veya yazıya erişimidir. Bu içerik sadece sayfada ki metin olmayıp, belge, video ve görsellerde bu kategoriye girmektedir.

    Duplicate Content (Yinelenen İçerik) sorununun çözümü, SEOFabrika.com.tr sayfasında tüm seo kriterleri konularının detaylı olarak anlatıldığı üzere, öncelikle özgünlük ve doğallığı yakalamaktan geçer. Özellikle yeni bir web sitesi için standart ve hiçbir özgünlük ve kalite barındırmayan, kullanıcısına faydalı bilgi sunmayan tanıtım yazısı ve makalelerden uzak durulması gerekir. Normalde en az birkaç ay sürecek bir seo çalışmasının meyveleri bir gecede elde edilmeye çalışılmamalıdır. Çünkü arama motorları devasa algoritmaya sahiptir ve sizin oluşturduğunuz basit kalıpları ve aldatıcı yöntemleri çözebilecek kapasiteye sahipler. Yani site içerikleriniz ile siteniz için yazılan tanıtım yazıları ve makaleler mutlaka farkındalık oluşturan, özgün ve kullanıcıları için değerli bilgi içeren kalitede olmalıdır.
    Makalelerinizi yayınlamadan önce mutlaka özgünlük kontrolünden geçirmeli, bir anahtar kelime grubu için aynı türden birden fazla sayfaya oluşturulmamalıdır. Benzer içeriğe sahip olan sayfalar azaltılmalı ya da tek sayfa olarak birleştirilmelidir.

    SEOFabrika.com.tr adresini ziyaret ederek bir seo hizmeti konusunda merak ettiğiniz tüm bilgilere ulaşabilir ve SEOFabrika ile irtibata geçerek fiyat teklifi de alabilirsiniz.

    SEOfabrika
    SEO Blogu - SEOfabrika
    http://www.seofabrika.com.tr/blog



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolmensalvatore -- 16 Aralık 2018; 15:37:8 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.