Şimdi Ara

Şenol Güneş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon başından beri şenol güneş aklımdaydı. Samet hoca maalesef yetersiz.
    Feda yılında beşiktaşlı iş adamları sponsor vesaire artık neyse onuru da almalı...
  • Lucescu bu saatten sonra Türkiye'ye gelmez.
  • Lucescu gelirse başarılı olur mutlaka bunda şüphe yok. Yıllardır bekliyoruz para neyse verselerde gelse keşke
  • şenol güneş bence milli takımın başına geçmeli.. Rıza çalımbayı alın bence hem bjk li hemde vizyon sahibi bir hoca. Denizlisporlu yıllarını hatırlıyorum da o sene uefada çok iyiydi..
  • az önce lig tv'de yılmaz hoca "futbol kaliteli futbolcularla oynanır. biz bu yüzden yıllardır bizi alın beşiktaşın, fenerin, galatasarayın başına; yapabiliyo muyuz yapamıyo muyuz gösterelim" dedi... haksız da değil gerçi
  • Gelmez.
  • Mustafa Denizli hariç diğerleri şampiyon yapamaz diğerleriyle başarılı olunur mu olunmaz mı hesabı yapılır
  • Şenol Güneş'e muazzam saygım vardı. Ama çok değil 2-3 ay önce yaptığı ''Fenerbahçe artık dostumuz değil düşmanımızdır'' açıklaması artık kafa olarak sağlıklı olmadığını düşündürdü bana.
  • Şenol Hoca gelirse bende seve seve isterim takımda görmeyi, fakat Lucescu'nun sözleşmesi sene sonu bitiyormuş , uzatılma ihtimali falan varmış vs ama yönetim sağlam bir adım atarsa asıl transfer bombasını Lucescu ile patlatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

az önce lig tv'de yılmaz hoca "futbol kaliteli futbolcularla oynanır. biz bu yüzden yıllardır bizi alın beşiktaşın, fenerin, galatasarayın başına; yapabiliyo muyuz yapamıyo muyuz gösterelim" dedi... haksız da değil gerçi

o zaman dunyadaki kotu takimlarin butun teknik direktorlerine sans vermemiz lazim.iyi oynatabilir ona lafim yok ama onemli olan teknik direktorun vizyonunun olmasi ama oda turkiye'de kolay bulunmuyo.onumuzde samet aybaba gibi bir ornek var.onun istedikleri gerceklesse bugun ozan ipek,volkan sen gibi oyuncular takimda olucakti.halbuki dunya uzerinde oguzhan gibi genc ve yetenekli olup maliyetsiz 1000 tane oyuncu vardir ama hala niang,mcgregor,escude gibi tamamiyle gunu kurtarmalik transferlere kafasi calisiyo.hoca besiktas icin donum noktasi olan feda sezonunda kendini kurtarmak icin yarim sezonluk oyuncularla doldurdu takimi.tamam takimi cok iyi motive ediyo , 5-6 tane oyuncumuza kariyerlerinin en iyi sezonunu yasatiyo ama takim olarak bir ilerleme yok.her gecen gun daha kotuye gidiyoruz.ilk yaridaki cogu macta ''en azindan gumbur gumbur oynadik'' diyebiliyoken ikinci yarida fener macinin ikinci yarisi disinda boyle bi oyun izleyemedik.

senol gunes'e de asla hayir demem ama benim tercihim ralf ragnick gibi vizyonu genis,sistem takimi kurucak disiplinli bir hocadan yana.veya forumda gormustum altinsay'in van gaal yanina hojdonk hayalide cok cekici gercekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

az önce lig tv'de yılmaz hoca "futbol kaliteli futbolcularla oynanır. biz bu yüzden yıllardır bizi alın beşiktaşın, fenerin, galatasarayın başına; yapabiliyo muyuz yapamıyo muyuz gösterelim" dedi... haksız da değil gerçi

o zaman dunyadaki kotu takimlarin butun teknik direktorlerine sans vermemiz lazim.iyi oynatabilir ona lafim yok ama onemli olan teknik direktorun vizyonunun olmasi ama oda turkiye'de kolay bulunmuyo.onumuzde samet aybaba gibi bir ornek var.onun istedikleri gerceklesse bugun ozan ipek,volkan sen gibi oyuncular takimda olucakti.halbuki dunya uzerinde oguzhan gibi genc ve yetenekli olup maliyetsiz 1000 tane oyuncu vardir ama hala niang,mcgregor,escude gibi tamamiyle gunu kurtarmalik transferlere kafasi calisiyo.hoca besiktas icin donum noktasi olan feda sezonunda kendini kurtarmak icin yarim sezonluk oyuncularla doldurdu takimi.tamam takimi cok iyi motive ediyo , 5-6 tane oyuncumuza kariyerlerinin en iyi sezonunu yasatiyo ama takim olarak bir ilerleme yok.her gecen gun daha kotuye gidiyoruz.ilk yaridaki cogu macta ''en azindan gumbur gumbur oynadik'' diyebiliyoken ikinci yarida fener macinin ikinci yarisi disinda boyle bi oyun izleyemedik.

