Şimdi Ara

#senyapdiye Davet Et kazan kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ​#senyapdiye Davet Et Kazan kampanyası ile arkadaşını Turkcell'e davet et, o hattını Turkcell'e taşıdığında hem sen hem de arkadaşın toplam 6GB internet hediyesinden yararlanın.
    BiP uygulamasındaki #senyapdiye kanalını takip eden Turkcell ses hattı müşterileri, 25 Temmuz-25 Ağustos’19 tarihleri arasında, #senyapdiye kanalından kendi hatlarına gönderebilecekleri davet mesajlarını kendi telefonlarından diğer operatördeki arkadaşları ile paylaşarak, arkadaşlarını Turkcell’e davet edebilecekler. Turkcell’li arkadaşlarından davet mesajı alan diğer operatör müşterileri, arkadaşları tarafından kendilerine iletilen davet mesajının içindeki linke tıklayarak açılan sayfada kampanya başvurularını 25 Ağustos’19 tarihine kadar gerçekleştirdiklerinde ve 31 Ağustos’19 tarihine kadar numaralarını Turkcell’e taşıdıklarında hem daveti gerçekleştiren Turkcell’li, hem de daveti kabul edip ardından da numarasını Turkcell’e taşıyan arkadaşı aşağıdaki fırsatlardan yararlanma şansına sahip olacaktır.
    Kampanya faydaları:
    Faturalı hatlar: Hangi tarifeyi kullandıklarından bağımsız 12 ay boyunca 3 defa kullanabilecekleri haftalık 2GB aşım korumasından faydalanabilecekler. Kampanya şartlarını sağlayan faturalı hatlar, kendilerine gönderilen bilgilendirme mesajı sonrasında 12 ay içerisinde istedikleri tarihlerde toplamda 3 defa kullanabilecekleri haftalık 2GB hediyeyi istedikleri tarihlerde paketlerindeki internet henüz bitmeden DAVETETKAZAN yazıp 2200’a sms atarak, aşım koruma paketlerini başlatabilirler. Haftalık 2GB aşım korumasından 30 günde 1 kez faydalanılabilir.
    Faturasız hatlar : 3 ay boyunca 34TL ve üstü paket yükledikleri aylarda, paketlerine ek haftalık 2GB internet hediyesinden yararlanacaklar
    Kampanyadan bireysel, ses hattı sahibi Turkcell müşterileri yararlanabilecektir. Kampanyadan hediye kazanacak kişi sayısı 100.000 ile sınırlıdır. Kampanya dahilinde hediye edilen 2GB internet, bir hafta boyunca yurt içindeki kullanımlarda geçerlidir. Devretmez, 3. şahıslara transfer edilemez. Ücretlendirme periyodu faturasız hatlar için 100kb, faturalı hatlar için 1kb’tır. Hediye 2GB’ın 1 haftalık kullanım süresi içindeki paket aşımında, müşterilerin kullanımları kendi tarifelerinden ücretlendirilecektir. Davet ederek numarasını Turkcell’e taşıyan arkadaş sayısından bağımsız olarak, koşulları sağlayan her müşteri kampanya faydasını bir kez alabilecektir.

    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/senyapdiye-davet-et-kazan



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.