Şimdi Ara

SENNHEISER RS 170 VS LOGITECH G930 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bende ep45t ud3r anakart var arkasındaki girisler 6 adet ve rs 170 i 3,5 jack girisine taktıgımda hem kulaklıktan hemde pc den ses geliyor.hoparlor olarak ise creative ı trugiue 3400 var bunu girisini yesil girise takılı ben hoparlorun kablolu kumandsındaki girise takıyorum rs170 i. fakat ben istiyorum ki kulaklık calıstıgında ses sacece kulaklıktan calısmadıgında hoparlorden versin bana bir oneri akıl verirmisiniz .
  • Kulaklık hakkında fotograflarınızı ve oyun deneyımlerinizde test etmiş olduğunuz olumlu olumsuz gözlemlerinizi bekliyorum.
    Bu Kulaklığı almayı düşünüyorum - teşekkürler. "Hayırlı olsun"
  • Artik almissin nedesem bos olucak, hayirli olsun kaliteli urundur.
    Usteki arkadasa tavsiyem logitechden yandir , her ikisinide test etme olanagina sahip oldum , logitech i begendim ama bu sennheiserin kotu oldugu anlamına gelmez.İki urun arasindaki farklar
    Filmde logitech fark aticak kadar kalitede bas ,tiz ve sanal dobly digital ses veriyor.
    Oyunda ise logitech prof oyuncular yani multplayer oynayanlar dobly digitalde sinifta kaliyor.G930 ile cift kanal sesle ancak oynanir... Singleda ise dobly' acabilirsiniz.
    Muzikte her iki kulaklikta muthis ses veriyor ama basslarda logitech tizlerde RS 170 daha iyi geldi kulagima. Onemli bir not kablosuzda G930 kayipsiz veri iletiyor.kusura bakmayin telde sorun var ondan dolayi 3 parcada yazmak zorunda kaldim yazilarimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 27 Şubat 2011; 10:09:36 >
  • Rs170 te kayıpsız iletim yapıyor. Kleer teknolojisini kullanan bir kulaklık.
  • arkadaslar benim asıl enbuyuk problemim kulaklıgın girisi sudurki daha onceden logitech kablosuz kulaklıgını kullandım girisi usb ile idi ve kulaklık takılı iken ses denetiminden kulaklıgı aktif ettigimde sadece kulaklıktan ses vardı ama bunda kulaklıgı tanımıyor ve girisi taktıgımda hem hoparlorden hemde kulaklıktan ses geliyor hoparlorumun markası creative ı trugue 3400 .creative in kablolu kumandasındaki kulaklık girisine takınca ses sadece kulaklıktan geliyor.ben istiyorum ki pc den ses denetiminden kulaklıgı seceyim oradan ayar yapayım jack girisini takıp cıkartmayayım.acaba usb donusturucu kullansam kulaklıgı tanırmı?bana biraz fikir verirseniz sevinirim.birde cok cızırtı var kulaklıkta.kullanan bilen arkadaslardan yardım istiyorum.
  • Foruma merhaba.Bende son 6-7 aydır logitech G930 kullanıcısıyım.Birkaç şey bende eklemek isterim.G930 un yanında son 4 yıldır shneisserın i4 ve mx300 kulak içi kulaklarınıda kullandım ve kullanıyorum.Ben burada ikilemde kaldım sizin bu yazınızı görünce.Öünkü her ikiside süper markalar kaliteli ve kullanışlı ürünleri var. Shn-170 in yorumlarına bakınca keşke deneme imkanım olsaydı dedim.Ama buradan size g930 un bana göre artılarını ve eksilerini yazıyım...

*Kalitesi iyi malzeme.Ayrıca üzerinde kullanışlı kısayol ve ayar tuşları var.Dolbi arşivim olmadığından normal mp3 leri normal modda dinliyorum yani 2 hoparlörle doğrusuda bu zaten.Diğer türlü frekansları çaprazlanıyor.Oyun performansı ise 7.1 de süper her ne kadar oyunlarda yön yetimi kaybettirsede Filmlerde ise evet arkadaşlar burada bariz bir etkinlik var son 4 yıldır logitech z-5500 de izlerdim filmleri ama bu kulaklıkla film izlemek ayrı bir zevk Hem komşu rizki de yok rahatça adapte olabilinebiliyor tabi telefon v.s. devre dışı kalıyor Ayrıca yazılımsal olarak gayet başarılı.Birçok özelliği takip edebiliyoruz.Tak kullan özelliği var ama tabi yazılımını yükleyince o malüm faiş fiyatını hazmettirdiğini söyliyim.Ayrıca aynı anda farklı bir kulaklık veya ses sistemini kullanamıyorsunuz.Ben ses sistemine optikten bağlandığım halde olmuyor.Ama forumda arkadaşın yapmak istediğini tabi Shnn-170 ile bununla g930 ile sistemden yapabiliyorsunuz.Bildiğim kadarıyla shnn-170 3.5 jack bağlantı ara birimine sahip ve yazılımsal olarak etkin tanımlama pek mümkün değil rkadaşın sorunu da bu sanırsam.Gerşi bu shnn-170 in bir serisi var 160 170 180 diye gidiyor belki üst modelinde bu imkan vardır.
    *Gelelim olumsuz yanlarına arkadaşlar benim şahsen en çok rahatsız eden fiziksel özelliği kulaklıktaki microfon.Ben ne oyunlarda ne de başka bir ortamda microfon kullanmıyorum kullanmıyıcamda ve bence gereksiz.Keşke tak çıkar şeklinde olsaydı.Ayrıca ben pek kullanırken çızırtı v.s. duymadım net ve temiz ama mesafesi bıraz kısıtlı odaları değiştirirken çabuk frekansı kaybediyor.Tabi ev çok büyük değil ama bu paraya biraz daha uzun mesafe beklerdi insan.Şarj durumu ilk başlarda çok çabuk gidiyor dedirtecek gibiydi ama bu aralar daha fazla gidiyor gibi.Tabi müziği sadece 2 kolonda diğerlerini gerektiğinde açarsan gerşeğini keşfedene kadar
    Genel olark arkadaşlar memnunum ve eşim içinde ikinci bir tane almayı düşünmekteyim...
    Size bir sorum var ben şimdi ikinci G930 u alırsam onuda aynı vericiyi kullanarak bağlıyabilirmiyim yada ikinciyi takınca kullanabilicekmiyim sorunsuzca.Biyerde okumuştum 4 yada 7 tane extradan kulaklık takılabiliyor diye.Denemiş veya bilen arkadaşlardan yardım isterim...

• Arkadaşlar birde Logitech F540 var..G930 dan ses kalitesi olarak farkı varmı acaba?Kullanan var mı?
  • Kulaklik iste DJ misin okadar para vercksin Ver 600 kagit Gelsin eve bi cocuk ortadan ikiye Bolsun Git bitane PHİLİPS fln 50 60 liraya kullan. O paraya pc dizerim sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.