senol gunes'e de asla hayir demem ama benim tercihim ralf ragnick gibi vizyonu genis,sistem takimi kurucak disiplinli bir hocadan yana.veya forumda gormustum altinsay'in van gaal yanina hojdonk hayalide cok cekici gercekten.

samet hoca'yı seviyorum ama şu yönden soğuyorum; kendisine yapılan hiç bir oyuncu önerinii kabul etmiyomuş anladığım kadarıyla... uzun süre izlemesi, falan filan etmesi, tanıması lazımmış ali ece'nin dediğine göre... hani hiç bi gönüllü scout'un sözüne güvenmiyomuş anladığım kadarıyla. e durum öyle olunca da yapabilicağımız transferler çok kısıtlı oluyo. nitekim ben yaz dönemi için falan hiç güvenmiyorum iyi bir transfer yapılıcağına, genç ve yetenekli oyuncu önerilerinin dikkate alınıcağına. çünkü samet hoca da sanırım bu vizyon yok, tanıdık toplama çabası var... ama yılmaz hoca'da bu vizyon var. nitekim aldığı oyunculara ben şaşırıyorum. mükemmel yabancılar alındı elazığ'a bu devre arasında, ucuz maliyetli hemde. mesela ronald alberg diye bi adam aldılar, ben hollanda'da izledim adamı, bildiğim kaliteli bir adamdı ve elazığ maçında kendisini oyuna girerken görünce şok oldum bilmiyorum da bence yılmaz hoca da bu vizyon var (gibi)... he biraz fazla heyecanlı, orası ayrı.

• Kaşınıyorsunuz bence, gerçi bizim için daha iyi olur başarılı olamayacağı aşikar.
  • Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın teknik patronu olmasını isterim.Böyle kaliteli hocaların,adam gibi adamların sahada olması gerekiyor.
  • Ersun Yanalı niye kims istemiyor yaw :D 50 yaşlarının başında, hırslı ve disiplinli bir adam.
  • gecen atasehirde gördüm yaşlanmis ağa sakal gözlük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol Hoca karakter olarak 1 numaradır ama hocalığı konusunda aynı görüşte değilim. Gelip de takımı abudik gubidik Polonyalılarla doldurursa hiç şaşırmam.

Samet Hoca giderse yerine kesinlikle yabancı (tercihen Alman) ve modern futbolu oynatabilecek bir hoca gelmeli.
  • Benim gönlümde Şota var
  • 1. Sota
    2. Senol Gunes
    3. Senol Gunes
    4, Michael Laudrup
    5. Lucescu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beşiktaş için yorum yapayım.

1 : ralf rangnick

2 : aykut kocaman

özellikle aykut kocaman feci birisi çok iyi kadro kurar oyuncularla iletişim süper almadığı kupa kazanmadığı maç yok.

aykut kocamanı + 5 milyon euro + sezer + bekir + orhan + serkan kırıntılı verelim fernandesi verin olsun bitsin
  • hahaha Şenol Hoca Takıma polonyalı doldururmuş, Koptum :)) Sanki şenol hocanı tercihi polonyalı. beyler, Trabzonspor takımı ve trabzon şehri her zaman zor bi şehir olmuştur, trabzona her futbolcu uyum sağlayamaz, zamanında slovakların şehirde sıkıntı yaşamadığı görüldüğü için hep o bloktaki üklekere saldırdı Trabzon, bunun şenolla alakası yok,

ŞEnol hoca şu ana kadar hiç istanbul takımı yönetmedi. istanbul takımı yönetmek çok farklı bir durum. Bütçe olsun ortam olsun futbolcu talebi olsun. bence gelirse kesin başarılı olur,

ama bi arkadaş daha demiş, benim de gönlümde Şifo Mehmet var hep. acaba elde patlar mı diye düşünmüyor değilim ama , ÇOK ZEKİ, ÇOK EFENDİ, Şu ana kadar ki Teknik Direktörlüğü de kötü değil. Acaba fırsat verilse iyi işler çıkarır mı? yoksa FB nin Rıdvan'ı Oğuzu yediği gibi biz de yer miyiz Şifoyu bilmiyorum. Şifo 'nun harcanmasını istemem. Jubilesinde takır takır oynayıp bir de gol atmasını hiç unutmam... Gelirlerini de Mehemtçik vakfına bırakmıştı Jubilesinin. ÇOk büyük adam ya.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.